Arama sonuçlarınız

1. A

Hyundai Galloper 3.0 V6 OtomatikTakas Olabilir.

Ynt: Hyundai Galloper 3.0 V6 OtomatikTakas Olabilir. bu konudaki sıralamayı yaparken cj hep birinci sırada ama etraftan duyduğum olumsuz anlatımlar benı hep baska araclara yönelttı daha önce kı mesajda da belırttığım gıbı ayrıca şu aracada bir bakarsanız sevinirim sahibinden.com da 19561577...

2. A

Ynt: Hyundai Galloper 3.0 V6 OtomatikTakas Olabilir. tekrar merhaba ayrıca kusura bakmayın Cengiz bey, Vitara konusunda ve diğer arazilerle kıyas yapacak birine rastlamışken(serdar bey'i kasdediyorum)sorunumu paylaşmak istedim tekrar özür dilerim.. Serdar bey....aracı hafta sonlarıda...
  3. A

Ynt: Hyundai Galloper 3.0 V6 OtomatikTakas Olabilir. merhaba serdar bey forumda vitara kullandığınızı yazmıssınız bu araclar hakkında bıraz bılgı verebılırmısınız şehir içi ve hafta sonları arazide kullanmak istiyorum aklımda cj5, pajero, feroza, vitara ve ya nıva var ne dersiniz

4. A

lütfen yardım...dostlar bu araca ne dersiniz...

Ynt: lütfen yardım...dostlar bu araca ne dersiniz... merhaba arazi aracı merakı yenı basladı bende artık sıra almaya geldı dıye düşünüp araştırmaya basladım...fakat hala kararsızım görüntü olarak cj 5 ler çok güzel ama çok sorun yaşarsın dıyorlar sonucta en yenisi 30 yasında ne kadar...
  5. A

YENİ BAŞLAYANLARA ARAÇ KARŞILAŞTIRMALARI..

Ynt: YENİ BAŞLAYANLARA ARAÇ KARŞILAŞTIRMALARI.. şimdi gelelim benim sıkıntıma ..herşeyden önce bir cj5 veya cj6 almak istıyordum hem dış görünüşleri güzel hemde fiyatları uygundu (10.000 ila 15000 arası) fakat aracı araştırmaya basladığımda bakımının masraflı olduğu sureklı sorun yasacağım...

6. A

YENİ BAŞLAYANLARA ARAÇ KARŞILAŞTIRMALARI..

MERHABA Amacım konu başlığından da anlaşılacağı gibi arazi araçlarını tanımayanlar fakat ilgilerini meşgaleye dönüştürmek isteyen benim gibilerin karar verirken dikkate alması gereken hususları bu merakın tecrübelilerinden öğrenmesini sağlayacak bir forum oluşturmak

7. A

CJ-5'de Sık Görülen Sorunlar

Ynt: CJ-5'de Sık Görülen Sorunlar merhaba cj-5 ler konusunda oldukca masraflı dıyorlar şehır ıcı kullanım ve hafta sonları arazı ıçın dusunulduğunda çok masraflı olduğu parcalarının pahalı olduğu ıcın uzak durulması gereken arac olduğu soylendi fakat hala aklım cj-5 te kullanan...
  8. A

Ynt: CJ-5'de Sık Görülen Sorunlar sizin görüşünüz nedir hangisini almamı tavsiye edersiniz....
  9. A

Ynt: CJ-5'de Sık Görülen Sorunlar merhaba arkadaşlar daha once cj 5 ler hakkında fıkırlerınızı almıstm. secim yapmak istediğim iki tane arac var karar veremedim fikir verirseniz sevinirim araclara bakmak için 1. GERÇEK ORJİNAL 1977 CJ-5 (#19327535) diğeri ilk sahibinden 1980 model...

10. A

Ynt: CJ-5'de Sık Görülen Sorunlar MERHABA ARKADAŞLAR... CJ5 konusunda önüme çıkan bütün yazıları neredeyse okuyorum kafam karmakarışık oldu kımı ıyı derken kımı yanına yaklasılmaz dıyor kımı ılle orjınal olacak derken bi başkası başka sey dıyor.....v.s v.s. Ama yinede almak istiyorum kullanma...

11. A

Kısa Şase Pajero, Çok Temiz, Klimalı, Vinçli

Ynt: Kısa Şase Pajero, Çok Temiz, Klimalı, Vinçli teşekkür edrim ..duynak istediklerimi yazmışsınız sanırım bundan sonra eli yüzü düzgün bi tane bulmaya kalıyor.Almak istediğim aracı bulduğumda sanırım yine bilgilerinize başvuracağım şimdiden teşekkürler
  12. A

Kısa Şase Pajero, Çok Temiz, Klimalı, Vinçli

Ynt: Kısa Şase Pajero, Çok Temiz, Klimalı, Vinçli merhaba halıl bey 12 yıldır cj5 kullandığınızı yazmışsınız ..tecrubenıze dayanarak sormak istediğim bi konu var;4x4 bi araç almak istiyorum cj5 lerde görüntü olarak hoşuma gidiyor ama etrafımdaki arkadaşlar sorunlu bır arac olduğunu masrafının...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri