Arama sonuçlarınız

1. S

Satıyorumm

Ynt: Satıyorumm http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=95348.0 http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=87603.0

2. S

Satıyorumm

Ynt: Satıyorumm aga satacağım acelem yok yayından kaldırdım millet yakamı bırakmadı gece yaraları millete laf anlatır oldum.camiadan birine gitsin istiyorum çünkü ole normal toplanmış bir araç değil.birkaç forum ve gurupta paylaştım satacağımı telefonum 0 532 320 03 61 bu numaradan irtibata...
  3. S

Satıyorumm

Ynt: Satıyorumm sağ olun arkadaşlar ben kaldırdım.millet çok rahatsız etti.şubatta askere gideceğim.o ara satılığa çıkartırım tekrar.çamiadan biri almak isterse görüşürüz buradan.sürekli tek geziyorum.evli değilim annem babamda ole dağ bağır pek gezmiyolar o yüzden defender90 alacağım askerden...

4. S

Satıyorumm

arkadaşlar forumdan toplanma şeklini bildiğiniz (bir defenderin yeniden doğuş hikayesi başladı) konu başlıklı aracımı satıyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-bu-fiyata-kacmaz-134870686/detay
  5. S

Defender İmi Satıyorum

Ynt: Defender İmi Satıyorum hayırlı satışlar.

6. S

Defender Vinç ,hidrolik Mi Elektrikli Mi ?

Ynt: Defender Vinç ,hidrolik Mi Elektrikli Mi ? abi pto çıkışından aldığın zamansadece vinç asılıyor.elektiriklide ise hem vinç asılıyor hemde sen aracı vitese koyup basıyorsun gaza.yani hem araba gitmeye çalışıyor hemde vinç çekiyor.araç az hareketlendimi kendi çıkıyor zaten.pto olduğunda bu...

7. S

Yeni model torpido..

Ynt: Yeni Model Torpido.. fotoğraflar neden açılmıyor forumda sıkıntımı var
  8. S

IVECO M23

Ynt: Iveco M23 m23 iyi bir işçilikle güzel karavan olur.(ordu ıveco servisi)
  9. S

Acil Yardım Edin Yoksa Defender Elden Gidecek :(

Ynt: Acil Yardım Edin Yoksa Defender Elden Gidecek :( baban akıllı adammış satın :)

10. S

DEFENDERE IVECO MOTOR GELİYOR

Ynt: Defendere Iveco Motor Geliyor 49-12 motoru.kendim yaptığım için maliyet belli değil fakat motoru 3500 tl ye aldım.

11. S

DEFENDERE IVECO MOTOR GELİYOR

Ynt: Defendere Iveco Motor Geliyor ben burayı unutmuşum motor atma işlemi çoktan bitti.ruhsatada gayet güzel işlettim.forumda fotoğraf konusunda sıkıntı var.o geçtiğinde onlarıda yükleyeceğim.
  12. S

Defender yükseltme

Ynt: Defender Yükseltme konu mükemmel sorular güzel cevaplar harika.defender yükseltme konusunda ki tüm soruların cevapları var.taha abim bu soruların cevaplarını tamamen yaşayarak gördüğü için cevapları oldukca güvenilir :)

13. S

16GY899 1992 LR Defender 110 2.5D

Ynt: 16gy899 1992 Lr Defender 110 2.5d şaseye pütür denen naletten sakın atmayın.güzelce temizleyip epoksi aktar kullandıktan sonra istediğiniz renge boyayın.kaliteli durur.orjinal durur.
  14. S

Satılık Temiz Defender

Ynt: Satılık Temiz Defender buna atacaksın bi ıveco motor evladiyelik araba olur sonra.hayırlı satışlar abi.
  15. S

Satılık Temiz 1.22 Oranlı Arazı Gurup Dişlileri

Ynt: Satılık Temiz 1.22 Oranlı Arazı Gurup Dişlileri eyvallah abi sağol

16. S

Ynt: Satılık Temiz 1.22 Oranlı Arazı Gurup Dişlileri yavuz abi aracımda 2.8 turbo ıveco motor var.yakında intercooler de takacağım.diferansiyelim orjinal.oranım 1.21.dişliyi aracımı toplarken gayeden aldım.performansındanda oldukca memnunum.merak ettiğim konu ise 91 model olan aracımda...
  17. S

Ynt: Satılık Temiz 1.22 Oranlı Arazı Gurup Dişlileri anladım abi bende uzun yola sık sık gidiyorum.1,41 le maksimum hız çok düşüyor arac bagırıyor resmen.1,21 le bayırda kalkarken falan sıkıntı olabiliyor bazen.
  18. S

Ynt: Satılık Temiz 1.22 Oranlı Arazı Gurup Dişlileri hangi motor gücüne göre?

19. S

Ynt: Satılık Temiz 1.22 Oranlı Arazı Gurup Dişlileri bende de 1.21 var ve bende 35 lastiğe geçmeyi planlıyorum.motor çevirmedimi acaba deneme şansınız oldumu?
  20. S

Yeni model torpido..

Ynt: Yeni Model Torpido.. çok güzel görünüyor hafta içi trabzona geleceğim araç nerde acaba gelip görmek isterim valla...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

Geri