Arama sonuçlarınız

1. unalacun

SATILIK 1990 model 3 kapı pajero

Ynt: SATILIK 1990 model 3 kapı pajero Aracınızı bu cumartesi yada pazar gunu nerede görebilirim ? İl/ilçe

2. unalacun

Ynt: SATILIK 1990 model 3 kapı pajero Mesaj sayım yeterli değil özele yazmamıyorum ! Manyafobi nikli arkadasın aracıyla ilgileniyorum Saygılar Unal
  3. unalacun

Ynt: SATILIK 1990 model 3 kapı pajero Ben iki araç olduğunun bile farkında değildim :) Manyofobi nick. Li üyenin 90 model 3 kapı aracından Bahsetmiştim konunun başlamasına sebep olan araç Saygılar Unal

4. unalacun

Ynt: SATILIK 1990 model 3 kapı pajero Merhaba ben de tam araç arıyordum çok denk Geldi motor şansımdan ve diferansiyel de sorun yok Dıyorsanız aracınıza talibim ...acaba nerede Görebilirim ben bodrum dayım ama heryere gelirim Saygılar Unal
  5. unalacun

patrol'cülerden yardım lütfen...

Ynt: patrol'cülerden yardım lütfen... Hemen okudum harika bir paylaşım çok faydalandım teşekkürler Bir de iki araç hakkındaki seçiminizi bildirirseniz tadından yenmez olacak :) Unal

6. unalacun

patrol'cülerden yardım lütfen...

Ynt: patrol'cülerden yardım lütfen... hepinize merhaba patrol merakı beni de sardı arkadaslar sahibinden com da 2 arac var yııları aynı 1986 fiyatlar da yakın genel gorunuşe göre hangisini tavsiye edersiniz araçları bilen arkadaş varmı yanıtlarsanız cok sevinirim iyi bayramlar ünal...

7. unalacun

Nissan Patrol Y60 (GQ)- (1987-1997) hakkında

Ynt: Nissan Patrol Y60 (GQ)- (1987-1997) hakkında Iyi gunler bu aralar bir patrol almak uzereyim sahibinden com da 9500 tl Konya'da Bir tane buldum eski defenderciyim cj 8 ile patrol arasindaydim aracı alırken en çok Neye dikkat etmeliyim bilgili arkadaslardan yardım rica ediyorum Selamlar Unal
  8. unalacun

satılık disco 1

arkadaşlar merhaba sahibinden com da 60892787 sayılı ilandaki disco 1 satılıktır unal acun
  9. unalacun

Discovery 1 İçin Demir Tampon

Ynt: Discovery 1 İçin Demir Tampon tampon super olmus bende tampon işini bir sekilde hallettim arkadaslar on arka far koruma arıyorum yardımcı olabilirmisiniz sevgiler unal

10. unalacun

disco 1 ısı yalıtım sorunu

Ynt: disco 1 ısı yalıtım sorunu sanki benim arabayı anlatıyormusunuz gibi oldu... sorunumuz belli cozum için istanbulda otomekanik huseyin ile konustum arabanın dosemesinin soyularak yalıtım yapılması gerektiğini soyledi ben bu yalıtım işini dfenderimde de yapmıştım ve cok iyi sonuç almıştım...

11. unalacun

disco 1 ısı yalıtım sorunu

sevgili dostlar discomu (1997 tdi manuel ) yaklasık 2 aydır kullanıyorum defenderimden sonra lux cipe biniyor havasındayım defenderci arkadaslar bilmem inanırmısınız klima bile var :) sizlerden yardım istediğim konu ise defender de olan ama disco da daha bi abartılı motor ısısının içe verilmesi...
  12. unalacun

Bu da benim discovery

Ynt: Bu da benim discovery aractaki far tampon koruma disco 1 e de uyarmı ?

13. unalacun

Ynt: Discovery 1 İçin Demir Tampon ben bodrumda yasıyorum cızımleri bana da gonderirseniz burada yaptırma imkanı arayacagım unalacun@gmail.com sevgiler
  14. unalacun

Ynt: Discovery 1 İçin Demir Tampon aynı talep bendede mevcut eski sanayide bir usta olduğunu duydum ama adı ve telefonu yok bilgisi olan arkadaslardan yardım lutfen

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,947
Kaydolan Son Üyemiz
Homywood Bungalov

Çevrimiçi üyeler

Geri