Arama sonuçlarınız

1. parking

Ayı Saldırısı

Ynt: Ayı Saldırısı ESKİŞEHİRİN KUZEYİNDE TAŞKÖPRÜ KÖYÜNDEN BİR ÇOBANA EN SON 3-4 SENE ÖNCE BİR AYI SALDIRMIŞTI..BASINDAN İZLEDİM...SANKİ BİR SÜRÜ ADAMDAN DAYAK YEMİŞ BİR HALİ VARDI.. MERAK EDİP KÖYE GİTTİM KÖYLÜLER BİR İKİ BÖLGEDE AYI GÖRÜLDÜĞÜNÜ KARŞILAŞTIĞINIZDA HEMEN UZAKLAŞMAK GEREKTİĞİNİ...

2. parking

İngilizce Bilenler İçin Yararlı Kamp Bilgileri

Ynt: İngilizce Bilenler İçin Yararlı Kamp Bilgileri VERDİĞİNİZ SİTEDEKİ BİLGİLER; GEZENBİLİRDE DAHA FAZLASINI DAHA DETAYLI OLARAK BULABİLECEĞİNİZ BİLGİLER.. TABİİ Kİ BİLGİNİN FAZLASI AZI OLMAZ AMA İNANIN GEZENBİLİR BU SİTENİN ÇOK FAZLASI... YİNEDE İNGİLİZCE BİLEN ARKADAŞLAR YARARLANABİLİR...
  3. parking

Bu Kitabı Satın Alayım mı, İşe Yarar mı?

Ynt: Bu Kitabı Satın Alayım mı, İşe Yarar mı? YARAR AL :)

4. parking

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri SENELERDİR DÜNYANIN PEK ÇOK YERİNDE BUNLARIN PEK ÇOĞUNU UYGULAMIŞ BİRİSİ OLARAK ŞİMDİ BİLİYORUM Kİ UYGULAMAK,YAŞAMAK ÖNEMLİ AMA EN ÖNEMLİSİ PAYLAŞMAKMIŞ. NEREDE NE ZAMAN BAŞINIZA NE GELECEĞİ BELLİ OLMAZ, BU BİLGİLERİN HEPSİ ALTIN DEĞERİNDE : EMEĞİ GEÇENLERE...
  5. parking

Kamp,Yürüyüş vs. Kullanımı için Malzeme Önerileri

Ynt: Kamp,Yürüyüş vs. Kullanımı için Malzeme Önerileri SEVGİLİ ARKADAŞIM BEN BU TERMOSTAN ÇOK MEMNUNUM TAVSİYE EDERİM.. Primus tan tüm doğa aktiviteleri ve seyahatlarınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz 1 lt hacimli bir termos. 563 gr gibi düşük bir ağırlığına rağmen, çift cidarlı yapısıyla...

6. parking

Survival Knife (seçim)

Ynt: Survival Knife (seçim) KA-BAR MARKA AMERİKAN MALI TOPLAM AĞIRLIK : 272,60 GR TOPLAM UZUNLUK: 23,10 CM BIÇAK UZUNLUĞU: 11,25 CM ÇELİK ÖZELLİĞİ: D2 İMALAT: TAYVAN KILIF : SERT PLAST GERÇEKTEN MÜKEMMEL HERKESE TAVSİYE EDERİM

7. parking

Çadır Alırken; Tercihlerimizi En Çok Neler Etkiliyor?

Ynt: Çadır Alırken; Tercihlerimizi En Çok Neler Etkiliyor? Değerli arkadaşlar northface ve 25 bir çadır aldım kış performansı zaten malum ama yazın acaba kullanabşlecekmşyşm. Bu konuda tecrübesi oln varmı selamlar
  8. parking

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoş geldin diyen tüm arkadaşlara sevgiler,selamlar..Mert Bey sizinde yakın ilginize teşekkür ederim mutlu kalın...
  9. parking

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba ben Yalın BERK Doğa sporlarının hemen hemen hepsini yaptım ve elimden geldiğince yapma gayretindeyim. 2007 v10 wv tuareg ,1996 suzuki grand vitara. ve 2006 model alkovenli bir motor karavanım,2005 vespa motor ve bir de dıştan takma yamaha...

10. parking

Gezenbilir İstanbul Grubu

Ynt: Gezenbilir İstanbul Grubu Ad - Soyad: Yalın Berk Doğum Tarihi ve Yeri: - Eskişehir Memleket: Eskişehir Semt: Cihangir / Beyoğlu Meslek: Hukuk İlgi Alanı: Kaliteli yaşamla ilgili her şey ilgi alanıma girer...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR