Arama sonuçlarınız

1. S

Renk ve aksesuar seçimleri..

Ynt: Renk ve aksesuar seçimleri.. daha çok büyük bir yükün altından çıkalı 1 ay oldu.defenderimi en ince ayrıntısına kadar dağıtıp yeniden topladım.aracımı baz kat boya ile boyatacağım dediğimde (yani araç önce boyanır sonra metalik renk gibi üzerine vernik atılır) olmaz ole şey defender kabul...

2. S

Karbon kaplama dodik ve ön panjur

Ynt: Karbon kaplama dodik ve ön panjur bu kaplama hastalıgına bende sarmıstım bı ara.cep telefonumu klavyemı bile kaplamıştım.3m marka folyo ve bir adet ısıtıcı ile cok rahat bir sekilde kaplanabilir.
  3. S

Defender Yeni Led Stop Lambaları

Ynt: Defender Yeni Led Stop Lambaları arkadaşlar fotoğraflarını çekip bu konu başlığına eklediğim saba marka led stopları aracım bittiğinde alırım diyerek bıraktığım mağazaastoplrı başka birine satmış.ben gittiğimde dur yenilerini isteyelim yarın gelir dedi.aradığımızda stoplardan henüz stokta...

4. S

Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım...

Ynt: Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım... teşekkür ederim.
  5. S

Ynt: Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım... sağolasın.üniversite zamanı geldi yine sınav döneminde geleceğim trabzona tanışmak dileği ile sevgilerle...

6. S

Ynt: Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım... bir anda işe sarıldık yaptıklarımız 2 ay bile sürmedi.insanlar inanmıyorlar.biraz rolantiye aldım yavaş yavaş devam ediyorum.

7. S

Defender Düz Dizel İçin Lastik Seçimi

Ynt: Defender Düz Dizel İçin Lastik Seçimi aracım şimdilik düz dizel lastik ebatım 265/75/16 bridgestone herkes o lastikle araç yerinden kıpırdamaz dedi ama en ufak bir fark bile yok.
  8. S

Ynt: Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım... arkadaşlar aracım bitti
  9. S

Ynt: Defender Yeni Led Stop Lambaları abi olmadı 200 ü verip deneyeceğim ben biraz tuzlu ama ne yapalım.

10. S

Ynt: Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım... ta kendisi (duxon marka boya)

11. S

Ynt: Defender Yeni Led Stop Lambaları abi ürünlerin sana olduğuna kalıbımı basarım çünkü kutusu elimdeydi geçen gün yedek parça numaralarını bile okudum ama not etmedim biryere çok canlı yanıyolar.burdaki satıcı arkadaş 50 tl istedi ama henüz almadım.senden haber bekliyorum o zaman bende :))
  12. S

Ynt: Defender Yeni Led Stop Lambaları abi ürenler saba marka.googleden aratıp resmi wep sitesine ulaşabilirsiniz.çok büyük bir firma ve yerli.stopların capı 8.5 cm yani bizim stoplarımızın altındaki siyah toz lastiği kadar.delikleride biraz büyütmek gerekiyo.tanesi 50 tl.burda bi firmadan...

13. S

Ynt: Defender Yeni Led Stop Lambaları abi aradığımızı sonunda buldum olay budur.
  14. S

Ynt: Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım... arkadaşlar öncelikle özür dilerim bi süre resim ve yorum ekleyemedim.inanın çok çalışmaktan fırsat olmadı.2 aydan kısa sürede araç bu hale geldi.değişmedik tek cıvatası kalmadı.siz halden anlarsınız bu kadar işi 6 aydan önce bitirmen mümkün değil...
  15. S

Ynt: Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım... Burası Ormetay otokmotiv Ordu

16. S

Arladaslar yardım

Arkadaslar gezenbilir etiketlerini nerden bulabilirim ?
  17. S

PUMA MOTOR / DEFENDER 130ps

Ynt: PUMA MOTOR / DEFENDER 130ps arkadaşlar elinde 1,41 de 1,21 de şanzuman dişlisi var.fotolarıda var.bu dişli görenler varsa birbirine paralel bağlı 3 dişliden oluştuğunu görmüştürler.bu düşlilerden biri tahrik diğeri ikisi ağır devir ve seri devir.seri devir oranları farklı fakat ağır devir...
  18. S

Ynt: Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım... son sürat devam ediyoruz

19. S

Ynt: Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım... lastiklerde tamam
  20. S

Ynt: Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım... jantlarım geldi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri