Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Sivas Grubu; Üçtepe Barajı Off - Road Gezisi (21 Mart 2010)
Arkadaşlar öncelikle teşekkürler..gördüğüm kadarıyla ağaç ve yeşillikten yoksun ırak yerler..ama suyla oynadığınız nokta baraj herşeye değer..bende aracımı orda yıkamak isterdim..ama İzmir deyim..araştırmaya başlıyorum bu bölgede...
Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)
Biz festivale katılamadık ama çok merak ediyorum umarım fotolar erkenden gelir...
Ynt: SAPANCA OFF-ROAD Akçay-Soğucak
Hiç bir yolculuk tek başına bir şey ifade etmiyor kardeşim paylaşım artınca değer dahada artıyor..:) nacizane fikrim..
Ynt: Gaziantep Cevizli Off-Road Gezisi (15 Şubat 2009)
Ben su da oynamaya bayıldım böyle parkur istiyorum..Bakalım bende sizinle böyle video lar paylaşabilecekmiyim hayırlısı..teşekkürler..
Ynt: The Team 34 / Belgradda Japon-İngiliz Şenliği
Değerli arkadaşlar parkur ve hava şartları mükemmel..İstanbul grubu baya eğlenceli bir gün geçirmiş..emeğinize sağlık ..
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Yamanlar Karagöl Off - Road Gezisi (26 - 27 Haziran 2010)
Bu arada dikkat edersen son aşamalarda tulum giydim iş başa düşünce :)Yardımcı olmak ta ayrı zevkli..
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Yamanlar Karagöl Off - Road Gezisi (26 - 27 Haziran 2010)
Türker cim bagaj bizim imalatımız,yeni yaptık sisleri satan benim zaten ne ararsan var bende..lastikler ATR aldık cooper idare edicez işte :) Biz gittiğimizde o işi Ercan kardeşim yapmıştı bize yemek düştü...
Bak bu güzel :) baya güldüm ..senin silah özel sniper değilmiydi kardeş..özel dürbün ü de var :) attığını devirir cinsten ben bi ara ıgı oynuyordum benim ideal silahımdı :))
Sen haber verme sonra kaçırdın yaz :) nasıl zevklimiydi talim bari ..
Özgür senin le tanışmak nasip olmadı ..umarım başka gezilerde beraber oluruz..
Bizimde öyle bir servise ihtiyacımız olucak :) bende araştırayım yoksa aracın altında güller açacak :)