Arama sonuçlarınız

1. S

Kaliteli Bir Doğa Sporları Çakmağı

Merhaba nasıl temin edebiliriz ben istanbuldayım iş yerim başakşehirde evim emirganda.

2. S

LandCruiser HJ 60 4000 cc 6 silindir 2H Dizel Motor 1987 model

Ynt: LandCruiser HJ 60 4000 cc 6 silindir 2H Dizel Motor 1987 model Merhaba Aracınız güzel hayırlı satışlar dilerim. Fiyatını öğrenebilirmiyim sakıncası yoksa . Sağlıkla Kalın...
  3. S

GMC Jimmy Hakında Bilgisi Olan Varmı?

Ynt: GMC Jimmy Hakında Bilgisi Olan Varmı? Malum sitede linki aşşağıda veriyorum teşekkürler. GMC JIMMY

4. S

GMC Jimmy Hakında Bilgisi Olan Varmı?

Merhaba Ben bir jimmy buldum 4,3 V6 motor nasıldır yakışı nedir üstünde oynanabilirmi mesela hafif offroad için yardımı olursanız sevinirim . Saygılar
  5. S

Satılık 1993 Chevrolet Suburvan

Merhaba aşşağıdaki linkte bulunan araç satılıktır. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=86207.0

6. S

1993 Chevrolet Suburvan

Merhaba Bir arkadaşımızın satılık 1993 Suburvanı var benden malum sitede yayınlamamı rica etti ilgilenenler olursa yardımcı olurum . Link aşşağıda dır . 1993 Suburvan Sağlıkla Kalın...

7. S

Galloper mi Defender mi? Kararsız kaldım

Ynt: Galloper mi Defender mi? Kararsız kaldım Merhaba Değerli arkadaşlarım ilginize teşekkür ederim sağolun sayenizde bu araç hakkında bir şeylerde öğrenmiş oluyorum.Bizim biraderle dizel takıntımızolmasa güzel aeaba yinede kafamın bir kenarına not aldım.nette olmadık yerleri araştırıyorum...
  8. S

Ynt: Galloper mi Defender mi? Kararsız kaldım Ok bakim ozaman bir kez daha görüşim sahibiyle olmadı denizliye giderim .
  9. S

Ynt: Galloper mi Defender mi? Kararsız kaldım Mustafa bey o arkadaş 2009 dan beri araç bende dedi bana 2 vuruk geri gelirken arka çeki demirinin arkadaki araca vurmasıymış? Link aşşağıdaki. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-hyundai-hyundai-galloper-5-kapi-dizel-76209998/detay/

10. S

Ynt: Galloper mi Defender mi? Kararsız kaldım Ok çok haklısınız ben günlük kullanımdada kullanıcam ve eşim tüplü araçtan korkuyor o yüzden dizel düşündüm.

11. S

Ynt: Galloper mi Defender mi? Kararsız kaldım Mustafa bey bunu dediğiniz aracın bir linkimi vardı sanırım mesajınıza eklenmemiş.
  12. S

Ynt: Galloper mi Defender mi? Kararsız kaldım 15,000-16,000 gibimi inşallah bir araç var denizlide ama tramerde 2 hasar vuruk görünüyor ilk fiyat 17,000 di yanılmıyorsam sonra mal sahibi 18,000 e çıkardı telefonla görüştüm abuk sabuk teklifler veriyorlar kuzdım o yüzden arttırdım fiyatını...

13. S

Ynt: Galloper mi Defender mi? Kararsız kaldım Evet Mustafa bey fiyatlar uçuyor bende sizin gibi düşünüyorum yaz başlangıcı fiyatlar uçar sonrada düşüşe geçer 14,000-Tl gibi bütçe ile dizel bir 5 kapı düşünüyorum araştırıyoruz takasa gelen araçlara bile bakıyorum firmaların 2 c. el sitelerinde...
  14. S

Ynt: Galloper mi Defender mi? Kararsız kaldım Merahaba Mustafa Bey Öncelikle yardımınız ve yorumunuz için çok teşekkür ederim. Çok haklısınız aslına bakarsanız defender tam bir iş makinesi kullanışı rahatsız edici ama işte yinede bu tür sporlara ilgiduyanların göz bebeği ..Sizin bu...
  15. S

Ynt: Galloper mi Defender mi? Kararsız kaldım Merhaba ilginize teşekkür ederim şimdi temiz ve fiyatı uygun bir araç aramaya kaldı işim bakalım hayırlıısı.

16. S

Merhaba Ben aylarca Defender bakıp araştırdım buldum alma pozisyonuna geldim sorunlar çıktı vs vs sonra ağabeyim gel Galloper bakalım dedi ful bir araç hem küçük çocuklar var defenderi kışın ısıtması yazın soğutması sorun kullanışı rahat değil sıkıntı yaşarsın hem alırsan sadece kendin için...
  17. S

K2 Belgesinde Son Durum Hakkında

Ynt: K2 Belgesinde Son Durum Hakkında Takip.
  18. S

SATILIK TV

Ynt: SATILIK TV Takip.

19. S

ARACINIZDA ABS YOK MU? (HER MARKA ARACA MEKANİK ABS KİTİ)

Ynt: ARACINIZDA ABS YOK MU? (HER MARKA ARACA MEKANİK ABS KİTİ) Lazım olabilir .Takip
  20. S

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 01. Bölüm Duyurusu (Belgrad Ormanları)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu Merhaba Akşam işim dolayısıyla ancak saat 00,30 da tekrarını seyrettiğim o müthiş güzel program için siz çok değerli arkadaşlarımızı tebrik ediyorum inanın o saatte kendimden geçtim müthiş bir serüven olmuş canı gönülden kutluyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri