Arama sonuçlarınız

1. zorlu05

Manisa'da Yağmur Sonrası İş; Off-Road Macerası (8 Eylül 2009)

Ynt: Manisa'da Yağmur Sonrası İş; Off-Road Macerası (8 Eylül 2009) Sizde haklısınız ama dikensiz gül sorunsuz güzel olurmu :)

2. zorlu05

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? 90-1996 5.2 V8 -ZJ- SİNAN ZORLU (zorlu05) İZMİR
  3. zorlu05

Sivas Grubu; Üçtepe Barajı Off - Road Gezisi (21 Mart 2010)

Ynt: Sivas Grubu; Üçtepe Barajı Off - Road Gezisi (21 Mart 2010) Arkadaşlar öncelikle teşekkürler..gördüğüm kadarıyla ağaç ve yeşillikten yoksun ırak yerler..ama suyla oynadığınız nokta baraj herşeye değer..bende aracımı orda yıkamak isterdim..ama İzmir deyim..araştırmaya başlıyorum bu bölgede...

4. zorlu05

3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Biz festivale katılamadık ama çok merak ediyorum umarım fotolar erkenden gelir...
  5. zorlu05

SAPANCA OFF-ROAD Akçay-Soğucak

Ynt: SAPANCA OFF-ROAD Akçay-Soğucak Hiç bir yolculuk tek başına bir şey ifade etmiyor kardeşim paylaşım artınca değer dahada artıyor..:) nacizane fikrim..

6. zorlu05

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi Festivale izmirden katılan varmı arkadaşlar..

7. zorlu05

Gezenbilir İzmir Grubu; Yamanlar Karagöl Off - Road Gezisi (26 - 27 Haziran 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Yamanlar Karagöl Off - Road Gezisi (26 - 27 Haziran 2010) Teşekkür ederim kardeşim..seninkide güzel ..birde çamurda görsek..
  8. zorlu05

Gaziantep Cevizli Off-Road Gezisi (15 Şubat 2009)

Ynt: Gaziantep Cevizli Off-Road Gezisi (15 Şubat 2009) Ben su da oynamaya bayıldım böyle parkur istiyorum..Bakalım bende sizinle böyle video lar paylaşabilecekmiyim hayırlısı..teşekkürler..
  9. zorlu05

ANDOFF Safranbolu Gezisi

Ynt: ANDOFF Safranbolu Gezisi Ben Andoff sayfasına ulaşamadım..nasıl ulaşıcam ?

10. zorlu05

Mersin Sunturas Gezisi (27 haziran 2010)

Ynt: Mersin Sunturas Gezisi (27 haziran 2010) Ülkemin her yeri güzel benim ..ömrüm yetermi gezmeye bilmem :(

11. zorlu05

SAPANCA OFF-ROAD Akçay-Soğucak

Ynt: SAPANCA OFF-ROAD Akçay-Soğucak Arkadaşlar bu ne güzellik böyle..bayıldım parkur doğa herşey mükemmel..harika bir gezi olmuş..
  12. zorlu05

The Team 34 / Belgradda Japon-İngiliz Şenliği

Ynt: The Team 34 / Belgradda Japon-İngiliz Şenliği Değerli arkadaşlar parkur ve hava şartları mükemmel..İstanbul grubu baya eğlenceli bir gün geçirmiş..emeğinize sağlık ..

13. zorlu05

Gezenbilir İzmir Grubu; Yamanlar Karagöl Off - Road Gezisi (26 - 27 Haziran 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Yamanlar Karagöl Off - Road Gezisi (26 - 27 Haziran 2010) Bu arada dikkat edersen son aşamalarda tulum giydim iş başa düşünce :)Yardımcı olmak ta ayrı zevkli..
  14. zorlu05

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Yamanlar Karagöl Off - Road Gezisi (26 - 27 Haziran 2010) Bak sana bişeyler ekleyim beğenecekmisin..
  15. zorlu05

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Yamanlar Karagöl Off - Road Gezisi (26 - 27 Haziran 2010) Türker cim bagaj bizim imalatımız,yeni yaptık sisleri satan benim zaten ne ararsan var bende..lastikler ATR aldık cooper idare edicez işte :) Biz gittiğimizde o işi Ercan kardeşim yapmıştı bize yemek düştü...

16. zorlu05

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Yamanlar Karagöl Off - Road Gezisi (26 - 27 Haziran 2010) Bak bu güzel :) baya güldüm ..senin silah özel sniper değilmiydi kardeş..özel dürbün ü de var :) attığını devirir cinsten ben bi ara ıgı oynuyordum benim ideal silahımdı :))
  17. zorlu05

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Yamanlar Karagöl Off - Road Gezisi (26 - 27 Haziran 2010) Sen haber verme sonra kaçırdın yaz :) nasıl zevklimiydi talim bari ..
  18. zorlu05

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Yamanlar Karagöl Off - Road Gezisi (26 - 27 Haziran 2010) Özgür senin le tanışmak nasip olmadı ..umarım başka gezilerde beraber oluruz..

19. zorlu05

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Yamanlar Karagöl Off - Road Gezisi (26 - 27 Haziran 2010) Bu arada üstteki iki foto ve şimdi paylaşımlar dönüş yolu..
  20. zorlu05

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Yamanlar Karagöl Off - Road Gezisi (26 - 27 Haziran 2010) Bizimde öyle bir servise ihtiyacımız olucak :) bende araştırayım yoksa aracın altında güller açacak :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR