Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Manuel Vinç
abi ktü fizik bölümü mezunuyum.seninde dediğin gibi hem yoldan hem güçten aynı anda kazandıran bir makine yok zaten.batan bir çukurdan aracı çıkartmak için en az yarım saat cevirmek gerekir.
Ynt: Gördüğüm en iyi Defender
abi babamdan biliyorum bu sanayi ustaları yapmak istemedikleri şeye hep çamur atarlar:))senin için sorun ortadan kalktıysa promlem yok.
Ynt: Gördüğüm en iyi Defender
onat kardeş bir gün aracımı satarsam en kötü bu şekilde bi araç toplayacağım.daha da farklı planlarım bile var.cam tavan gibi:))
Ynt: defender ı nasıl yapalım
öncelikle kolay gelsin.yavan sarkması problemi hemen hemen herkezde var.biraz daha ayrıntılı paylaşırsanız çok faydalı olur.tekrardan kolay gelsin.
Ynt: !!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!!
santanayı da ıveco satın aldı zaten.artık o fabrikada aynı alt yapıyla ıveco massif üretiliyor.3.0 litre 170 ve 200hp motor seçenekleri var.
Ynt: !!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!!
ben ıveconun elektronik pompalı motorunu arıyorum.bu konu başlığında konuştuğumuz mekanik pompa olan.motorla alaklı tüm bilgileri konu başlığı altında önceki yorumlarda konuştuk.ankarada hurdacılarda mevcut.