Arama sonuçlarınız

1. GC2013

Wj 4.7 Far Anahtarı Sorunu

Motor yoktur:) cogumuzda oldugu gibi Tap tapa tapa tap... Tap tap

2. GC2013

Wj 4.7 Far Anahtarı Sorunu

Anahtarınız farlara etki etmiyor peki, Farlarınız anahtara tepki vermeye uygun mu? In Vino Veritas in Aqua Sanitas
  3. GC2013

Quechua? Karrimor?

İkisini de kullandım, karrimor In Vino Veritas in Aqua Sanitas

4. GC2013

Wj Hakkında..

Her ikisininkinden sahibi olarak, çekiş konusunda biraz ama özellikle konfor konusunda WJ, ZJ den 2 gömlek üstündür. In Vino Veritas in Aqua Sanitas
  5. GC2013

Orçun Usta'dan Tüm Tahoe'lara Stepne Tutucu

Nedir son durum? In Vino Veritas in Aqua Sanitas

6. GC2013

Haberlerinizi bekliyoruz, kolay gelsin In Vino Veritas in Aqua Sanitas

7. GC2013

ZJ için bir çalışması var mı ustamızın? In Vino Veritas in Aqua Sanitas
  8. GC2013

Çeki Demiri Prosedüründe En Son Durum

Bence 50% bilinçsiz uygulamalar, 50% odaya para kazandırma. In Vino Veritas in Aqua Sanitas
  9. GC2013

Ne Olacak Bu Jeep Servisi Halleri?

Ynt: Ne Olacak Bu Jeep Servisi Halleri? Murat usta sagolsun İzmir de bile olsam bir ustasina yonlendirdi beni. Bahane edip Ankara ya araci gosterecegim, hal hatir sormaya ugrayacagim

10. GC2013

Wj 4.7 Hararet Radyatör Sorunu

Ynt: Wj 4.7 Hararet Radyatör Sorunu Benzer bir hususta benimde sormak istedigim birsey var. Arkadasimin da 4.7 wj araci var. Normal kullanimda ve arac rolantideyken ideal sicaklikta sabit kalan motor sicakligi, yokus sonrasi dar bir sokakta manevra yaptigi sirada 110 dereceye kadar cikiyor, bir...

11. GC2013

Gc 2.7 Crd İçin Servis

Ynt: Gc 2.7 Crd İçin Servis Ankara Şaşmaz HMC Murat usta. Kime sorduysam onu tavsiye etmiştir. Kendisi yapsın yapmasın İzmir de bile yardımını gördüm.Akgün ustayı tanımam ama aynı şekilde kendisinden bahsederler.En iyisi en mükemmeli kimse için asla demem. Gidip tanışıp fiyat alırsınız.En...
  12. GC2013

Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik...

Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... Basimiz sagolsun, bir gönül arkadaşımızı, yol arkadaşımızı kaybetmişiz. Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabırlar versin.

13. GC2013

Wj 4.7 Hararet Radyatör Sorunu

Ynt: Wj 4.7 Hararet Radyatör Sorunu Bu arada orjinal 4.7 radyatoru gün itibariyle işçilik hariç KDV dahil 1200TL cik olup temin süresi 25 gündür. Selamlar
  14. GC2013

Linkteki Kamp Seti Almaya Değer Mi?

Ynt: Linkteki Kamp Seti Almaya Değer Mi? Takip.....Ben de almayı planlıyorum ancak malzeme kalitesine hakim değilim. Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
  15. GC2013

Wj De Hangi Yağ

Ynt: Wj De Hangi Yağ Tavsiye edilen ve bence uygun olan yari-sentetik. Benzer iklim kosullarinda da 10-40w.Araclarimizin km si ayni ancak motor durumunu bilmiyorum. 10-40w su an icin sadece yag basincini 3 iken 3.5 seviyesine cikardi. Bu taraftan icim rahat. Onceki sahibinin neyi kullandigini...

16. GC2013

Bu Ürünleri Nerde Bulabilirim (zj)

Ynt: Bu Ürünleri Nerde Bulabilirim (zj) Konuyu hortlatmak gibi olacak ama cam ve bug ruzgarlik icin son durum nedir?
  17. GC2013

Wj De Hangi Yağ

Ynt: Wj De Hangi Yağ Oncelikle 4.7 kullanicisiyim. Ben 10-40w kullaniyorum. Kendim degistirdim. Onceki sahibi ne kullandi bilmiyorum. 4.7 icin 5-30w tavsiye ediliyor. Yari sentetik. 4.0 ve 4.7 HO icinse 10-40w.Bulunduğum bolge nispeten sicak oldugundan 10-40w denemek istedim.. Simdilik bir...
  18. GC2013

Wj De Hangi Yağ

Ynt: Wj De Hangi Yağ Belki hangi motor WJ olduğunu bilmiyorlardır ;)

19. GC2013

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi Serkan, Karabağlar-İZMİR, 00 WJ 4.7
  20. GC2013

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu Izmir den selamlar. Ismim Serkan. 34 yasindayim. RR8.1 sahibiyim. Sirt cantami alip gezmekten buyuk keyif aliyorum. Hafta ici veya hafta sonu Izmir de ki organizayonlara severek katilabilirim.Herkese iyi pedallar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

Geri