Arama sonuçlarınız

1. M

Jimny Den Çıkan Bazı Parçalar Satılık, 2inc Get, Kampana, Fren Merkezi, Sis Far Düğmeler

Ynt: Jimny Den Çıkan Bazı Parçalar Satılık, 2inc Get, Kampana, Fren Merkezi, Sis Far Düğmeler merhaba ayna mahrutilerde çizilme varmı ve satıldımı

2. M

Niva Ekonomizer Hk.

Üstadlar merhaba niva da ne yaptıysam yakıtı azaltamadım kmye 40 kuruşun altına inemedim motor tamirini yaptım piston kol yatak sekman yataklar dahil olmak üzere değiştirdim ama yakıt düşmüyo .Son çare olarak egr yi devreye aldım farkeden olmadı yada ben ayarlarını yapamadım en son çare hiç...
  3. M

aksesuar yardımı acil

Ynt: aksesuar yardımı acil Ustad ulasamiyorum size tlf ile arayiniz lutfen

4. M

aksesuar yardımı acil

Ynt: aksesuar yardımı acil sarsıntı ile kırılmaz üstad dışardan bi darbe geldiği için kırılmıştır
  5. M

aksesuar yardımı acil

Ynt: aksesuar yardımı acil 5359311046 alaaddin yorulmaz

6. M

aksesuar yardımı acil

Ynt: aksesuar yardımı acil elimde diğer parçalarıda mevcut hafif çatlaklar var idare eder

7. M

LADA NİVA TRAİLMASTER YÜKSELTME KİTİ 5CM

Ynt: LADA NİVA TRAİLMASTER YÜKSELTME KİTİ 5CM bahsettiğim açıklık ama öbür taraf daha tam basmadı biraz daha uzar
  8. M

Ynt: LADA NİVA TRAİLMASTER YÜKSELTME KİTİ 5CM Arkalardan bahsedeyim biraz arka işi en kolay iş ama bunları uydurlamak ve uygun amörtisörü bulmak için günlerce parçacı gezdim . Amörtisörleri alttan üstten sökün bi taraftan kaldırın ve helezonu dışarı alın sonra yine tornacının yolunu tutun ve...
  9. M

Ynt: LADA NİVA TRAİLMASTER YÜKSELTME KİTİ 5CM İstediğim yorumları alamadım ben bu tecrübeleri 4 araç üzerinde yaklaşık 10 kilo fiber ve bi o kadar vakit harcayarak düşünüp yaptım ve oldu sonuçta ama siz üstadlardan yorum alamadım neyse anlatmaya devam edeyim 6 cm parçayı monte edince...

10. M

Ynt: LADA NİVA TRAİLMASTER YÜKSELTME KİTİ 5CM Araç yanımda yok üstad şehir dışındayım ama lakin aracın şaftı ile herhangi bir değişiklik yapmadım

11. M

Ynt: LADA NİVA TRAİLMASTER YÜKSELTME KİTİ 5CM sayın Kamer bey arka amörtisörlerin uzunluğu nedir acaba ölçtünüzmü açık ve kapalı şekilde
  12. M

Ynt: LADA NİVA TRAİLMASTER YÜKSELTME KİTİ 5CM kısmen ama üstadlardan yorum bekliyorum

13. M

lada Niva Çalışmları

Ynt: lada Niva Çalışmları bunlarda gezilerden fotolar
  14. M

lada Niva Çalışmları

Ynt: lada Niva Çalışmları buda bitmiş hali
  15. M

lada Niva Çalışmları

Ynt: lada Niva Çalışmları Araca yapılan modifikasyon komple motor tamiri kaporta çürüklerin yapılması motor kısmından içeri giren kablo ve halatların geçtiği yerleri köpükle doldurma çamurluk içleri köpükle doldurma arka çamurluk üstüne sağ ve sola sinyal lambası takılması 12 cm yükseltme...

16. M

lada Niva Çalışmları

Ynt: lada Niva Çalışmları Sonra da dedikki yükseltelim çok batıyo araç
  17. M

lada Niva Çalışmları

Ynt: lada Niva Çalışmları boya işleminden sonra araç bu hali aldı
  18. M

lada Niva Çalışmları

Ynt: lada Niva Çalışmları Boya işlemi bitti

19. M

lada Niva Çalışmları

Ynt: lada Niva Çalışmları Sonrada dedikki ya bide kaportaya el atalım plakamızda nv onuda görelim lütfen :) muhtelif yerlere macun gerekli yerlere saç kaplama işleminden sonra aracin iç çamurluklarına su girmesin ve tutmasın diye köpük sıktım
  20. M

lada Niva Çalışmları

Arkadaşlara merhab niva ile 1 yıl önce tanıştım ve vazgeçemedim tutku haline geldi niva bende ve bu 2 aracım.Öncelikle motoru sökerek işe başladım piston sekmen kol yatak yağ pompası eksantirik zincir palet itecekler conta takımı ve birazda boyadan sonra bu hale geldi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

Geri