Arama sonuçlarınız

1. BGRDRC

Zorunlu Trafik Sigortası Primleri Azaltılsın!

Ynt: Zorunlu Trafik Sigortası Primleri Azaltılsın! Merhaba; Ankara Sigorta şuan en uygun fiyatları vermektedir.Konu ile ilgili bilgi veya fiyatlama almak isterseniz aşağıdaki iletişim bilgilerimden her zaman dönüş yapabilirsiniz.Fiyatlama için ruhsatınız her iki sayfasının resmini bana...

2. BGRDRC

Volkswagen T5 Havalı Amortisör Takımı Vb Full Air 4c

Ynt: Volkswagen T5 Havalı Amortisör Takımı Vb Full Air 4c Selamlar; İlan günceldir. Volkswagen T5'i olup havalı amortisör düşünenler kaçırmasın. Saygılar
  3. BGRDRC

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Herkese Selamlar; Bugün Ankara'dan 1977 Model Volkswagen LT Alkoven'i olan İbrahim Gökalp Abimizin de poliçesini Ankara Sigorta'dan 244TL'e yeniledik ve eski poliçesini iptal ettirdik. Saygılar

4. BGRDRC

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Kesinlikle öyle Ali Bey'e gönülden katılıyorum...Bekir Bey ve Erdal Bey'in çabaları sonucu bizler bu uygun fiyatları sizlerle paylaşabiliyoruz...Çorbada tuzumuz oluyorsa ne mutlu bizler için..
  5. BGRDRC

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Hakan Bey Merhaba; Bu konuda inanın ben de aynısını düşündüm çünkü sütten ağzımız yana yana yoğurdu üflemek zorunda kaldık hep.Bu konuyla ilgili şunu söylemek mümkün hasarlı araçlar için mükerrer poliçeyi deneyerek göreceğiz gibi gözüküyor zira bu...

6. BGRDRC

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Ali Bey Merhaba; Ben genel iptalden bahsetmiştim sanırım bir yanlış anlaşılma oldu.Zira o yazıyı yazdığımda henüz Allianz ve Mapfre'den yanıt gelmemişti.Sonrasında kısmi iptal olarak ben de Aksigorta ile tekrar görüşüp teyit aldıktan sonra(keza...

7. BGRDRC

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Erdoğan Bey Merhaba; Çekme Karavanlar şayet çeken aracın ruhsatında çeki demiri işli ise(bu çok önemli!!) Çeken Aracın trafik sigortasından faydalanırlar ve herhangi bir şekilde kazaya karışırlarsa normal trafik sigortası prosedürlerine tabii...
  8. BGRDRC

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Herkese Selamlar; Öncelikle buradaki yazılarından takip ettiğim ve haklı çalışmalarımıza verdiği değerli katkılarından dolayı Sn. Bekir Kemal Ataman'a ve Kamp Taşıtı olarak değişiklik yapılması konusunu resmi boyuta taşıyan ve sonuç alınmasında ciddi...
  9. BGRDRC

Volkswagen T5 Havalı Amortisör Takımı Vb Full Air 4c

Herkese Selamlar; İlan linkini ve tüm detaylı bilgileri aşağıda bulabilirsiniz. Tşk http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-minivan-van-volkswagen-t5-havali-suspansiyon-183214754/detay/

10. BGRDRC

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Herkese Selamlar; Volkswagen T5 karavanımın yapımıyla uğraşırken forumdan uzunca bir süre uzak kalmıştım ve en son kaldığım yerden tüm yazılanları okuduktan sonra bazı bilgileri paylaşmanın gerekliliğini hissettim. Daha önce de belirttiğim gibi...

11. BGRDRC

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Merhaba; Genel itibari ile kısaca özetlemek gerekirse "Poliçe'de araç tanımının hatalı değerlendirilmesi nedeniyle yanlış hazırlanmış bir poliçenin ne gibi sonuçlar doğurabileceğinden" bahsedilmiş. Şayet bizim araç sınıfımız için tramerde...
  12. BGRDRC

Kendi Karavanını Yapanlar; Volkswagen-t5 Pop-up "azap"

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Volkswagen-t5 Pop-up "azap" Herkese Selamlar; Bu süre boyunca internete çok girme şansım olmadığı için mesajlarınıza yanıt veremedim bunun için lütfen kusuruma bakmayın.Devamlı bir eksiği giderirken bir taraftan da araç hacmi küçük olduğu için değil bir sonraki...

13. BGRDRC

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Kesinlikle bu işin üstüne düşülmesi gerekir çünkü zaten TSE,Projeci,Tüvtürk prosedürleri ve Karavancıyı (amiyane olacak ama) "yolunması gereken kaz" gibi gören bazı yurdum esnafı ile rakamsal boyutta boğuşurken sadece tramer sisteminin hatasından...
  14. BGRDRC

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Doğrudur şu sıralar en uygun fiyatı Aksigorta ve Ziraat verebiliyor ama sizlerden gelen fiyatlama taleplerinden edindiğim kişisel gözlemim genelde daha eski araçlar ziraatte uygun çıkarken daha yeni araçların Aksigorta'da uygun çıktığı yönünde.Bu...
  15. BGRDRC

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Vaaauuuvv... :o :o :o Porsche Cayenne S veya Range Roverlar için KASKO'da(Trafik Sigortası değil) bu fiyatları görüyoruz ama Özel Amaçlı Taşıt ve Trafik Sigortası olunca insanın inanası gelmiyor.. Hep dediğim gibi Tramerde sisteme Motokaravan olarak...

16. BGRDRC

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Volkswagen-t5 Pop-up "azap" Haşmet Abi,Seyfettin Abi iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.. Sağolsun Hikmet ben orda yokken boya,kaporta vb. işleri organize ediyor da en azından bu aralar devamlı sanayiye gitmeme gerek kalmıyor. Bugün her iki fiberin de...
  17. BGRDRC

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Volkswagen-t5 Pop-up "azap" Bu da şayet projede koyabilirsek orjinal şoför yanı tek koltuk.Oldukça temiz ama kılıflar birbirini tutmuyor maalesef o yüzden sanırım arkaya yaplacaklarla birlikte kaplatacağım.
  18. BGRDRC

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Volkswagen-t5 Pop-up "azap" Dün öğleden sonra Hikmet'in yanına uğradım.Aracın kaporta işleri bitmişti ve boya öncesi pop-up tavanı sökmem gerekiyordu çünkü o da ayrıca boyanacak. Gitmişken bir kaç da resim çekeyim istedim.

19. BGRDRC

Yeni Karavanımız - Mercedes Eura Mobil

Ynt: Yeni Karavanımız - Mercedes Eura Mobil Hayırlı olsun Tayfun Bey.Benim de T5'den önce araştırma yaptığım dönemde üzerine çok düşündüğüm bir araçtı ama günlük kullanıma Vokswagen T5 daha uygun geldi girdik bir maceraya.. :D Kazasız,belasız mutlu gezilerde kullanmanız dileğiyle...
  20. BGRDRC

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- NAOS (seyyah54)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- Naos (seyyah54) Gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş.Ben de benim T5 için düşünüyorum son derece kullanışlı gözüküyor.Yalnız sormak istediğim birşey var.Sineklik veya perde tamamen açılabiliyor mu?Açıldığında sineklik belki çok yer tutmuyordur...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

Geri