Arama sonuçlarınız

1. GC2013

2003 Wj Ön Panjur Çerçevesi

Yeni donebildim sehir disindan, pazartesi depoya gidip bakacagim Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

2. GC2013

2003 Wj Ön Panjur Çerçevesi

Merhaba, Sabrederseniz benim depomda biryerlerde olacakti. Bulursam gondereyim Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  3. GC2013

2.7 Crd Kayseri Ekspertiz Tavsiyesi

Yasadiginiz yerde ki guvenilir ustayi, cihaziyla beraber goturun. Soylediklerinin disinda baska bir sorun cikarsa yol masraflarini karsilamasini isteyin. Belki gitmenize bile gerek kalmaz:) Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

4. GC2013

Grand Cherokee 2008 Wk-wh Tampon Izgarası

https://www.justforjeeps.com/20ligrchfrbu.html http://ablazegrilles.com/jeep-grand-cherokee-srt8-wire-mesh-grille-upper-and-lower-grille.html http://racemeshgrilles.com/JEEP-Grand-Cherokee-SRT8--WK-2008-2010-COMBO--GOTHIC-Style_p_145.html...
  5. GC2013

Çeki Demiri Prosedüründe En Son Durum

Bana özelden firmayı yazar mısınız? İzmirdeyim Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

6. GC2013

Suzuki Grand Vitara Satıp 2.7 Crdi Grand Cherokee Almak.??

Evet maalesef, tavsiyede bulunmamıza rağmen bazı arkadaşlar satmak zorunda kaldı tekrardan. E her zaman bütçe de el vermiyor ancak bu da yanlış yapmaya sebep değil elbet. Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

7. GC2013

Özelden detaylı yazdım Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
  8. GC2013

Ben hem 5.9 hem 4.7 sahibiyim dedigim gibi. 4.7 yi satiyorum kismetse bu hafta. Ama 2.7 denk gelirse haber ederim ancak desigim gibi zor. Ben kendi aracim icin 3 sene beklemistim Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  9. GC2013

Bursa tarafinda bilmiyorum. Disaridan da pat gidip soramazsiniz, iyi niyetlisi var kotu niyetlisi var Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

10. GC2013

60 bandina cikarsaniz temiz araba bulabilirsiniz. Cogu ilanda olmaz, ustanin kulaginda olur[emoji6] Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

11. GC2013

4.7 ve 5.9 Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  12. GC2013

Genellikle yüksek KM lerde olurlar. 2005 var mı bilmiyorum. 2005 ve sonrası WK 3.0 olarak biliyorum. Duşuk km li değilse, wj de sahsi duşuncem her zaman 4.7 dir. 2.7 motorun kötülüğünden değil, benzer yıpranmada daha fazla masraf çıkarır, japondan inip buna bineceğiniz için soyledim Tapatalk...

13. GC2013

Grand Cherokee Wj Quadra Trac Ii System

Quadra track varilok olmadığı için tek tekere iletemez diye biliyorum ama. Selectrack olmasın dediğiniz? Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
  14. GC2013

Hirvatistan'da 19 Gun - Mayis 2017

2006 -2007 yillarinda Zadar da yasamis ve Hirvatistanin hemen hemen her yerini hem karadan hem havadan gezmis biri olarak anilarim canlandi. Paylasiminiz icin tesekkur ederim. Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
  15. GC2013

2005 Wj Kasa P0640 Ve P0320 Arıza Kodu Hk.

Oncelikle tavsiyemiz aracinizi chrysler in onayladigi obd2 cihazina baglatmanizdir. Ilk ariza (0640) "intake air heater control circuit hatasidir". Bu arizanin muhtemel sebepleri, -Isiticinin kablolarinda kisadevre veya kopukluk olabilir -intake heater blower arizali olabilir -air intake...

16. GC2013

Grand Cheroke Su Eksiltme Hararet

Radyator muhtemelen ama su buldugu yerden yurur. Basinc testi yaptirin emin olun. Genelde radyatorun yan plastik baglantisindan kacirir. Kapak civarini da kontrol ettirin. Ortaysa bir ihtimal devirdaim. Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
  17. GC2013

Termostat ve motoru eleyebiliriz o zaman, radyatör gibi duruyor hararetin sebebi, radyatörü yenilersiniz (valeo) içine uygun oranda antifiriz koyun ama cesme suyuyla karıstırmayın, alabilirseniz yurtdışından evans veya zerex marka hazır sıvılardan getirtip bir de mopar sıfır radyatör kapağı...
  18. GC2013

Normal seviyeye getirse bile 3 lt eksiktmez. Hararetin yukselmesi de normaldir derler motora yuk bindiginde ki bence yanlis (5.9 ve 4.7 kullanicisi olarak), ama yuk azaldiginda 2-3 dk icinde tekrar olmasi gereken seviyeye donuyor mu hararet? Kacak az olsa bile surekli oldugundan miktar fazla...

19. GC2013

Yardıma Ihtiyacım Var 5.2

Kis geldi mi aku ve elektrik problemleri, hergun kullandiginiz aracta bile sorun yaratir. İlk once akuyu kontrol ettiriniz. Sonra chrysler in cihazina baglatip hangi hatalari verdigini ogreniniz. Bizimle paylasin. Parca degistirmeden birlikte tecrubelerimize gore karar verelim. Deneme yanilma...
  20. GC2013

Wj Hakkında..

Jeep de alabilirsiniz bmw da. İşinin ehli bir ustayla gidip bakarsınız, beraber binersiniz arabaya, masraflarını kalem kalem yazarsınız, pazarlıkla bu masrafları fiyattan düşersiniz, maddi durumunuz yeterse alırsınız. ha satıcıdan dolayı o şahıstan almak istemezsiniz, kişiye para kazandırmak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

Geri