Arama sonuçlarınız

1. ozturk14

M şeklinde bir ışık yanıyor

Ynt: M şeklinde bir ışık yanıyor yahya bey bende ilginiz için teşekkür ederim ve en kısa zamanda universal obd 2 cihazına bağlatıcağım ve bakım sonrası sizide bilgilendirmek istiyorum teşekkürler :)

2. ozturk14

2007 grand vitara 60bin ağır bakım

Ynt: 2007 grand vitara 60bin ağır bakım aracın derbiyaj bilyası bozuk oldugunun farkına vardık ve şu an köyümüzde 1 metre kar var yollarda yol harici 1.70 cm kar var ve bilye bozuk oldugu için araba patinaj ettiği zaman 2 3 sefer koku geldi ve o yüzden değiştirmeyi istiyorum onun harici...
  3. ozturk14

Suzuki Vitara Ddis Motor

hocam hakan ustanın arkadaşı benim ben kesinlikle gözünü bile kırpma al derim 2007 alırsa seneye vergisi düşüyo hem modelden hemde vergiden en az 2 3 bin lira zarar etmemiş olur

4. ozturk14

2007 grand vitara 60bin ağır bakım

ilk önce merhaba adım barış formda yeniyim ama tam bi araba hayranıyım babam emekli olduğu için köyümüze yerleştik ve benimde okul için köyümüz olan memleketimize yerleştik 2010 ford focus aracımızı satıp 2007 grand vitara aldık ve 60 bin ağır bakımı gelmek üzere ve serviste gerçekten...
  5. ozturk14

Ynt: M şeklinde bir ışık yanıyor öncelikle hepinize teşekkür ediyorum konu ile ilgilendiğiniz için abdullah bey aracı bir çok servise götürdüm hepsi farklı bir cvp verdi turbo ısıtma sensörü,egsoz gazı sıcaklık sensörü vb. cvp lar aldım ewet aracım 1.9 ddıs ve ilhami bey yetkili dışında...

6. ozturk14

aracımda kutu içinde dalgalı m şeklinde bir ışık yanıyor servise götürdüm ilk olarak turbo sıcaklık sensörü dediler başka bir servis egsoz gazı sıcaklık sennsörü dedi kimi ise mazottan kkimi ise hava filtresi ışığı diyor ama motordan bi parça olduguna eminim araçda gaza yüklenince yanıyo...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri