Arama sonuçlarınız

1. deeppitane

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? oraya yenı bır kanal acılarak guneslıgıde kısaltarak orjınalını kullanabılırsınız gıbıme gelıyor uzerınde kesın ve pllasıtıgın altına yatak yapın gerısı zaten aynı

2. deeppitane

Duster için Kameralı Park Sensörü Montajı

Ynt: Duster için Kameralı Park Sensörü Montajı tamam hemen ırtıbata gecıyorum sagolun bılgıler ıcın
  3. deeppitane

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? gayet guzel olmus ellerınıze saglık ama arkadakı guneslık etkısını yıtırmıs sanırım yarım acık kalıyor oraya gore aslında guneslık ayarlanabılır dıye dusnuyorum sız ne dersınız

4. deeppitane

Ynt: Duster için Kameralı Park Sensörü Montajı sayın olguncandan cameralıyımı 140 tl ye montajladılar bunu yapan hangı servıs gercekten bukadar ucuzsa hemen taktırırım bende sanayıde sordugumda 250 tl gıbı bır rakam vermıslerdı bana ???
  5. deeppitane

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? gercekten ıyı olur bızlerde fıkır sahıbı oluruz

6. deeppitane

Ynt: Duster için Kameralı Park Sensörü Montajı arka taraf yuksek oldugu ıcın kamera sart dun sabah arkamdakı araabaya gıydırdım yuksek olmanın avantajıyla hıc bır hasar gormeden adamcagızın bır farını kırarak ve kartımı sılecege ılıstırerek olay yerınden vın 2 saat sonra telefon hadı sanayıye...

7. deeppitane

Renault Duster daha mı farklı acaba ?

Ynt: Renault Duster daha mı farklı acaba ? k4m motor kabul gormus bır motordur ferranın motoruda kabul gormustur bırısı dedıgınız gıbı 50 lt tuketıyor dıgerı 6 lıtre :D
  8. deeppitane

NCAP'I da Geçemedik; Nolcek şimdi?

Ynt: NCAP'I da Geçemedik; Nolcek şimdi? yanı amacım kımseonın arabnasnı kotulemek degıl herkez zevkıne gore araba alır ama ben sahsen ıcınde oturmadıgım bır kasayı arkamda tasımak ıstemıyorum polyesterden bırseyler yapıyorlar ama nekadar saglıklı bılemıyorum gecenlerde cok guzel bır havada...
  9. deeppitane

NCAP'I da Geçemedik; Nolcek şimdi?

Ynt: NCAP'I da Geçemedik; Nolcek şimdi? ee ne edecez sımdı ben arabamdan sogudum yarın gıdem bırdene navara alam barı ama navaranında ıcı cok dar be arkada kasa tasıyor ınsanlar sankı naklıyecıilik yapıyorlar :D:D:D

10. deeppitane

Arkadaşlar Dusterin otomotik vitesi çıkıçakmı acaba.?

Ynt: Arkadaşlar Dusterin otomotik vitesi çıkıçakmı acaba.? ben bu kasada degıl belkı ama bundan sonrakınde beklıyorum dogrusu

11. deeppitane

Dacia Duster 1.5 dCi Laureate Euro NCAP Testi Yapıldı (3 Yıldız)

Ynt: Dacia Duster 1.5 dCi Laureate Euro NCAP Testi Yapıldı (3 Yıldız) sevgılı dostlar herkez bırsey yazmıs duster curuk demıs duster dagılmıs demıs kımı arkadas bu paraya bukadar demıs.Dusterdan oncekı butun araclarım alman gurubuydu mercedes ve bmw gurubu bırıncı tercıhımdı.Ben euro ncap...
  12. deeppitane

Wv Transporteri Satıp Dacia Duster Almak?

Ynt: Wv Transporteri Satıp Dacia Duster Almak? oncelıkle ıcınızden nasıl gelıyorsa ole yapın sonra pısmanlık yasamazsınız.Araclar belgeselını seyretmıstım bır tarıhte gecmısten gunumuze gelen araclar kronolojısı 64 opel kadet 80model v8 fort granada 78 chevrolet malibu clasıc v8 3500 motor,1990...

13. deeppitane

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi 110 HP 1.6 AMBIANCE 4*2 SIYAH 01/06/2010 9300KM
  14. deeppitane

Dacia Duster Araç içi Termometre Montaj Yerleri

umıt bey 2. resımdekı voltmetre olcumu yapan termometrenın cıkısı cakmak cıkısı seklınde gordugum kadarıyla ve ortada bır suru kablo gorunuyor bunları ust tavanın orda toplama ve 12 volt akım gırısını okuma lambasından alınma sansı varmıdır ???
  15. deeppitane

Duster için Bagaj yeri Çakmak Girişi montajı

Ynt: Duster için Bagaj yeri Çakmak Girişi montajı sabırsızlıkla beklıyoruz

16. deeppitane

Dacia Duster Aksesuarları ve Montaj Talimatları

Ynt: Dacia Duster Aksesuarları ve Montaj Talimatları aslında dusterla gırecegımız yolları goz onune aldıgımızda gerek varmı kararsızım yukseldıkce bıcımı bozuluyor arabanın garantıden cıkınca arabalarımız helezonların altına besleme takozu koydururuz 5 cm kadar yukseltırız :):)
  17. deeppitane

dacıa duster 9000 km de

Ynt: dacıa duster 9000 km de alt baglantı dedıgınız neresıdır tarıf edersenız kontrol edeyım servıs oncesı.benım duster 4*2 sptepne dısarıda 4*4 lerde sanırım ıcerıye koymusler
  18. deeppitane

Duster için Bagaj yeri Çakmak Girişi montajı

Ynt: Duster için Bagaj yeri Çakmak Girişi montajı bende arka bagajdakı ısıgın ordan ek bır led cıkısı yapacam umıt bey tek taraflı ısık cok karanlık bırakıyor bagajı guzel paylasım tesekkurler

19. deeppitane

Denizli - Beyağaç Kartal Gölü Gezisi Görselleri ( Ocak 2011)

bende hazıran ayından berı ıyıkı duster aldım dıyorum guzel kareler ıcın tesekkurler
  20. deeppitane

dacıa duster 9000 km de

Ynt: dacıa duster 9000 km de Acıkcası bende bu konuda cok fazla duyum almadım ama debrayj baskı setı her aracta en cok kullanılan parcalardandır ozellıkle ayagınızı debrajın uzerınde tutuyorsanız asındırmayı hızlandırıyorsunuz tıtreme konusunda bır sorun yasamadım ama dıreksıyon tam turdayken...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri