Arama sonuçlarınız

1. balkan

Balıkesir Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Balıkesir Grubu Serbest Muhabbet Köşesi evet arkadaşlar konuyu takip ediyorum...

2. balkan

Balıkesir Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Balıkesir Grubu Serbest Muhabbet Köşesi olabilir arkadaşlar bu pazar müsaitim eğer sizlerede uyarsa buluşalım derim ben eğer karar verirseniz özeldende mesaj atın bana görüşmek dileğiyle ...
  3. balkan

Gezenbilir Balıkesir Grubu

Ynt: Gezenbilir Balıkesir Grubu Adı - Soyadı : İsmail Gürlek Doğum Tarihi ve Yeri: 1978 - Balıkesir Memleket: Semt: Bigadiç Meslek: Fotoğrafçı (Foto Gözde) İlgi Alanı: Off-Road, modifiye ve kamp Not: Bigadiç'e yolunuz düşerse mutlaka beklerim...

4. balkan

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) Anladığım kadarıyla site yönetiminin istediği şöyle bir şey yanlışım varsa düzeltin... 1- ismail gürlek Balkan Suzuki vitara 1998 1.6 jlx Balıkesir
  5. balkan

Balıkesir'den Bir CJ-5 Hikayesi..

Ynt: Balıkesir'den Bir CJ-5 Hikayesi.. teşekkür ederim arkadaşlar yolum düştüğünde mutlaka temas kurmaya çalışacağım sizlerle balıkesir ve bandırmaya sevgiler saygılar....

6. balkan

1999 vitara 1.6 hava akışmetre problemi

Ynt: 1999 vitara 1.6 hava akışmetre problemi mithatcan abi çok teşekkürler hemen irtibata geçiyorum sonuç hakkında tekrar yazacağım şimdilik hoşçakalın...

7. balkan

1999 vitara 1.6 hava akışmetre problemi

selam arkadaşlar bir arkadaşımın 1999 1.6 vitara aracının hava akışmetresi arızalı olduğunu öğrendik nereden uygun fiyata temin edebiliriz engin bilgilerinize sığınarak yardım istiyorum ilginiz için şimdiden çok teşekkürler...
  8. balkan

Balıkesir'den Bir CJ-5 Hikayesi..

Ynt: Balıkesir'den Bir CJ-5 Hikayesi.. çok emek harcamışsınız ellerinize sağlık çok güzel olmuş güle güle kullanın balıkesir bigadiç teyim ben ismail gürlek tanışmak isterim...
  9. balkan

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) Blıkesirde ölmüş abicim ya sadece benim bulunduğum ilçede 10 civarında suzuki vitara var biraz reklamını yapmak lazım sitenin bence...

10. balkan

Memleketim Balıkesir Bigadiç'ten Birkaç Fotoğraf.

Ynt: Memleketim Balıkesir Bigadiç'ten Birkaç Fotoğraf. çok teşekkür ederim beğendiğinize sevindim...daha yeni resimler eklemeye devam edeceğim yorumlarınızın devamı temennisiyle...

11. balkan

Ynt: Memleketim Balıkesir Bigadiç'ten Birkaç Fotoğraf. devamı
  12. balkan

selam arkadaşlar bende sizinle bir kaç fotoğraf paylaşmak istedim Balıkesir bigadiç ilçesinden görüntüler ...

13. balkan

Elektrik Olmadan Çalışan Buzdolabı

Ynt: Elektrik Olmadan Çalışan Buzdolabı çok teşekkürler inşallah allah sizede nasip eder...
  14. balkan

İlk Aracım 1990 Suzuki Vitara (Tek Kapı)

Ynt: İlk Aracım 1990 Suzuki Vitara (Tek Kapı) evet değerli arkadaşlar size katılıyorum önemli olan içindeki tutku bende hemen hemen her hafta sonu kesinlikle şehirden uzaklaşım araziye atıyorum kendeimi inanınki hafta sonunu iple çekiyorum vede özellikle kış mevsimini ve kar yağışını...
  15. balkan

Ynt: Elektrik Olmadan Çalışan Buzdolabı aslında hiç gerek yok oto elektrikçiye direk aküden bi hat çektirip müsait bir yere çakmak soketi koyduracaksın ve 12 volt la ilgili her işini oradan göreceksin en temizi bu bence...

16. balkan

Ynt: Elektrik Olmadan Çalışan Buzdolabı Kaysu dayanıklı tük. malları ve soğutma san.ti.ltd.şti. 0352 321 1430 bu telefon fabrikaya ait ama istanbul fabrika satış mağazasının telefon numarasının tam üzerinde imza var o yüzden okuyamadım ama adresini yazayım kaysu dayanıklı tük. malları...
  17. balkan

Ynt: Elektrik Olmadan Çalışan Buzdolabı selamlar ben geçen sene istanbul fabrika satış mağazasından 300 tl civarı almıştım sanırım faturası ve garanti belgesi de beraberinde gelmişti kesinlikle tavsiye ederim ...
  18. balkan

Ynt: Elektrik Olmadan Çalışan Buzdolabı evet sayın abim 12-220 ve lpg ile çalışanlardan bahsediyorum elektriği olmayan yerde bir nimet bunlar ben de ilk duyduğumda inanamamıştım ama yapmışlar adamlar ve performansı mükemmel eğer full ayarda çalıştırırsanız içinden çıkan şey soğukluğundan...

19. balkan

İlk Aracım 1990 Suzuki Vitara (Tek Kapı)

Ynt: İlk Aracım 1990 Suzuki Vitara (Tek Kapı) selam çok teşekkürler inşallah çok kısa zamanda hayalinizdeki araca kavuşursunuz....
  20. balkan

Selam Arkadaşlar aranıza yeni katıldım elektrik gereksinimi duymadan soğutma yapabilen buzdolabı var bende geçen sene almıştım ve bu ürün yüzde 100 türk malı bilgi almak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim... Bu alet dış ortam sıcaklığına bakmaksızın 3-4 dereceye kadar soğutma yapabiiliyor...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

Geri