Arama sonuçlarınız

1. S

Ordu Gezenbilir Off Road Safari

Ynt: Ordu Gezenbilir Off Road Safari nerde bu ordulu arkadaslar rota gayet güzel ama ortalıkta kimsecikler yok.

2. S

bir pumada erzurum da doguyor

Ynt: Bir Pumada Erzurum Da Doguyor bu konu takip edilmezmi abi.sen koy fotoğrafları.canavar bitmiş nerdeyse.tur atma şansınız oldumu hiç acaba.
  3. S

Defender Manuel Direksiyon Kutusu

Ynt: Defender Manuel Direksiyon Kutusu oncelikle arkadaşlar orduda tuv sonradan atma hidrolik direksiyonu kabul etmiyor.bazı illerde kabul ediliyormuş.servisimizde boşta bi kutu var muayneye giden araçlara onu takıyoruz hatırlatırım.hidroliğe gelince orijinal İngiliz olanı 1350 revizyonlu yerli...

4. S

DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı

Ynt: DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı veriler çok da iyi görünmüyor kağıt üzerinde.
  5. S

DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı

Ynt: DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı bd30 motorunun teknik ozell'kleri nelerdir acaba.kac hp acaba.en önemlisi torku kac kg ve hangı devır aralıgında verıyor bu torku?

6. S

Defender direksiyon kutusu ve Puma V-184 hidrolik pompa

Ynt: Defender direksiyon kutusu ve Puma V-184 hidrolik pompa abi sevindim valla içim acıdı 1300 ü verirken.benim motora kamyonların motor takozunu taktım ben inşallah kopmaz :)

7. S

Defender direksiyon kutusu ve Puma V-184 hidrolik pompa

Ynt: Defender direksiyon kutusu ve Puma V-184 hidrolik pompa tarık abi kutuyu en ucuz 1300tl e buldum.gectiğimiz yaz burda özel harekatın araçlarına takmıştım onlara 850 tl den almıştım.teşke fazla alsaymışım.bu nası bi zam ben anlamadım:) araçların kutularını yağ kaçırıyo diye söktüm onarım...
  8. S

MKE den çıkma yada projelik uygun Defender aranıyorr....

Ynt: MKE den çıkma yada projelik uygun Defender aranıyorr.... gecen gün başka bir sitede motoru olmayan dört dörtlük bir defender görmüştüm.
  9. S

300 TDI motor alacağım Aklıma Takılanlar var

Ynt: 300 TDI motor alacağım Aklıma Takılanlar var fiyati nedir.pahaliysa sakin para harcama bence.kisisel gorusum.

10. S

DEFENDERE IVECO MOTOR GELİYOR

Ynt: DEFENDERE IVECO MOTOR GELİYOR intercooler takip takmama konusunda kararsizim.120hp olan motor 130 hp oluyor.ustam bu hayli hayli yeter aracin bi tarafini kirarsin diyor.zaten basit bi islem uygulamak.30 kg da torku var.

11. S

Ynt: DEFENDERE IVECO MOTOR GELİYOR evt motor iveconun motoru.lakin ayni gurup altinda oldugu icin fiatta bu motoru kullaniyor.ducatolarin silindir kapaginin arkasina bakarsaniz iveco yazisini gorursunuz zaten:)
  12. S

Manyetik Tasarruf cihazı

Ynt: Manyetik Tasarruf cihazı YALAN dan baska bise degil

13. S

300 TDI motor alacağım Aklıma Takılanlar var

Ynt: 300 TDI motor alacağım Aklıma Takılanlar var 300 tdi de elektronigin e si bile yok.pompaya gelen elektirikten baska elektirikle alakasi yok.hal arasindaki tabiri ile mekanik pompa.
  14. S

Ynt: DEFENDERE IVECO MOTOR GELİYOR gerekli evraklari iyi bir takipciye verdinizmi hallediyor
  15. S

Ynt: DEFENDERE IVECO MOTOR GELİYOR ben uzun zamandir bu motorun bu araca uyacagini savunuyordum.bir yerde ispati oldu.arac tam bitmedi ama bir aksilik varmi diye kontrol etmek icin bi turattim aracla.boyle bir gidis yok.arac 1.20oranla 3 vites kalkiyor.utanmasa dortlede kalkacak :)) biryeri...

16. S

Ynt: DEFENDERE IVECO MOTOR GELİYOR Devam
  17. S

yazın topladığım aracımda sıra motor değişikliğine geldi :)
  18. S

Ynt: bir pumada erzurum da doguyor bu arada oranı değiştirmeyi kafaya koyduysanız ki bu motorla değiştirmeniz gerekir şimdi değiştirin.ileride yeniden birsürü iş acar başınıza.dişlinin yeri baya zahmet gerektiriyor.

19. S

Ynt: bir pumada erzurum da doguyor abi yarın katalogdan bakar haber veririm sana istersen fiyatını.(1,21 olanı).bu arada bende kesinlikle 1,21 öneririm zaten arazi oranı 3 dişlide de aynı.sadece H oranları faklı.yazın topladığımda aracımı bende 1,21 e geçtim yazın 500-600 tl civarındaydı fiyatı.
  20. S

Manuel Vinç

Ynt: Manuel Vinç kesinlikle abi esasında ikimizde aynı şeyi söylüyoruz.ne kadar donanım istiyorsak o kadar güç lazım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

Geri