Arama sonuçlarınız

1. BGRDRC

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Merhaba Enis Bey; Şehir farklılığı Acente için sıkıntı olmuyor ama benim acentem de Ankara'da.Aracınızın ruhsat sayfalarını mail veya whatsup (0542 286 48 86) ile gönderebilirseniz çalışmasını yapıp size dönüş yapabilirim.Diğer iletişim bilgilerim de...

2. BGRDRC

Azap Satışta

Ynt: Azap Satışta Rica ederim.Ne demek.. :)
  3. BGRDRC

Kendi Karavanını Yapanlar; Volkswagen-t5 Pop-up "azap"

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Volkswagen-t5 Pop-up "azap" Tanju Abi Selamlar; Daha önce bende de T4 syncro varken tavan yükseltme konusunda konuşmuştuk seninle.Su depolarından 2 kirli dpo(tuvaletinki stepnenin yerinde diğeri sol arka tekerle mazot deposu arasında) ve 1 temiz su...

4. BGRDRC

Jeeplerde Trafik Sigortası Ne Kadar Tutuyor?

Ynt: Jeeplerde Trafik Sigortası Ne Kadar Tutuyor? Selamlar; Branşımla ilgili bilgileri paylaşayım isterim. Trafik Sigortasında fiyatı etkileyici faktörler; 1-Plaka(İstanbul başta olmak üzere büyük şehirlerde araç-risk sayısı fazla olduğu için) 2-Araç sahibinin yaşı ve ne kadar süredir araç...
  5. BGRDRC

VW T3 Zorunlu Trafik Sigortası

Ynt: Vw T3 Zorunlu Trafik Sigortası Erim Bey Merhaba; Kendi branşımdaki konularda mümkün olduğunca forum üyelerine yardımcı olmaya çalışıyorum.Konuya dönüşüm biraz geç olsa da umarım bir sonraki poliçe için faydası olur. Bu yıl için Ankara Sigorta 244-306TL arasında fiyatlama yapıyor ve bu...

6. BGRDRC

Trafik Sigortası Hakkında

Ynt: Trafik Sigortası Hakkında Merhaba; Branşımla ilgili konu başlıklarına mümkün olduğunca yanıt vermeye çalışıyorum konu üzerinden oldukça zaman geçmiş ama en azından bilgilerimizi paylaşalım. 1-Motor hacmi sigortada fiyatı etkileyici bir unsur olmadığı ve size kaza anında ödemede sıkıntı...

7. BGRDRC

Trafik Sigortası

Ynt: Trafik Sigortası Merhaba; Şuan Motokaravanlarda en uygun Ankara Sigorta'dan fiyat alabiliyoruz.Bu konuda yardımcı olmamı isteyenler aşağıdaki bilgilerimle bana ulaşabilirler.Ankara Sigorta'nın fiyat aralığı bu yıl 240TL-360TL arasında değişiyor.Fiyatlama yapabilmem için aşağıdaki mail...
  8. BGRDRC

Azap Satışta

Ynt: Azap Satışta Arac 131.000km'de
  9. BGRDRC

Azap Satışta

Ynt: Azap Satışta Bu tavan bende vardi...volkswagen T4 yuksek tavanin en ust 15 cmlik kismini keserek ve fibercide tadilat ettirerek yaptim.Suan Ankara'da Hikmet T4 icin tavan yapabiliyor isterseniz ona donus yapin size net rakam verebilir.0532 764 58 08

10. BGRDRC

ARAÇ ALACAKLAR DİKKAT 174000 kilometre 95000 oldu

Ynt: Araç Alacaklar Dikkat 174000 Kilometre 95000 Oldu Herkese Selamlar; Araç almadan önce mutlaka Sigortacınızdan Tramer sorgusu yaptırın.Ağır hasar ve kaza tespit tutanağı sorgusu yaptırın.Şayet Sigortacınız konu hakkında bilgi sahibi değilse bana dönüş yapabilirsiniz.Gün içinde yoğun...

11. BGRDRC

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Volkswagen-t5 Pop-up "azap" İlan linki; http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=108687.new#new
  12. BGRDRC

Azap Satışta

Ynt: Azap Satışta Son resmi pop-up tavanın nasıl göründüğü ile ilgili fikir vermesi için koyayım istedim.

13. BGRDRC

Azap Satışta

Ynt: Azap Satışta devam...
  14. BGRDRC

Azap Satışta

Ynt: Azap Satışta AZAP'ın Resimleri;
  15. BGRDRC

Azap Satışta

Herkese Selamlar; Acelesi olmamasına rağmen AZAP'ı satılığa çıkarmayı düşünüyorum.Bunu ilan sitelerine koymadan önce buradan yazmak istedim çünkü kıymetini bilecek ve Gezenbilir camiasından bir dostumuza nasip olmasını gerçekten çok isterim. Bilenler bilir Ankara'da Sigorta Acentesi olarak...

16. BGRDRC

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Volkswagen-t5 Pop-up "azap" Hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim ama işle ilgili bazı durumlardan dolayı aracı ilan panosu kısmına koyacağım. Detayları da orada belirteceğim.İlan linkini burada da paylaşırım. Saygılar&Sevgiler
  17. BGRDRC

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Volkswagen-t5 Pop-up "azap" Aracın bazı özellikleri; 2014 Caravella rengine boyanması(tamponlar dahil) Orjinal transporter sürgü camları ve toplam 5 adet küçük-füme renkli sürgü cam, 40x40 Dometic tam açılır Hek, Fiamma 3.00mt tente, 10Lt LPG'li sıcak su boileri...
  18. BGRDRC

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Volkswagen-t5 Pop-up "azap" devam...

19. BGRDRC

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Volkswagen-t5 Pop-up "azap" Çooooook uzun bir aradan sonra herkese Selamlar :) :) :) Sonunda karavanı bitirip muayeneden geçirme işlerinin hepsini hallettim(Aralık sonu gibi).Açılır Tavanın çadırı ve ufak tefek eksikler dışında bir şey kalmadı.Bu süreç zarfında...
  20. BGRDRC

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Rica ederim Yaşar Bey.Her zaman yardımcı olurum.Ankara'ya yolunuz düştüğünde mutlaka bekliyorum. Saygılar & Sevgiler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

Geri