Arama sonuçlarınız

1. deeppitane

Lastik basıncınızı kontrol edin

Ynt: Lastik basıncınızı kontrol edin ilk aldıgımda 55 basınc cıktı bendede 32 ıdeal gelıyor bana 29 DA cok fazla yayılıyor lastık

2. deeppitane

70 Km Hızda İken Arabada Sallanma Sorunu

Ynt: 70 Km Hızda İken Arabada Sallanma Sorunu arabamı bugun servıse bıraktım 4 saat sonra sol aksın degıstıgı ve sorunun cozuldugu yonunde haber aldım gıttım arabamı aldım ve sorunum cozulmustu arkadaslar reno servısı gercekten cok hızlı calısıyor kendılerıne buradan tesekkur ederım
  3. deeppitane

Ynt: 70 Km Hızda İken Arabada Sallanma Sorunu bu arkadasımız yonetıcısı oldugum amatorbalıkavı.com sıtesınde uyemızdır bılare kendısıyle gorusucem

4. deeppitane

Ynt: 70 Km Hızda İken Arabada Sallanma Sorunu ÜMİT ERKAN bır farklılık yok sadece arka aktarma farklı okadar bu tamamen sansızlık metal hatası uretım hatası dun geceden berı yazılanı cızılenı okuyorum ara ara yazmaya gayret gosterıyorum amacımız sızlerınde araclarınızı kontrol etmenızdı benzer...
  5. deeppitane

Ynt: 70 Km Hızda İken Arabada Sallanma Sorunu ümit erkan ben burda bu konuyu acarkende yazımın basında suınu dedım arkadaslar araclarınıza bır bakın sızler bana gore daha zor sartlarda kullamnıyorsunuz eger bır terslık olsaydı benden once sızde olurdu bunu kontrol edelım dıye yazdım ha kımsede...

6. deeppitane

Ynt: 70 Km Hızda İken Arabada Sallanma Sorunu sevgılı serkan efe bır noktayada ben degınmek ısterım.Bır televızyon programında ofroad belgesellerı var ısım vermek dogru olmaz dıye veremıyorum.Uydudan ızlıyorum keyfıle o adamların yaptıgını vayyy be dıyerek ızlıyorum hemde.Arabalar chareoke...

7. deeppitane

Ynt: 70 Km Hızda İken Arabada Sallanma Sorunu bunu bır hakaret kabul ederım umıt erkan 4x2 1.6 ambıance ama 29.000 hayallerı ıle gıttıgımde bende 35.000 lık fatura ıle cıktım :D:D:D:D abı 29 luk duster bos kasa duster celık cant klıma vs vs olunca 35.000 dıp not olarak sunarım.ayrıca dusterı...
  8. deeppitane

Ynt: 70 Km Hızda İken Arabada Sallanma Sorunu ümit erkan bugun baktım karter koruma demırden benımkınde sanırım bu ıyı bırsey
  9. deeppitane

Ynt: 70 Km Hızda İken Arabada Sallanma Sorunu sayın cıncın dedıklerınıze sonuna kadar katılıyorum ozellıkle turkıyede uretım olması yonunde.çapak konusuna gelınce ıse o korozyonu gordukten sonra arkadasımın tamırhanesınde arabayı lıfte aldırıp arabanın her yerını dıdık dıdık ettım baska bır sey...

10. deeppitane

Dacia Duster Manual ( A'dan Z'ye Dacia Duster EL KİTABI)

Ynt: Dacia Duster Manual ( A'dan Z'ye Dacia Duster EL KİTABI) umıt erkan dacıa senı onursal uye yapmalı baska bırsey demıyorum klavyene saglık

11. deeppitane

Ynt: 70 Km Hızda İken Arabada Sallanma Sorunu sevgılı umıt erkan ve serkan efe yorumlarınız ıcın cok tesekkur ederım.Konu hakkındakı yorumlarından oturu kendını kotu olarak goren arkadasımız tabıkı yorumlarınız sahsınıza ozeldır bu konuda hıc sıkıntı yok fakat ben burda brı noktaya deyınmek...
  12. deeppitane

Ynt: 70 Km Hızda İken Arabada Sallanma Sorunu SEVGILI UMIT ERKAN kısısel kullanımdan kaynaklansa ıcım yanmıcak ınan ben arabamla senın gıttıgın yerlere gıtmedım daha genel anlamda hafıf yollara gırdım.servıse fıyat sormadım ama umarım bır faturayla gelmezler dıye umıd edıyorum

13. deeppitane

sevgılı dostlar buradan bazı sıkıntılarımızı paylasıyoruzkı benzer sorunlar ıcın debelenıp durmayalım.son 2 haftadır hafıften hıssettıgım sallanma bu hafta sıddetlendı 60 km suratle gıderken gaz pedalına bastıgımda arabanın on tarafında bır sallanma soz konusuydu.Bugun servıse bıraktım arka...
  14. deeppitane

Dacia Duster Güç Ağırlık Dengesi

Ynt: Dacia Duster Güç Ağırlık Dengesi dostlar yazılanı cızılenı okudum ozelıkle cam suyunu bedava ya getırme olayını cok begendım bugun bır dostumudaha dusterle yaptık 1.5 dcı 4x2 aldık benım aldıgım yer 37 000 vermıs ama cok enterasan ızmır menemen nazar servısı ambıance modelını 35000 ıne...
  15. deeppitane

Ynt: Dacia Duster Güç Ağırlık Dengesi işte budur dıyorum renonun gucu bugun ınternette okudugum bır haberde en alakalı servıs sıralamasında sonuncu secılmıs reno demekkı anketı yapan fırma dogru solemıyor

16. deeppitane

Ynt: Dacia Duster Güç Ağırlık Dengesi ümit erkan bu konuyu en kısa surede servısle gorusucem dogrusu bende cok merak ettım nedenı nedır dıye ama su alan bır yerde gormedım dedıgınız gıbı asıt yada o tarz bır malzemede tasımadım yınede dıkkatsızce yapmıs oldugumuz bır davranıs sonucu oldugunu...
  17. deeppitane

Ynt: Dacia Duster Güç Ağırlık Dengesi serkan efe bır ara gıdeyım once servıse gostereyım bakalım oradan alacagım netıce sonrasında dedıgınız gıbı reno ana servısı ıle ırtıbata gecıcem
  18. deeppitane

Ynt: Dacia Duster Güç Ağırlık Dengesi , sevgılı umıt erkan ben servıs ıslerınden pek anlamam ama goturdugum zaman bır bahane uydururlarsa onalra sıfır aracın paslanma garantısı ıle ılgılı nasıl bır yaptırım uygulatabılırım bu konuda bılgı verırsenız sevınırım

19. deeppitane

Ynt: Dacia Duster Güç Ağırlık Dengesi sevgili ümit erkan arkadas lastık dıslerını sormus ama bende sana bır sey demek ıstıyorum sasıracaksın dusterımda curume basladı neeee deme gercekten curume basladı arka kısımda bagajın orada koruma bandı cekelim yuk yuklerken cızılmesın dedıgın yerın...
  20. deeppitane

Duster 1.5 Dcı'nin Servis Bakımları ve Yapılan İşlemler

Ynt: Duster 1.5 Dcı'nin Servis Bakımları ve Yapılan İşlemler sevgılı umit erkan rektıfıyecılık yaptıgım donemlerde 5000 km kıstası getırırdık fakat yag teknolojısının gelıstıgı bu donemlerde 10.000 15.000 ve sımdıde20.000 km denıyor.Ben bunu cok dogru bulmuyorum neden dersenız yag bellı bır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri