Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İlk Aracım 1990 Suzuki Vitara (Tek Kapı)
yukarıda görmüş olduğunuz araç ilk aracımdı bunu şubat ayında 1998 5 k. 1.6 16 valf suzuki vitara ile takas yaptım 125. km. idi araç sahibinden.com dan aldım aracı tabi biz 90 modelden inip buna binince süper geldi araç bana... Aldığım vitara...
aslında memnunum aracımdan ama sizinkileri görünce sönük geldi bana ama şimdiye kadar gözüme kestiripte girdiğim hiç bir yerde bırakmadı beni...
aracıma pek bir değişiklik yapamadım dediğim gibi araç arazide mesela hendek gibi bir yerden geçerken yani lastikler çapraz yüke girdiği zaman bi çatırtı geliyor yükten indiği zamanda ses kesiliyordu sanayide göstermediğim usta kalmadı fakat...
selam arkadaşlar buda benim ilk 4x4 aracım vitara 1990 3 k. ama ben maddi imkansızlıklar ve vaktim olmadığı için sizin gibi mükemmel bir arazi makinesi haline getiremedim aracımı ama sizin araçlar gibi bir aracım olması için neler vermezdim inanınki ama olsun ilk 4x4 üm olduğu için bu haliyle...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım balıkesir bigadiç liyim. Fotoğrafçılık yapıyorum. Bende 4x4 tutkusu 2 sene önce başladı aranıza katıldığım için çok mutluyum..:-)
Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)
selam arkadaşlar ben yeni katıldım herkese merhaba...
01 - Hakan Irıklı..............(Suzuki Vitara-2000) İstanbul
02 - Murat Sayar.......... .(Suzuki Vitara-1993) İstanbul
03 - İlhami Özdemir........(Suzuki Jimny-2004) Bolu
04 - İlker...