Arama sonuçlarınız

1. s.ozgurturk

Cehennem Kanyonu

Ynt: Cehennem Kanyonu Tek kelimeyle muhteşem olmuş,darısı başımıza diyeyim :)

2. s.ozgurturk

Tavsiye Edeceğiniz Web Siteleri

Ynt: Tavsiye Edeceğiniz Web Siteleri yiyenbilir.com valla müthiş :)
  3. s.ozgurturk

Tavsiye Edeceğiniz Web Siteleri

Ynt: Tavsiye Edeceğiniz Web Siteleri www.soldandribling.blogspot.com kendim için hazırladığım site.Sadece keyfi.Ama muhteşem bilgiler var spor ile ilgili..

4. s.ozgurturk

Motosiklet Ehliyeti?

Ynt: Motosiklet Ehliyeti? Mantıklı google daha çok cevap verir bencede :)
  5. s.ozgurturk

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? 98 model Honda RR 900 kullanıyordum, RR 1000'e terfi oldum.Tam o sırada da evlendiğim için motordan indim maalesef.

6. s.ozgurturk

Yeni Üyelere Kısıtlama...

Ynt: Yeni Üyelere Kısıtlama... Bende aynı durumle karşılaştım.Bence bu mesaj atma sayısı yerine,profilini eksiksiz doldurmayana kapalı olsa daha doğru olur.Yani diyelim ki birini rahatsız edeceği düşünülüyor,o zaman eksiksiz profil olursa başka insanları da rahatsız etmeye cesaret...

7. s.ozgurturk

Bisiklet seçimi konusunda yardım

Ynt: Bisiklet seçimi konusunda yardım Önclikle bisikleti şehir içindemi,yoksa dağ bayır gezmek için mi düşünüyorsun en önemlisi bu.Şehir içi ütçem el verir diyorsan Carbon gövdeli bisikletler var,dağ bayır diyorsan da Scoot marka bisiklet tercih et derim.Bisikletçi arkadaşlarımın genelde...
  8. s.ozgurturk

Koca Tipleri

Ynt: Koca Tipleri Herkese merhaba; Öncelikle şunu belirtmeliyim ki ben 3 senedir evliyim.Evde yemekleri ben yaptığım için,eşimle yemek yerken ( ki kendisi ıspanak çok sever ) yemeği tabağa doldurduğumda yoğurt yokmuydu diye sorar.Peki kendisi hangi kategoriye giriyor ? :)
  9. s.ozgurturk

1 Ocak Sabahı Milli Piyango Talihlisi Sizsiniz, Hayalinizi Paylaşır mısınız?

Ynt: 1 Ocak Sabahı Milli Piyango Talihlisi Sizsiniz, Hayalinizi Paylaşır mısınız? Eskiden bu tarz büyük paralar çıksa ne yaparım diye düşünmezdim.Para çıktığı anda bir ada satın alıp,içine stadyum yapıp,kendi kulübümü kurup,takım kaptanı da kendimi yapardım.Ayrıca parayla kiralık seyirci tutup...

10. s.ozgurturk

VW T3 ile Hırvatistan ve Ucundan da Balkanlar...

Ynt: VW T3 ile Hırvatistan ve Ucundan da Balkanlar... Öncelikle muhteşem olmuş geziniz Altan bey.Bende bu sene aynı güzergahı kullanmayı düşünüyorum.Sizden merak ettiğim şey ise,geçici vizemi aldınız Yunanistandan,otobanlar ne kadar geldi,ufak tefek masraf detaylarını anlatabilirmisiniz ?

11. s.ozgurturk

Dubrovnik yolculuğu

Herkese Merhaba, Önümüzde ki temmuz ayı,yani 2011 temmuz'unda karayolu ile İstanbul'dan Dubrovnik'e gitmeyi planlıyorum.En kısa güzergahı çıkarttım.Edirne üzerinden çıkış yapıp sırasıyla Bulgaristan,Makedonya,Arnavutluk,Karabağ ve Hırvatistan - Dubrovnik gezisi planladım.Elimde ki verilere göre...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,918
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

SON KONULAR

Geri