Arama sonuçlarınız

1. fkcelebi

1999 WJ p0700 sorunu çözüldü...

Bende 2004 2.7 crd var, 10 aydır bu sorun benimde başımda. 2.viteste takılıyor (kışın -8 derecede) uzun süre 40-50 km hızı geçemeden gittikten sonra kontağı kapatıp tekrar açınca düzeliyordu.Yazın ise (halen de böyle) bazen sabah,bazen akşam çalıştırıp vitese taktığımda küt diye vuruyor ve...
  2. fkcelebi

2002 Grand Cherokee 2.7 Crd Vites Problemi

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim,akü parası cepte kaldı demek ki. Şimdi 2.safhaya geçebilirim.Yabancı sitelerden bizim araçların sorunun kronik olduğunu,kart oksitlenmesinin bu soruna neden olduğunu öğrendim.Kart tamiri veya temizlenmesi 750 lira (kart 3500 TL olunca elektronikçiler böyle...

3. fkcelebi

2002 Grand Cherokee 2.7 Crd Vites Problemi

Benim 2004 2.,7 crd aracımda da bir yıldır aynı sorun var. İlk çalıştırmada 2.viteste takılı kalan araç uzun bir süre 40-60 km hızı geçemeden gittikten sonra (kışın) kontağı kapatıp tekrar açtıktan sonra düzeliyordu. Şimdi ise ilk çalıştırmadan sonra vitese geçirince küt diye hafif bir sesle...
  4. fkcelebi

Jeep Wj 2.7 Perİyodİk Bakim Ve Usta Tavsİye? Hangi Yağ

Usta der ki; araban 150 bini geçmiş 10-30 kullanalım. Ama ben geçen serviste mobil 1 5-30 full sentetik koydum hiç yağ ilave etmeden 9500 km yol yaptım .Basınc göstergesi yazın uzun yol yaptıktan sonra dahi rölantide çeyrek göstergenin az altına kadar düştü. Bu serviste Mobil 1 5-50 koydum...

5. fkcelebi

Jeep Grand Cherokee 2.7 Hararet Göstergesi

Benim ki de yazın 70 derecenin biraz üzerinde,kışın rampa çıkarken dahi 70 dereceyi görmüyorum,radyatörün yarısını gazete ile kapatıp sürüyorum.yoksa arabanın içi buz kesiyor. Belli ki termostat arızası,açık kalıyor. Behr almayı düşünüyorum.Tavsiyesi olan var mı?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

Geri