Arama sonuçlarınız

1. parking

İstanbul'da Karavan Parkı

Ynt: İstanbul'da Karavan Parkı Diğer resimler kamyon karavan (park alanından)

2. parking

İstanbul'da Karavan Parkı

Ynt: İstanbul'da Karavan Parkı Yenikapı iskelesinden sirkeci yönüne gelirken sağdaki petrol istasyonunu geçince radar kulesinin dibinde belediye karavan park alanı düzenlemiş eksiklerine rağmen özellikle şehir merkezinde böyle bir yeri düzenledikleri için Belediye yetkililerini kutluyorum...
  3. parking

Kampçılığa Yeni Başlıyorum, Ekipman Önerisine İhtiyacım Var?

Ynt: Kampçılığa Yeni Başlıyorum (Ekipman Yardım - Öneri) Sorun yok dostum iyi günlerde kullanın...

4. parking

Ynt: Kampçılığa Yeni Başlıyorum (Ekipman Yardım - Öneri) Dostum, Ben yazımda da yazdığım gibi montun cep şeklini göstermek amaçlı koydum teknik ceketin resmini...Ayrıca sana değil formu başlatan kardeşimize yazdım.. Yanlış yönlendirilip boşuna para harcamamasını istedim.. Kampçılığın kısa ve...
  5. parking

Ynt: Kampçılığa Yeni Başlıyorum (Ekipman Yardım - Öneri) Burak Bey, Öncelikle kampçılık için aldığınız çanta boyutları küçük olmuş.. onu en az 65 lik bir çanta ile acil değiştirin bence.. Hatta taşıyabilirseniz 80 lik daha uygun olur..Trekking yapacaksan aldığın çanta uygun hatta büyük bile...

6. parking

Ege'de Kamp Yapacak Yerler İçin Öneriler

Ynt: Ege'de Kamp Yapacak Yerler İçin Öneriler Koyu bana göstermişti rahmetli tekrar başınız sağolsun..Umarım her şey gönlünüzce olur

7. parking

Ege'de Kamp Yapacak Yerler İçin Öneriler

Ynt: Ege'de Kamp Yapacak Yerler İçin Öneriler Başınız sağolsun umarım kampı tekrar açarsınız..Hemen hemen her sene mutlaka 3-4 geceleme yaparım.. Sanırım amcanızın çalıştırmadığı bir koyu daha vardı satıyordu... Turunç tarafında Nefis bir yer. Bakir ve sessiz bir koy.. Duruyormuydu,yoksa...
  8. parking

Işık Sağlamada Yardım

Ynt: Işık Sağlamada Yardım Evet görüldüğü gibi önünde ve üstünde 2 adet ayrı amaçlı led aydınlatması var. Benzeri cihazlarla karıştırmayın..Hemen kısa bir kol hareketiyle uzun zaman kullanabiliyorsunuz.. Radyosuda iki kanal ve çok kaliteli..Su geçirmez olması da artısı.. Tam kamp aleti...
  9. parking

Işık Sağlamada Yardım

Ynt: Işık Sağlamada Yardım Bu arada Radyonun kataloğunda su geçirmez olduğu yazıyor...Ben şahsen cesaret edip suya sokmadım :D

10. parking

Işık Sağlamada Yardım

Ynt: Işık Sağlamada Yardım BASİT KULLANIŞLI VE KALİTELİ

11. parking

Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?

Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)? Bu arada ben karavanımla kamp alanları dışında kamp yaptığımda; Koçtaştan aldığım yaklaşık 1metre eninde 50 metre uzunluğunda,sert plastikten bir malzemeyi bahçe duvarı gibi kullanıyorum. Rulo şeklinde satılıyor.4 tanede uzun bahçelerdeki ağaçlara destek...
  12. parking

Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?

Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)? Sevgili arkadaşlar, Niyetimiz gerçekten kamp yapmaksa ve bazı arkadaşların dediği gibi çevreye ve o çevrenin kurallarına saygılı olursak, kimseyi kışkırtmazsak, hatta kamp yapacağımız bölgedeki o yörenin insanlarını haberdar edersek, dünyanın en...

13. parking

Işık Sağlamada Yardım

Ynt: Işık Sağlamada Yardım SONY marka pilli ve/veya yandaki kolu çevirerek çalıştırabileceğin üstte ortamı aydınlatan,yan tarafında önünü aydınlatabileceğin iki ayrı lambalı ve iki kanal radyolu FM-AM avuç içi büyüklüğünde çok az çevirmeyle seni fazla yormadan dolan ve uzun süre...
  14. parking

İlk Deneyim Ve Kampçılık

Ynt: İlk Deneyim Ve Kampçılık İlbeğ e ve diğer arkadaşlara katılıyorum.Ama illaki biz bu deneyimi yaşayacağız diyorsanız; Bence özel bir işletmeci tarafından çalıştırılan Musaözü barajını seçebilirsiniz. İşletmecileri düzgün insanlardır. Onlara haber verip kontrollü ve güvenli bir kamp deneyimi...
  15. parking

Uyku Tulumsuz Gece Konaklaması

Ynt: Uyku Tulumsuz Gece Konaklaması En azında küçük bir bivak bulundurulabilir..İtalyan CAMP firmasının yaptığı tek kişilik ya da çift kişilik bivaklar var..Yer kaplamadığı gibi çok da hafif (780 gr.)..Sizi dış etkenlerden koruyacaktır..

16. parking

Artık Doğa'da Kaybolmak Yok

Ynt: Artık Doğa'da Kaybolmak Yok Bölgeyi bilen bir rehber ve o bölgenin coğrafi durumuna uygun kıyafet, teknik donanım bulundurulmalı. Ayrıca planlanan yürüyüşün tarihi önceden hava durumuna göre belirlenmelidir. Artık internet üzerinden uzun zaman sonrasına hava tahminleri almak olasıdır..
  17. parking

Buzul Tırmanışı

Ynt: Buzul Tırmanışı Her türlü tırmanışta harita pusula ve imkan varsa gps cihazına ihtiyaç vardır...
  18. parking

Eskişehir Genel Bilgiler

Ynt: Eskişehir Genel Bilgiler geçde olsa emeklerinize teşekkürler....

19. parking

Gerdek kaya

Ynt: Gerdek kaya Sevgili Dostum, Bende Eskişehirliyim ve Eskişehiri tanıtan katkılarına teşekkürler
  20. parking

Çadır Alırken; Tercihlerimizi En Çok Neler Etkiliyor?

Ynt: Çadır Alırken; Tercihlerimizi En Çok Neler Etkiliyor? TEŞEKKÜRLER..TAVSİYENİZE UYACAĞIM...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

Geri