Arama sonuçlarınız

1. canvarol

Gezenbilir İstanbul - Belgrad Ormanı Doğa Yürüyüşü (10 Ekim 2010)

Çok güzel bir yürüyüş oldu bugünkü katılım azdı 5 kişiydi birde Oscar vardı. :) Ama çok güzel geçti 12 km yürüdük ve yorucu olmadı çok keyif aldım. Bu yürüyüşü düzenlediği için Efe Beye tekrar tekrar teşekkürlerimi sunarım. Resimleri birazdan yükleyeceğim.

2. canvarol

Gezenbilir İstanbul - Belgrad Ormanı Yürüyüş Duyurusu (10 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir İstanbul - Belgrad Ormanı Yürüyüş Duyurusu (10 Ekim 2010) Taksim meydanında toplanma işi iyi olur. Saat kaçta meydanda olalım peki.
  3. canvarol

Ynt: Gezenbilir İstanbul - Belgrad Ormanı Yürüyüş Duyurusu (10 Ekim 2010) İyi olacağına inanıyorum ben uzun zamandır havalar kötü gidiyor güneş yüzünü gösterecektir biraz olsada diye düşünüyorum umarım haklı çıkarım. :)

4. canvarol

Ynt: Gezenbilir İstanbul - Belgrad Ormanı Yürüyüş Duyurusu (10 Ekim 2010) BELGRAD ORMANI DOĞA YÜRÜYÜŞÜ 10 EKİM 2010 KATILIMCI LİSTESİ 1- Efe Karaismailoğlu.......3 kişi + 1 köpek 2- Can Varol + 1 kişi
  5. canvarol

Ynt: Gezenbilir İstanbul - Belgrad Ormanı Yürüyüş Duyurusu (10 Ekim 2010) Bende yanımda bir kişi daha getirerek yürüyüşe katılacağım. Güzel bir yürüyüş olacağını umuyorum.Ayrıca fotoğraf çekmek için de güzel bir ortam Belgrad Ormanı. Bu arada katılımcıların genel bir listesini yapsak ve herkez...

6. canvarol

Gezenbilir 4. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (4 Eylül 2010)

Ynt: Gezenbilir 4. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (4 Eylül 2010) Çok güzel bir geziydi düzenleyen ve katılan herkeze teşekkürler. :) Fotoğrafların boyutlarını küçülterek koyuyorum sayfa rahat açılsın.

7. canvarol

Kocaeli Yuvacık Barajı - Servetiye Köyü - Bıçkıdere - Menekşe Yaylası - Aytepe (12 Temmuz 2009)

Ynt: Kocaeli Yuvacık Barajı - Servetiye Köyü - Bıçkıdere - Menekşe Yaylası - Aytepe (12 Temmuz 2009) Kocaelinde bu tür doğa yürüşü bir daha ne zaman düzenlenecek yakın zamanda böyle bir plan var mı? yoksa da eylül bitmeden bir gezi düzenlense nasıl olur acaba? :)
  8. canvarol

Gezenbilir 4. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi Duyurusu (4 Eylül 2010)

Ynt: Gezenbilir 4. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi Duyurusu (4 Eylül 2010) Bende d5000 sahibiyim ben aldığımda kutudan çıkmıştı bizim prizlere uygun fiş. Sizinkinde sadece amerika fişi çıkması tuhaf nereden aldınız cihazı hayyamdan mı?
  9. canvarol

Ynt: Gezenbilir 4. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi Duyurusu (4 Eylül 2010) 01- Hasan Koca ( hasanfb ) 02- İrfan Kızılkaya ( irfank ) 03- Hakan Özkaya ( Kasif ) 04- Şule Aktay (aktaysu) 05- Mustafa Coşkun (Mustafa) 06- Sevgi Coşkun 07- Sedat Açıl (yol)...

10. canvarol

Ynt: Gezenbilir 4. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi Duyurusu (4 Eylül 2010) Merhabalar herkeze. Foruma bu geziyi görüp üye oldum fotoğrafçılığa yeni başlıyorum bu geziye bende katılmak istiyorum eğer beni de listeye eklerseniz çok sevineceğim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

Geri