Arama sonuçlarınız

1. BGRDRC

Kendi Karavanını Yapanlar; Volkswagen-t5 Pop-up "azap"

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Volkswagen-t5 Pop-up "azap" Resimlerde görüldüğü gibi tavan ilk yapıldığında makasların geldiği kısımlar yine kavisli olarak geliyordu ancak makasları kenarlara yanaştırdığımızda kapanma açılarının dik olmadığını fark ettik ve tavanın makaslara gelen kısmına 90...

2. BGRDRC

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Volkswagen-t5 Pop-up "azap" Tornada makaslar için özel bağlama aparatları yapılırken...
  3. BGRDRC

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Volkswagen-t5 Pop-up "azap" Levent Abi,Erden Abi,Bülent Abi hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim... :D Uzun bir ara yazamadım zira sanayide Hikmet'in yanında kampa girmiş gibiydim..Hergün yarım gün ofiste yarım gün sanayide bizzat tavanla...

4. BGRDRC

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Mustafa Bey Merhaba; Yeşil sigortalarda da diğer trafik sigortalarındaki gibi ekran girişleri aracın tramer bilgileri ile yapıldığı için araç son poliçesi tramerden ne olarak düzenlenmiş ise otomatik olarak o şekilde poliçe geliyor.Yurtdışına çıkan...
  5. BGRDRC

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Tabiiki incelerim Ferhat Bey...Özelden gönderin siz bakalım.. Saygılar :)

6. BGRDRC

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Rica Ederim...Umarım forumdaki herkese faydam oluyordur... ;) Saygılarımla

7. BGRDRC

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Herkese Selamlar; Bir başka örnekle sizleri bilgilendirmeye devam edeyim istedim.Saygıdeğer İsmail Dönmez(mdr) abimizin 1993 Model LT 31 Florida aracı için yaptığımız fiyat çalışmasında Aksigorta-702TL,Ergo-2252TL,Allianz-1521TL,Mapfre-2801TL...
  8. BGRDRC

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Mehmet Abicim Merhaba; İznin olursa senin durumunu bilgi anlamında diğer Gezenbilir üyeleri ile paylaşmak isterim. Geçen Yıl Mehmet Abi'nin aracı Özel Amaçlı Taşıt olmasına rağmen sigortayı yapan acente aracın daha önceki cinsi olan Minibüs ile...
  9. BGRDRC

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Volkswagen-t5 Pop-up "azap" Devam.. Arkada görülen çıkıntı kısım kesilecek ve arka boşluğun tabanı, tavanın arka yağmur oluğuna oturacak şekilde kapatılacak.Profiller tasarlanıp monte edildikten sonra tüm fiber tavanın kenarına kapı lastiği dönülecek.Böylece...

10. BGRDRC

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Volkswagen-t5 Pop-up "azap" Merhaba; Cumartesi günü sorunsuz panelvan olarak son muayenemizi de geçtik ve bugün fiber tavanın yerine oturtulması ve kenarlarının düzeltilmesi işlemlerine başlandı.Bugün aralıksız yağmur yağdığı için maalesef tavanın arka boşluk...

11. BGRDRC

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Faruk Bey Merhaba; Maalesef motorkaravanlar için çıkan bu yüksek trafik sigortası fiyatları insanların belini büküyor.Zira sizin örneğinize benzeyen o kadar çok örnekle,bir taraftan da yanlış ve hatalı kesilmiş o kadar çok poliçe ile karşılaşıyorum ki...
  12. BGRDRC

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Volkswagen-t5 Pop-up "azap" Yücel Bey Merhaba; Bütçeyi biraz deneyip göreceğiz gibi gözüküyor çünkü biraz farklı bir projeyi hayata geçirmeye çalışıyorum.Eminim evdeki hesap çarşıya uymayacak ama hedefim 10.000-12.000TL arasında bitirebilmek.

13. BGRDRC

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Volkswagen-t5 Pop-up "azap" Selamlar; Saygıdeğer abilerim ve değerli dostlarım, öncelikle güzel dilekleriniz ve destek verici sözleriniz için çok teşekkür ediyorum. Ben dün yine Hikmet'in yanındayken forumda oluşmuş sorulara yanıt vererek devam edeyim isterim...
  14. BGRDRC

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Volkswagen-t5 Pop-up "azap" Devam...
  15. BGRDRC

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Volkswagen-t5 Pop-up "azap" Murat Bey çok teşekkür ederim.. İç yerleşim olarak şayet becerebilirsek Danbury firmasının yerleşimini düşünüyorum,sadece aşağıdaki resimlerde gözüken iki ayrı yatak yerine arası belirli ölçüde süngerli parçalarla kapatılacak çift...

16. BGRDRC

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Volkswagen-t5 Pop-up "azap" Devam..
  17. BGRDRC

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Volkswagen-t5 Pop-up "azap" Temizleme işlemi sırasında ve sonundaki resimler..
  18. BGRDRC

Herkese Selamlar; Uzun bir aradan ve araştırmadan sonra 09 Nisan'da aldığım 2006 Model Volkswagen T5 Yüksek Tavan'ı motokaravana çevirme çalışmalarına başladım. Motokaravanımın yapım aşamalarını mümkün olduğunca resimlerle desteklemeye çalışacağım.Elimden geldiğince kendim yapmaya çalışacağım...

19. BGRDRC

T4 Yüksek Tavan

Ynt: T4 Yüksek Tavan Bülent Bey yeni aracınız hayırlı olsun. T5 yüksek tavan düşünen birisi olarak takipteyim.Siz bizzat kullandığınız için daha iyi bilirsiniz gerçi ama T5'in tavan açıları T4'e göre daha dik geldiği için kullanım alanı da aynı şekilde daha geniş olacaktır. Nitekim benim de T4...
  20. BGRDRC

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Ahmet Bey Günaydın; Mesajınızı aldım.Şimdi kontrol edip size dönüş yapacağım. Saygılar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,947
Kaydolan Son Üyemiz
Homywood Bungalov

Çevrimiçi üyeler

Geri