Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Balıkesir Grubu Serbest Muhabbet Köşesi
olabilir arkadaşlar bu pazar müsaitim eğer sizlerede uyarsa buluşalım derim ben eğer karar verirseniz özeldende mesaj atın bana görüşmek dileğiyle ...
Ynt: Gezenbilir Balıkesir Grubu
Adı - Soyadı : İsmail Gürlek
Doğum Tarihi ve Yeri: 1978 - Balıkesir
Memleket:
Semt: Bigadiç
Meslek: Fotoğrafçı (Foto Gözde)
İlgi Alanı: Off-Road, modifiye ve kamp
Not: Bigadiç'e yolunuz düşerse mutlaka beklerim...
Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)
Anladığım kadarıyla site yönetiminin istediği şöyle bir şey yanlışım varsa düzeltin...
1- ismail gürlek Balkan Suzuki vitara 1998 1.6 jlx Balıkesir
Ynt: Balıkesir'den Bir CJ-5 Hikayesi..
teşekkür ederim arkadaşlar yolum düştüğünde mutlaka temas kurmaya çalışacağım sizlerle balıkesir ve bandırmaya sevgiler saygılar....
Ynt: 1999 vitara 1.6 hava akışmetre problemi
mithatcan abi çok teşekkürler hemen irtibata geçiyorum sonuç hakkında tekrar yazacağım şimdilik hoşçakalın...
selam arkadaşlar bir arkadaşımın 1999 1.6 vitara aracının hava akışmetresi arızalı olduğunu öğrendik nereden uygun fiyata temin edebiliriz engin bilgilerinize sığınarak yardım istiyorum ilginiz için şimdiden çok teşekkürler...
Ynt: Balıkesir'den Bir CJ-5 Hikayesi..
çok emek harcamışsınız ellerinize sağlık çok güzel olmuş güle güle kullanın balıkesir bigadiç teyim ben ismail gürlek tanışmak isterim...
Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)
Blıkesirde ölmüş abicim ya sadece benim bulunduğum ilçede 10 civarında suzuki vitara var biraz reklamını yapmak lazım sitenin bence...
Ynt: Memleketim Balıkesir Bigadiç'ten Birkaç Fotoğraf.
çok teşekkür ederim beğendiğinize sevindim...daha yeni resimler eklemeye devam edeceğim yorumlarınızın devamı temennisiyle...
Ynt: İlk Aracım 1990 Suzuki Vitara (Tek Kapı)
evet değerli arkadaşlar size katılıyorum önemli olan içindeki tutku bende hemen hemen her hafta sonu kesinlikle şehirden uzaklaşım araziye atıyorum kendeimi inanınki hafta sonunu iple çekiyorum vede özellikle kış mevsimini ve kar yağışını...
Ynt: Elektrik Olmadan Çalışan Buzdolabı
aslında hiç gerek yok oto elektrikçiye direk aküden bi hat çektirip müsait bir yere çakmak soketi koyduracaksın ve 12 volt la ilgili her işini oradan göreceksin en temizi bu bence...
Kaysu dayanıklı tük. malları ve soğutma san.ti.ltd.şti. 0352 321 1430 bu telefon fabrikaya ait ama istanbul fabrika satış mağazasının telefon numarasının tam üzerinde imza var o yüzden okuyamadım ama adresini yazayım kaysu dayanıklı tük. malları...
selamlar ben geçen sene istanbul fabrika satış mağazasından 300 tl civarı almıştım sanırım faturası ve garanti belgesi de beraberinde gelmişti kesinlikle tavsiye ederim ...
evet sayın abim 12-220 ve lpg ile çalışanlardan bahsediyorum elektriği olmayan yerde bir nimet bunlar ben de ilk duyduğumda inanamamıştım ama yapmışlar adamlar ve performansı mükemmel eğer full ayarda çalıştırırsanız içinden çıkan şey soğukluğundan...
Selam Arkadaşlar aranıza yeni katıldım elektrik gereksinimi duymadan soğutma yapabilen buzdolabı var bende geçen sene almıştım ve bu ürün yüzde 100 türk malı bilgi almak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim... Bu alet dış ortam sıcaklığına bakmaksızın 3-4 dereceye kadar soğutma yapabiiliyor...