Arama sonuçlarınız

1. balkan

1999 vitara 1.6 hava akışmetre problemi

Ynt: 1999 vitara 1.6 hava akışmetre problemi yardımınız için çok teşekkürler dediklerinizi deniyeceğim araçtaki belirtiler çok yüksek yakıt ve 3000 devir altında zaman zaman tekleme yapıyor olması...

2. balkan

1999 vitara 1.6 hava akışmetre problemi

Ynt: 1999 vitara 1.6 hava akışmetre problemi şu anda teklif ettiğiniz arkadaşlarla irtibata geçiyorum bakalınm hangiisi hesaplı ise onunla alışverişimizi yapacaz inşallah herkese selamlar ...
  3. balkan

Balıkesir Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Balıkesir Grubu Serbest Muhabbet Köşesi ewet abi bende bazı akşamlar çıkıyorum ama ddenkgelemedik dediğin gibi hayırlısı olsun herkese selamlar...

4. balkan

Ynt: Balıkesir Grubu Serbest Muhabbet Köşesi ewet arkadaşlar çok güzel bir gezi olmuş inşallah bidahaki gezide bende aranızda olmak sizlerle tanışmak isterim herkese selamlar... sirius abicim akşamları yüksek bir yere çıkarsan telsizde görüşebiliriz akşam bende yüksek bir noktadan çağrı yaptım...
  5. balkan

Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni selam ozan bey nasılsınız sayenizde bir çok cb kullanan arkadaşla tanıştım çok mutluyum şimdi sizden küçük bir isteğim olacak Midland 1001z model telsiz bulabilirmisiniz küçük olması ve sizin tavsiye ettiğiniz...

6. balkan

Suzuki'ye Telsiz Anteni Uygulaması

Ynt: Suzuki'ye Telsiz Anteni Uygulaması selam öncelikle ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim evet dediğiniz gibi kablosu kısa gelmeseydi ben de dediğiniz gibi düşünmüştüm ama en iyisi ozan beyden 2-3 metre daha kablo istemek... Fakat svr ayarını kime yaptıracağım hiç bilmiyorum bizim...

7. balkan

Bu Cihaz Araç İçinde Antensiz Kullanılırsa Performans Ne Olur ?

Ynt: Bu Cihaz Araç İçinde Antensiz Kullanılırsa Performans Ne Olur ? selamlar ben de ozan beyden bu cihazın aynısını ve ml 145 mıknatıslı anten aldım ve aracıma bağladım çok memnunum küçücük bir şey kullanımı çok hoş mesafe sorunu yok 8-10 km rahat görüşüyor hem araç hemde el telsizi olarak...
  8. balkan

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni selam ozan bey nasılsınız telsizimi ve antenimi ilgi ve alakanız sayesinde sorunsuzca kullanıyorum ve size buradan çok çok teşekkür ediyorum... size bir kaç sorum olacak ; 1-sizde çatı anteni...
  9. balkan

Ynt: Balıkesir Grubu Serbest Muhabbet Köşesi arkadaşlar inanınki bende gelmek isterdim ama malesef bazı nedenlerden dolayı gelemiyorum fakat dönüş yolunuzun bigadiç üzerinden olabilecek olması beni heyecanlandırdı eğer bigadiç üzerinden dönecek olursanız ki çok isterim lütfen haberleşelim...

10. balkan

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni selamlar ozan bey evet ürünler geldi montajını yaptım fakat bazı sorularım olacak size; 1- telsizin am - fm bandları arası geçişi nerden yapılyor... 2 - telsizin türkçe kullanma kılavuzunun en sonunda bir...

11. balkan

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni ozan beye buradan çok çok teşekkürlerimi sunuyorum midland alan 42 telsizim ve araç antenim ml 145 geldi sonunda küçücük çok güzel bir alet bu gün akşama bağlantılarını yapacağım bakalım nasıl olacak ayrıca...
  12. balkan

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni selam ozan bey sizden bir ricam olacak bende cobra 22 channel 25-30 km. mesafeli titreşimli falan baya teferruatlı 2 adet 1 takım telsiz var bu telsizlerin bataryaları bitmek üzere artık çok kısa gidiyor.Bu...

13. balkan

Ynt: Balıkesir Grubu Serbest Muhabbet Köşesi selam arkadaşlar ozan beyden bende bi tane midland alan 42 telsiz ve ml 145 manyetik tabanlı telsiz anteni aldım 16 ocak salı günü elimde olacak sanırım hem el telsizi hemde araçta kullamılabilir olduğu için tercih ettim bu telsizi ama arkadaşlar...
  14. balkan

Suzuki'ye Telsiz Anteni Uygulaması

selam arkadaşlar bende sonunda ozan beyin de gayretleriyle (çok teşekkürlerimi sunarak) ilk cb telsizim midland alan 42 multistandart ve ml 145 antenimi aldım henüz elime ulaşmadı ama bir sorunum olacak gibi ben o kadar düşündümki bu telsiz antenini nereye takacağıma karar veremedim bu şekilde...
  15. balkan

İzmir' de Suzuki Jimny Servis ve Yedek Parça İçin Yardım

Ynt: İzmir' de Suzuki Jimny Servis ve Yedek Parça İçin Yardım abicim sakın para kaptırma bu adamlara bunların dolandırıcı olduğunu okumuştum sitede biryerde aman dikkat... parayı yatırıyosun sonra alaakasız parçalar gönderip sizden geri gönderin değiştirelim diyolar ve doğru parçalar hiçbir...

16. balkan

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni selam konuyu merakla takip ediyor ve cb telsiz ler hakkında bilgi sahibi olmaya çalışıyorum ben de alan 42 almaya karar verdim ama yarın yolda polis jandarma durdurupta bu ne bu telsizin evrakı kullanma izni...
  17. balkan

Balıkesir Susurluk Çataldağ Göleti Gezisi

Ynt: Balıkesir Susurluk Çataldağ Göleti Gezisi arkadşlar çok güzel bir gezi olmuş hakikaten ben de aranızda olmak isterdim fakat haberim olmadı inşallah bidahaki sefere ...Fotolar süper ...
  18. balkan

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? öncelikle hoşbulduk festivalden haberim olmadığı için gelemedim neyazıkki ve suzuki vitara ile ilgili sorularınızı yanıtlamaya her zaman hazırım çok teşekkürler... hoşbulduk çok teşekkürler...

19. balkan

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? çok teşekkürler sizlerle daha iyi vakit geçirip sizlerden çok şeyler öğreneceğime eminim ...
  20. balkan

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? selam arkadaşlar ben balıkesirden ismail gürlek motorum yamaha cygnus x 125 scooter arazi aracım ise suzuki vitara 1,6 1998 sizlerin arasına katıldığım için çok mutluyum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

Geri