Arama sonuçlarınız

1. S

!!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!!

Ynt: !!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!! Yavuz abi ben defenderi toplamaya başladığım zaman dedimki ben bu araca ıveco motor atacağım.milletin forumda beni bir dövmediği kaldı.sen ne anlarsın.ıveco da ne.olurmu öyle şey diyenler oldu.dünya da tüm otomobil...

2. S

275/75/16 lastik + 5cm spacer + land rover sac jant kombinasyonun görseli olan?

Ynt: 275/75/16 lastik + 5cm spacer + land rover sac jant kombinasyonun görseli olan? anlayacağımı anladım.eyvallah.
  3. S

Ynt: 275/75/16 lastik + 5cm spacer + land rover sac jant kombinasyonun görseli olan? umut bey dodikleri alan şahıs değilim.hiç görmedim de zaten.yorum yazerkende belirttim olmuştur yada olmamıştır bilemem diye.geri almak zorundamısınız değilmisiniz bilmiyorum.her şehirde valilik binalarında...

4. S

Ynt: 275/75/16 lastik + 5cm spacer + land rover sac jant kombinasyonun görseli olan? valla dodikler olmuştur olmamıştır bilemem. lakin telefon da "bizim yapacak birşeyimiz yok" "başkasına satın" gibi cevaplar verildiyse bu çok üzücü. müşteri beğenmediyse (ürünlerde kırık çizik yoksa)...
  5. S

Ynt: !!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!! abi önceki sayfalarda uzun uzun yazdım bu motoru defender de çalıştırmak için motor beyni mototr tesisatı bu motorun çalıştığı arabanın anahtarı araçların gazları tekki değil elektornik olduğu için gaz pedalı ve beyni...

6. S

Ynt: !!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!! konuştuğumuz motorlar daily motorları.dailylerin türkiyede 110, 120, 130, 150, 170 ve 200 hp leri var.bunların 130 dan sonrası elektronik motor.110 hp ile 120 hp motor arasında da intercooler farkı var.(pompadanda bir diş...

7. S

Ynt: !!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!! +100
  8. S

Ynt: !!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!! 2,5 ten sonra uçağa binmiş gibi olacağına eminim abi.motoru nekadara mallettin acaba sormamın bi masuru yoksa?
  9. S

Ynt: !!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!!

10. S

Ynt: !!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!! Abi ben bu motorlarin bu araca harika olacagina eminim.iveco massif kullandim.boyle bir tork yok.sirf ornek olsun diye aradigim motoru bulana kadar eski daily motoru takacagim defendere.videolarini ceker eklerim nete herkez...

11. S

Ynt: !!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!! Abi ben puma motor cok kaliteli bir motor degil dedim sadece.puma motor bizim araclara uymaz da demedim.gayet guzel uyuyorda zaten.ben sadece farkli arayis ve arastirmalara girdim.fabrika puma koyuyor diye puma dunyanin en...
  12. S

Ynt: !!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!! ordu ıveco ve otokar servisi sahibiyim istemediğiniz kadar katalog eğitim ve seminer katılım belgem var sağolun.özel harekatlarda yüksek güçte defenderler var ve bakımlarını yapıyoruz.vuruntu falan yok.vuruntusunu...

13. S

Ynt: !!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!! +100
  14. S

Ynt: !!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!! yavuz abi 5 yıldırserviste araçların daha çok elektronik arızaları ile uğraşıyorum.yeni nesil motorların tamamen ecu tarafından yeöetiliyor olması servislerde bu yönde çok büyük tekniker eksikliğinin çıkmasına neden...
  15. S

Ynt: !!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!! esasında aklımdan mercedes yada wv gurubunun dizelleri bile geçmiyo değil lakin onların parçaları çok pahalı.kalite olarak biraz nazik olsalarda çok kaliteli motorlar.ford motorunun kullananarkadaşlar bu fiyata başka yok...

16. S

Ynt: !!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!! tercih edilmiyor olsa ortalık bu motordan dolmazmı :)) motordan kimsenin elinde yok olanda korkunç paralar istiyor.bu motor böyle ister al ister alma diyor.motoru büyük şehirlerde dolmuş taşımacılığı yapanlarada...
  17. S

Ynt: !!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!! serdar bey uzun yıllardır defender camiasında olan 110 ve 130 olmak üzere 2 adet defenderi bulunan bir abim eski ıveco daily (35-10) motoru attı aracına.öncesinde bd30 vardı.memnun kalmadı turbo uyguladı oda olmadı çok...
  18. S

Ynt: !!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!! yasalara baktığımızda bürakratik sorun yaşamamak için kullanılan motoru landroverinde kullanmış olması gibi bi şart yok.şahsen ben land roverin puma motor kullanmasını kesinlikle ve kesinlikle motorun firmaya olan maliyeti...

19. S

Ynt: !!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!! yıllardır sanayinin içindeyim.puma motor diye tabir ettiğimiz motordan kim ne hayır görmüş ben öok merak ediyorum.gerek tork eğrisi gerek verimli devir aralığı(aslında ikisi aynı şey hemen hemen) parça maliyetleri (fordun...
  20. S

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri az eli ayağı düzgün olsun derseniz 20000 tl yi bulursunuz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR