Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
O meşhur 127.000 liralık karavanın banyonun üstündeki taç neyin nesi ??? Sanki bir şeyler hatalı olmuş gizlemek için kullanılmışgibi geldi bana... Gören arkadaşlar bakıp bizede söylerse sevinirim...
Bence satılık karavanları boşuna incelemeyin arkadaşlar... Bir kaç iyi usta bulup kendiniz yaptırın... Bir Camper aylarca 95.000e satılamadı yeni fiyat 115.000 :) ; Avrupa ithal denen karavan yerli yapım... 38500 e satılamayan...
Atilla beyin güzelim konusunu daha fazla rezil etmemek için burada bir konu açmak istedim.. Çevremizde nette gördüğümüz karavanlar kaç para eder ? Bu başlık altında tartışalım istedim... Belki karavan imalatçılarına da yol...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi)
Ya neden kompleks yaptınız anlamadım... Firma adı vermek istemiyorum ama Bir çok firmada karavan diye yaptırılan şeylerle insanlar yola çıkıyor ve başlarına gelmedik kalmıyor... BUNLARI SADECE BENMİ OKUYORUM... Evin önünde...
Atilla Bey Öncelikle SİZDEN ÖZÜR DİLERİM... Hiç istemediğim halde konu olmaık yerlere gitti... Benim niyetim ne sizi incitmek nede yaptıklarınızı beğenmemek... Ama bazı arkadaşlar DAMARIMA ÇOK BASTILAR... Açıkçası malum sitedeki...
Yanıldın Orkun(CUK) İstanbul'da benden önce 1 tepe vardı sayemde 6 tepe eklendi 7 tepeli şehir oldu ... :) Ne kadar terbiyesizce kendini bilmezce bir uslup bu... Daha 3. mesajınız ve yazdığınıza bakın... İstanbul sizin gibiler...
Bende Atilla beyi tanımam...
Yazımı Bülent Beyin yazısına karşılık yazmıştım...
Gerçek fiyatları öğrenmek istiyorsanız yabancı sitelerde hem ürün fiyatları hemde bitmiş araç fiyatları mevcuttur baka bilirsiniz... Ayrıca...
Karavanlara alınası fiyatlar istenmiyor ki... Orta kalitede bir adapazarı yapımına 125-150 bin lira verilirmi ??? Verilemz elbette benim gözümde hiç bir adapazarı karavanı 80-90 tl yi geçemez. Yine ayni şekilde evin önünde...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "yak" - Atilla Dinçer(atiladi)
Hayırlı satışlar ama fiyatı görünce... İmaj gibi, Dolphin gibi firmaların o kadar insan çalıştırıp, vergi ödeyip, kira ödeyip aracı size yakın fiyatlarla sattığını düşünüp adamlara acıdım...
Melih Bey sitede baktım ama göremedim Avrupa ile ingiltere nin iç dizaynları çok farklı... Acaba rica etsem ingiliz Karavan yapımcılarının web sitelerini yazarmısınız... TEŞEKKÜRLER...
AVRUPA ÖZENTİSİ ASLA DEĞİLİM... Hatta nefret ederim 3-4 gün kalınca sıkılırım ülkemi özlerim... AMMAAAAA...
Konu karavan olunca 50 yıl gerideyiz :)
Konu yurttaş hakları olunca 50 yıl gerideyiz :)
Konu İnsanların birbirine...
Mustafa bey Ayıptır, Günahtır ya... Neden bize böyle şeyler gösteriyorsunuz... Bizde bu aracı bulamazsın otomatik vitesli bir karavan bulsan bile valla buna 25.000 € dan aşağı istemezler... Alanda bedava süper temiz Hymer aldım...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-satilik-ford-motokaravan-123718791/detay
Devletin İŞ BİLMEZLİĞİ yüzünden millet HURDALARA Para istiyor... Bence her ikiside 15-20 tl yi geçmeyecek araçlar...
Bence BİLGİMİZ OLMADAN aklımızdan her geçeni buraya yazıp satanları ZAN ALTINDA ALICIYI ŞÜPHE İÇİNE sokmamak lazım... Sanırım beynin en büyük görevi akıldan geçenleri süzmek olmalı...
Bu araç ve sahibi ile hiç bir ilişkim yok...
Ynt: Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler
Keşke her üreticinin bir başlığı olsa yaptıklarını fiyatlarını açıklaya bilse dürüstçe açıkça......... Türkiyedeki 2 elin parmakları kadar olmalarına rağmen ya KORKUNÇ MARJ lar ile çalışıyorlar veya KALİTESİZ ÜRETİM Yapıyorlar...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-full-donanimli-sifir-mobil-ofis-motokaravan-175.000-82871133/detay/
Keşke 4500 kg olmasa idi ağırlığı veya araç yüklü ağırlığı 7000 olsa idi....
Keşke imalatçısı...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-2007-fiat-dugata-emsalsiz-ful-karavan-117964972/detay
Bu araç fiyat hariç güzel gibi siz ne düşünüyorsunuz ? Aracı bilen var mı ?
Ynt: Karavancı Adayı Testi
Harika bir karavan alMIŞTIM... Sattım... Yeni bir karavan bakınıp duruyordum... Testi görünce yaptım neden karavanımı sattığımı ve neden yenisini bir türlü alamadığımı anladım... 4a ve 4b Benden karavancı olmaz anladım.... :(