Arama sonuçlarınız

1. BGRDRC

Kazalı Panelvan Alkoven Motokaravana dönüşür mü?

Herkese Selam; Geçenlerde aklıma takılan bir soruya yanıt bulabileceğimi düşünerek bilgisi olanlara danışmak ve bu konuda bilgilerin tek bir başlıkla toplanmasını sağlamak için bu konuyu açmak istedim. Bildiğim kadarıyla şuan Alkovenli Motokaravan yapımı ile uğraşan firmalar araç siparişine...

2. BGRDRC

VW Transporter t4 Camper için Yardım

Ynt: VW Transporter t4 Camper için Yardım Sizin araç sahibinden.com'da satılmış olarak gözüküyor...Umarım size nasip olmuştur..Bu kadar plan,program boşa gitmemiş olur..
  3. BGRDRC

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun) Abi süper olmuş eline koluna sağlık...

4. BGRDRC

Ynt: VW Transporter t4 Camper için Yardım Reimo'nun sayfasındaki fiyatlarla bir karşılatırınca en başta yazdığınız yorumlara katılmamak elde değil...Şaka gibi resmen..Birleşip kendi kendimize içimize sine sine,ağır ağır yapmak demekki her zaman çok daha uygun fiyata gelecek.. Syg
  5. BGRDRC

Ynt: VW Transporter t4 Camper için Yardım Levent Abiye katılıyorum..Karavan Projesi aracın tavanı yükseltilerek çıkartılabiliyor böylece tek seferde panelvan/minibüsten tavanı yükseltilmiş halde özel amaçlı araç ruhsatınıza kavuşabiliyorsunuz... Ben T4 syncro'm için Levent Abi'nin de...

6. BGRDRC

Benim Camper'ım - VW LT 35-E REİMO

Ynt: Benim Camper'ım - VW LT 35-E REİMO Dostlar sağolsun Cavid abi...Allah razı olsun... İyi temennileriniz için hepinize teşekkür ederim.. Mutluluk aslında çok yakınımızda ama günlük hayatın telaşı içinde kendi kendimize uzaklaştırıyoruz belki de..Ve insan kendiyle başbaşa kalınca anlıyor...

7. BGRDRC

Ynt: Benim Camper'ım - VW LT 35-E REİMO ....
  8. BGRDRC

Ynt: Benim Camper'ım - VW LT 35-E REİMO Devam...
  9. BGRDRC

Ynt: Benim Camper'ım - VW LT 35-E REİMO Herkese Selam; Belli bir süre devam eden işyerindeki belirsizlik hali hazırda azalarak sürse de hiçbirşeyin hayatımda bazı şeyleri ertelemesini istemediğim ve aslında yıllar önce acı tecrübelerle öğrendiğim "hayatın ne kadar kısa olduğu" olgusunun...

10. BGRDRC

İlk Kampımız ÇAMKORU

Ynt: İlk Kampımız ÇAMKORU Hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim..İnsan kullandıkça karavandaki eksiklikleri daha iyi gözlemliyor.. Birgün bir yerlerde buluşmak üzere.. Bu arada Rıfat abim resimlerini esirgememiş eklemiş ama Hikmet'ten hala ses çıkmadı.. ???Hani nerde LT...

11. BGRDRC

Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet)

Ynt: Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet) Hakan Bey Selam; Üstteki açılır camlar kaça mal oldu size?Benim LT'nin camların da değişmesi gerekiyor da fiyatı merak ettim. syg
  12. BGRDRC

İlk Kampımız ÇAMKORU

Ynt: İlk Kampımız ÇAMKORU Ve topumuz suya düşer...Ama Süper Hikmet imdadımıza yetişir...:)Benden bu kadar gerisi Hikmet ve Rıfat abimden gelsin...Sevgiyle kalın..

13. BGRDRC

İlk Kampımız ÇAMKORU

Ynt: İlk Kampımız ÇAMKORU Devam...
  14. BGRDRC

İlk Kampımız ÇAMKORU

15. BGRDRC

İlk Kampımız ÇAMKORU

Ynt: İlk Kampımız ÇAMKORU Issız adam..:) ve hanımın deklanşöründen kareler...

16. BGRDRC

İlk Kampımız ÇAMKORU

Ynt: İlk Kampımız ÇAMKORU İstikbal Göklerdedir:):)
  17. BGRDRC

İlk Kampımız ÇAMKORU

18. BGRDRC

İlk Kampımız ÇAMKORU

Herkese Selam; Karavanı aldık alalı bir türlü bir yerlere gitmek nasip olmamıştı.Ankara Grubu'nun Abant Gezisini de kaçırmıştım.29 Ekim Cumartesini fırsat bilip soğuktu demedik ve Hikmet ve Rıfat abi ile birlikte soluğu Çamkoru'da aldık.Hikmet daha önce 2 kez gittiği için yer ve güzergah...

19. BGRDRC

Ynt: VW Transporter t4 Camper için Yardım Merhaba; 4X4 Syncro T4 ve orjinal çıkma tavan ilanımı inceleyebilirsiniz.LT'i almadan önce benim de aklımdaki proje 4 çeker bir karavandı ancak eşim ve oğlumla bize dar geleceğini düşündüğümüz için bu projeyi gerçekleştirmek yerine şuanki LT 35 Reimo...
  20. BGRDRC

Ynt: Benim Camper'ım - VW LT 35-E REİMO Doğrudur Melih Bey. İş yerindeki beklenmeyen gelişmelerden dolayı ihtiyaç sebebiyle hiç istemeyerek de olsa satılığa çıkarmak zorunda kaldım.Bu yıl iznim olmadığı için henüz kamp yapma fırsatım bile olmamıştı.. Hayırlısı olsun ne diyelim.Kısmet değilmiş :'(

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,947
Kaydolan Son Üyemiz
Homywood Bungalov

Çevrimiçi üyeler

Geri