Arama sonuçlarınız

1. V

Volkswagen T3 Yorumlarınızı Bekliyorum

Ynt: Volkswagen T3 Yorumlarınızı Bekliyorum merhaba.volkswagen t serisi araçların 3. nesli baktığınız araç.yani t3.t3 ler 1980-1992 yılları arasında üretilmişlerdir.ilk dönemlerde üretilen t3 ler içerisinde hava saoğutmalı modeller mevcut.baktığınız araçta ilk dönemlerdeki üretimlerden(modeli...

2. V

VW T3 Sevenler Buraya

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya slm.t2'nin Ankara'ya gelmesine sevindim.belki yolda karşılaşırız kendisiyle. :)
  3. V

VW T3 Sevenler Buraya

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya slm.ismim Buğra.Tanışıyoruz İnsel abi.T2 için çeki demirini Ankara'dan hurdacıdan bulup sana göndermiştim.böyle söyleyince hatırlarsın sanırım.Görüşmek üzere iyi forumlar.

4. V

Syncro Türk Sitesi

Ynt: Syncro Türk Sitesi çok güzel ve t3 severlerin mutlaka bir göz atması gereken bir site.
  5. V

VW T3 Sevenler Buraya

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya slm.t3 sevenlerin arasında olmak çok güzel.insel bey t3 nüz hayırlı olsun.t2 ne oldu sattınız mı?birde arada mercedes karavan vardı sanırım o ne durumda?

6. V

T2-T3 Kardeşlerden Enstanteneler

Ynt: T2-T3 Kardeşlerden Enstanteneler çok güzel fotoğraflar.Kağan syncro oldukça güzel görünüyor maşallah.son fotodaki insel bey ile mecit beyin fotosuda çok hoş.askere gitmeden önce sattığım t3 ümü özledim resimlere baktıkça.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

Geri