Arama sonuçlarınız

1. S

Manuel Vinç

Ynt: Manuel Vinç abi ktü fizik bölümü mezunuyum.seninde dediğin gibi hem yoldan hem güçten aynı anda kazandıran bir makine yok zaten.batan bir çukurdan aracı çıkartmak için en az yarım saat cevirmek gerekir.

2. S

Manuel Vinç

Ynt: Manuel Vinç abi ben de fider kayık var 500 kg onu manuel vinçle çekene kadar canımız çıkıyor:)) 2 dakika ceviriyoz yarım metre gelmiyo :)
  3. S

Defender Maksimum Hız

Ynt: Defender Maksimum Hız tüp doluyken ve yarıdan aşağıyken hız farkı neden anlayamadım?

4. S

Yeni Bir Defender 90 ; Alanya'dan

Ynt: Yeni Bir Defender 90 ; Alanya'dan bu araclar muayneden nası geçiyo bende anlamadım abi.
  5. S

Ynt: Yeni Bir Defender 90 ; Alanya'dan güzel bi şekilde sıra gazaltı kaynağı çekilse bir sıkıntı olacağını sanmıyorum abi yaa.

6. S

Defender Yeni Led Stop Lambaları

Ynt: Defender Yeni Led Stop Lambaları abi stoplar halen saba da yok mu bir bilgin varmı acaba?

7. S

defender ı nasıl yapalım

Ynt: defender ı nasıl yapalım abi ben 5 cm sasiyi uzattim onden (benim tampondan kullananlar bilir vinc sigmiyor) bir sikinti cikmadi.
  8. S

RAV4'ü Garajdan Çıkaramıyorum

Ynt: RAV4'ü Garajdan Çıkaramıyorum sadece konunun ilk mesajini okudum yikildim
  9. S

SATILIK DEFENDER PANEL

Ynt: SATILIK DEFENDER PANEL evt kutusunda duruyor

10. S

Gördüğüm en iyi Defender

Ynt: Gördüğüm en iyi Defender valla td5 e laf yok ta arazide otomatik vites hep korkutmustur beni.

11. S

Gördüğüm en iyi Defender

Ynt: Gördüğüm en iyi Defender abi babamdan biliyorum bu sanayi ustaları yapmak istemedikleri şeye hep çamur atarlar:))senin için sorun ortadan kalktıysa promlem yok.
  12. S

Gördüğüm en iyi Defender

Ynt: Gördüğüm en iyi Defender onat kardeş bir gün aracımı satarsam en kötü bu şekilde bi araç toplayacağım.daha da farklı planlarım bile var.cam tavan gibi:))

13. S

Gördüğüm en iyi Defender

Ynt: Gördüğüm en iyi Defender bu arada abi flanş yaptırmamışsın ön tekerlere.jant göbekleri başka türlü olmaz.
  14. S

Gördüğüm en iyi Defender

Ynt: Gördüğüm en iyi Defender abi hayırlı olsun bitti sonun da.kazasız belasız kullan inşallah.ilk gördüğüm yerde bi tur atarım solim :))
  15. S

defender ı nasıl yapalım

Ynt: defender ı nasıl yapalım öncelikle kolay gelsin.yavan sarkması problemi hemen hemen herkezde var.biraz daha ayrıntılı paylaşırsanız çok faydalı olur.tekrardan kolay gelsin.

16. S

Ynt: Yeni Bir Defender 90 ; Alanya'dan öncelikle kolay gelsin aracı normale cevirmek ruhsatta problem olmayacakmı?
  17. S

Defender sorgu

Ynt: Defender sorgu benim arabadan az istemişim ben girip fiyatı yükseltim biraz:)
  18. S

defender kuş misali sesler çıkartmaya başladı

Ynt: defender kuş misali sesler çıkartmaya başladı kayış yada kasnak bilyası seside olabilir.

19. S

!!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!!

Ynt: !!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!! santanayı da ıveco satın aldı zaten.artık o fabrikada aynı alt yapıyla ıveco massif üretiliyor.3.0 litre 170 ve 200hp motor seçenekleri var.
  20. S

!!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!!

Ynt: !!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!! ben ıveconun elektronik pompalı motorunu arıyorum.bu konu başlığında konuştuğumuz mekanik pompa olan.motorla alaklı tüm bilgileri konu başlığı altında önceki yorumlarda konuştuk.ankarada hurdacılarda mevcut.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR