Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım...
şanzumanda birkaç ana dişliyi değiştirdik.arazide fazla atlayıp zıplamayacağım için :)) oranları ufalttık.aracı toplayan firma yıllardan beri otokar yetkili servisliğini ve ıveco yetkili servisliğini bünyelerinde barındırıyor.en büyük avantajda...
Ynt: Orjinal 2.5 dizel motor kaç para eder
arkadaşlar çok sağ olun bu forum olmasa defender toplamak ölüm olurdu :)) 2250 tl olarak malum sitede ilan oluşturdum:)arayanda pazarlık yapar nede olsa.sevgilerle.
servis bakımlı komple revizyonu yapılalı daha bir sene olmamış 2.5 düz defender motoru satılıktır.satılma nedeni araçta motor değişikliğine gidilmesidir.sorunsuzdur.fiyat 2500 tl'dir.ayrıntılı bilgi için 0 532 320 03 61
sağ olun arkadaşlar aklımda iyi kötü bir rakam oluştu.forumda hangi başlık altında satılacak şeyler paylaşılıyor acaba.
eyvallah kardeş de şahsen ben motor arayan biri olsam bu motora o kadar para vermem.benim aklımda 2500 gibi rakamlar var.lakin bi görüş alim dedim.yardımın için sağ ol.
Arkadaşlar 91 model defenderimin orjinal 2,5 dizel motoru kaç para eder.aracıma dizel motor buldum.kendi motorunu satacağım.revizyonu geçen sene yapılmış.bu gün bir alıcıda çıktı ama fiyat konusunda birşey diyemedim.ACİL YARDIM...
çok teşekkür ederim.dediklerinize birebir katılıyorum.motor beyinlerinden bir diyot değiştirip yüzlerce tl alanları tanıyorum bende.yeni nesil dizeller çok farklı ve tamamen sensörlere dayalı olarak çalışan bir sistem.ufaçık bi okuma hatası araçın...
Ynt: doğru lastik seçimi için lütfen yardım
falken de piyasada adı çıkmış lastiklerden ama bende kaliteli olduğuna inanıyorum.binek aracımda kullanmıştım birkeresinde ve çok dayanıklı çıkmıştı.
haklısınız dayanamamış oda konu açmış kedisine dedim bak abisi burası güzel bir forum insanların kafası karışır diye artık sadece bu konu başlığı altından devam edeceğiz.kusura bakmayın sevgilerle.
evt aynı jantlardan takacağım teşekkür ederim artık yavaş yavaş bir lastik modeli canlanmaya başladı kafamda.siz lastik ve jantları toplamda neye mal ettiniz acaba sevgilerle.
umut bey lastik araca direk uyuyormu yada yukselme yada genişletme tarzında bir tadilata gerek varmı.siz kullandınızmı bu lastikten?