Arama sonuçlarınız

1. tuncel

Arazi araçlarında yüksek devirli 4 çeker kullanımı...

Slm ,arazi araçlarında sürekli yüksek devirli dört çekerde karda veya çamurlu arazide gitmek araca bir zarar verirmi ?

2. tuncel

Kimine Göre Rezillik, Kimine Göre Vezirlik...

ben şahsen kampta rezilliği severim rezillik derken şöyle odunumu kırıcam ateşi yakıcam ya saç kavurma ya tavuk yada güveçte et yapıp üstüne birde çay içip karpuzumuda kestimmi deymeyin benim keyfime öyle lüks kamp alanları bana göre değil ...
  3. tuncel

Antalya'nın Bozulmamış Koylarından Kamp Manzaraları...

inşallah bu koylarımızda bozulmaz ...

4. tuncel

Yerli Üretim Araç Vinci

sahibinden.com 'da yerli üretim 2 yıl garantili 4300 kg çekme kapasiteli net lift marka bir araç vinci gördüm sıfır fiyatı 1000 tl acaba diğer avrupa malı vinçlere göre performansı nasıldır diğer avrupa vinçler hem fiyat olarak pahalı hemde 1 yıl garantili kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar...
  5. tuncel

ARAZİ ARAÇLARININ ORJİNAL JANTLARI ARAZİ İÇİN UYGUN DEĞİLMİDİR ?

Araç üzerindeki orjinal jantlara arazi lastiği neden takılmıyor ? modifiye yapılan araçların jantları lastikle birlikte değiştiriliyor sadece görüntü içinmi değiştiriliyor acaba...

6. tuncel

Nissan veya Diğer Pick - Uplar 1 Milyon Km. Yapar mı.?

NİSSAN VEYA DİĞER PİCK UP'LAR SERVİS BAKIMLARI GÜNÜNDE YAPILDIKTAN SONRA MOTOR REKTEFİYE OLMADAN 1 MİLYON KM YOL YAPARMI ? ??? GENELDE ARAÇLAR 200 BİN KM DEN SONRA REKTEFİYE OLUYOR BU KULLANIMLAMI ALAKALIDIR ???

7. tuncel

Makaslı Bir Arazi Aracının Makaslardan Yükseltilmesi.

Makaslı bir arazi aracının makaslardan yükseltilmesi. Aracın arazide ve yolda gitmesine ne gibi dezevantaj sağlar ?
  8. tuncel

Nissan Rally Raid 4x4 Gaz Kesme Problemi.

Pazar günü aracımla su geçişi yaptım. Aracımla sudan geçerken bir iki kez gazı tam yiyemediğinden dolayı stop etti. Bu zorlanmadan dolayı aracın zarar görmemesi için bir özellikmidir. Yoksa bilemediğim bir arızamı var ? Yada yavaş gidilmesinden dolayı dizel yakıtımı geç yakıyor ? :-\
  9. tuncel

Mazda 4x4 Pickupların Arazi Performansı Nedir ?

Bir arkadaşım mazda 4x4 pickup almayı düşünüyor.Bu araçların arazi performansı nasıl sitede mazda hakkında hiç bir bilgiye ulaşamadım bilgisi olan arkadaşların bilgisini paylaşmasını istirham ediyorum ;D

10. tuncel

El Ayarlı Vinçler Arazide Kaldığımız da İşimize Yarar mı?

Benim dört çeker nissan kamyonete ön tarafı uzun olduğu ve arazide dezevantaj sağlayacağını düşündüğüm için ön tarafına motorlu vinç taktırmayı düşünmüyorum. Bu yüzden 5 ton çekerli el vinci aldım el vinçleri arazide takıldığımızda motorlu vinçlere oranla iş görürmü.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

Geri