Arama sonuçlarınız

1. S

Land Rover Defender 110 satın alınır.!

Ynt: Land Rover Defender 110 satın alınır.! Merhaba maalum sitede 6.500 den başlıyan fiyatlarla askeri araçlar var isterseniz bir kontrol edin . Saygılar

2. S

sonunda deprem sonrası benimde defenderım oldu,

Ynt: sonunda deprem sonrası benimde defenderım oldu, Merhaba Öncelikle sizin nezdinizde tüm Vanlı kardeşlerimize çok büyük geçmiş olsun ölenlere allahtan rahmet dilerim .Aracınız hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın içinize sine sine binin ressimlerinide paylaşırsanız seviniriz. Saygılar
  3. S

Land Rover Defender katalog

Ynt: Land Rover Defender katalog Bu link geçerli bu gün denedim ve indirdim bir deneyin olmas ise size maille atarım saygılar

4. S

Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları

Ynt: Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları Selam Rahmetli Barış Mançonun bir şarkısında dediği giibi kara sevda kara sevda ddikleri ne olabilirki e ne olucak defender olur bence bu başka bir şey sevda ötesi bende kendimce arayış içerisindeyim kısmet bakalım ne zaman nasip olucak bizede bir...
  5. S

Defender Orta Konsol Hakkında

:) ne diyim allah kolaylıklar versin ama yapılanların ressimlerini lütfen paylaşında bizlerde görelim saygılar.

6. S

Evet özhan bey o bahsettiğiniz araca ait ben henüz alamadım bir defender ama arayış içerisindeyim bütçeme uygun bir şey bulursam bakıcam şuan bu mutteşem sitede her yönden pişmeye çalışıyorumsizin gibi değerli arkadaşlarımızın ustalarımızın yorumlarıyla bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum dilerim...

7. S

Merhaba Özhan bey sizin orta konsulu takip ediyorum çalışma güzel pazar günü gezenbilir sayfalarında dolaşırken antalyada yapılmış bir konsul gördüm çok hoş hatta süper belki işinize yarıyabilir görselini ekliyorum kolay gelsin.
  8. S

defender ı nasıl yapalım

Ynt: defender ı nasıl yapalım Merhaba Aracınız çok güzel hayırlı günlerde kazasız belasız kullanmanızı dilerim .istediklerinizi bir sıraya koyarda yaparsanız sanırım çok daha kolay işlerinizi halledersiniz. buarada ressimleride bekliyoruz yaptıklarınızla ilgili. Bol çamurlu günler dileğiyle...
  9. S

Senenin Son Pazar Gününü Böyle Degerlendirdilk..

Ynt: Senenin Son Pazar Gününü Böyle Degerlendirdilk.. oofff ooffffffffroad bir araç alim bende yanınızdayım:) süper gezi olmuş helal olsun

10. S

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri giremiyorsun diye bir şey yok giriyorsun ama simsarlardan kalırsa alıyorsun yukarıda bir arkadaşımız başından geçeni yazmış gördüğü beğendiği ve hatta aldığı aracı çıkarırken ne durumda çıktığıda yazıyor :)

11. S

Satılık - 1992 Model Land Rover

Ynt: Satılık - 1992 Model Land Rover Hayırlı olsun ne istiyorsun araca?
  12. S

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Yinede ne olursa olsun gerekirse başbakanlığa kadar yazmak lazım bunlarla mücadelenin bir şekli mutlaka vardır ama kabahat bizde aman kim uğraşacak şimdi allah şöyle etsin böyle etsin der geçip gideriz aslında işin üstünde durmak lazım göz göre göre...

13. S

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Merhaba sevgili arkadaşım başınıza gelen bu olaya üzüldüm siizin yeriinizde olsam en üst düzey merciye kadar şikayet ederim . Buşerefsizler le uğraşmanın tek yolu bu edebilidğiniz en üste kadar şikayet edin bu açlara bu işi yapamıyacaklarını devletin...
  14. S

Defender için Alüminyum Kasa mı - Galvanizli Saç Kasa mı?

Ynt: Defender için Alüminyum Kasa mı - Galvanizli Saç Kasa mı? Konuyu yanlış yeremi açtım yoksa bu konuda kimsenin bilgisi yokmu arakadaşlar:)
  15. S

Defenderler için Koltuk Dizaynı

Ynt: Defenderler için Koltuk Dizaynı Takip

16. S

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Quasar arkadaşımızın dediğine ve izlenimlerine bakılırsa bunlar ya o araçları birilerine peşkeş çekiyorlar ki olmıyacak birşey değil burası türkiye çünkü gerçek olan bir şey o arabalar çalışır durumda hizmetten çekiliyor ve neden sökülüyor? yada 2 ci...
  17. S

Bir Martı'da Rize için Hayat Buluyor

Ynt: Bir Martı'da Rize için Hayat Buluyor Perakende satış yok doğru şu an bu araç ihale ile alınma, 22.01.2012 de ihale var yine ve 5 kapılı araçta var, gelirseniz sizinle tanışmış oluruz ve yardımcı oluruz sizlere. herhangi bir iş olmasıda sorun değil gelip çalışmalarımızı yerimizde görmeniz...
  18. S

Adana Defenderini Topluyor

Ynt: Adana Defenderini Topluyor Çok güzel olmuş güle güle ve ağız tadıyla kullan .Allah nazar ve kem gözden sakınsın..

19. S

Bir Martı'da Rize için Hayat Buluyor

Ynt: Bir Martı'da Rize için Hayat Buluyor Selam Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım allah yardımcın olsun. bana perakende satış yok demişlerdi geçen gün siz perakende satışlamı aldınız ve 5 kapılısı varmı orada Saygılar
  20. S

Satılık Defenderler....

Ynt: Satılık Defenderler.... Vermiş olduğunuz bilgi için teşekkür ederim. Bende çevremden soruşturdum hemen hemen anı cevabı aldım ve bu yurt dışı olayını kafamdan sildim . Bir tane 1988 buldum yürür halde biraz adam etmek gerekir fiyat ta çok cazip yılbaşından sonrayı bekliyorum eğer kısmet...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri