Arama sonuçlarınız

1. BGRDRC

Transporter T4 için Tavan Yükseltme Polyester Kalıp Projesi

Ynt: Transporter T4 için Tavan Yükseltme Polyester Kalıp Projesi Herkese Selam; T4 motokaravan ve tavan yükseltme sevdamdan vazgeçtiğim için elimde bulunan çıkma T4 fiber tavan satılıktır.Resimleri aşağıda yer almaktadır. ilgilenenler için telefonum:0533 391 40 81 Tşk

2. BGRDRC

VW LT28 High Top Camper Aracımın Yeniden Doğuşu

Ynt: VW LT28 High Top Camper Aracımın Yeniden Doğuşu Kardeşim Süper olmuş...Uzun zamandır internete giremiyorum 9 gündür İstanbul Polonezköy'de eğitim kampındayım...Ankara'ya dönünce mutlaka uğrıycam yanına..Rıfat abimin ellerine sağlık çok güzel iş çıkartmışsınız birlikte.. Borcu harcı bi...
  3. BGRDRC

Benim Camper'ım - VW LT 35-E REİMO

Ynt: Benim Camper'ım - VW LT 35-E REİMO Maalesef teknik veriler yok elimde ancak içi dediğiniz gibi oldukça geniş hele transporterdan sonra çok geniş geliyor:) Melih Bey çok teşekkür ederim.Syncro'yu satıyorum çünkü işim gereği Kızılay'a Syncro ile girme şansım olmuyor.Ayrıca hem syncro hem...

4. BGRDRC

Ynt: Benim Camper'ım - VW LT 35-E REİMO devam...
  5. BGRDRC

Ynt: Benim Camper'ım - VW LT 35-E REİMO Öncelikle tüm iyi dilekleriniz ve temennileriniz için hepinize teşekkür ederim... ;) Gönderen: raptor Alıntı Ekle Baktım bizim Buğra güzelim syncro yo kesip biçecek arabayı elinden kurtarmak için böyle bir çare buldum ;Dkardeş ALLAH kaza bela...

6. BGRDRC

Herkese Selam; Uzun süre Transporter Syncro'm için tavanı yükseltme,karavana dönüştürme fikirleri içerisinde cebelleşirken sevgili Hikmet(Raptor) arkadaşımın da verdiği onca gazın sonunda Orjinal Reimo yapımı 1988 Model LT 35-E'me Pazartesi günü kavuştum.Hikmet kardeşime ve Levent Güngör...

7. BGRDRC

2003 Model Transporter Syncro VIP

Ynt: 2003 Model Transporter Syncro VIP Günceldir.. Tşk
  8. BGRDRC

2003 Model Transporter Syncro VIP

Merhaba; Camper yapmak için aldığım ve gözüm gibi baktığım ancak planlardaki değişikliklerden dolayı :'( bu ilanı koymak durumunda kaldığım Transporter Syncro'm satılıktır. Aracım 2003 Model'dir ve henüz 94.000KM'dedir. İlan detayları aşağıdaki linkte yer almaktır.İlgilenenler özel mesaj...
  9. BGRDRC

Benim karavanım. Peugeot J5 Rapido (Özgür)

Ynt: Benim karavanım. Peugeot J5 Rapido (Özgür) Özgür Bey; Hayırlı olsun şimdiden..Umarım satışı da alır bir an önce eksiklere başlarsınız...Kasasız belasız kullanmak nasip olsun.. Levent Abi ileride Seikel için bi Almanya yaptığımızda belki Fransa'ya Özgür Bey'e de uğrarız beraber..Süper olur...

10. BGRDRC

Benim Karavanım; VW T4 Camper (ertuğrul)

Ynt: Benim Karavanım; VW T4 Camper (ertuğrul) Ertuğrul Bey; Aracınız hayırlı olsun..Umarım görüşmek de nasip olur...Aramıza bir T4 daha katıldı sayenizde ;)

11. BGRDRC

Polietilen Tereftalat Nedir?

Herkese Merhaba; Bugün binamızın dış cephe yalıtım işini yapan bir arkadaşımın yapı fuarından almış olduğu bir kataloğun dikkatimi çekmesi üzerine bu konuyu açmak istedim.Arkadaşımın kataloğunu getirdiği malzeme Polietilen Tereftalat hammaddesinden üretilmiş,yapı ve ağırlık olarak keçeye...
  12. BGRDRC

Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp) İlhan abi hayırlı olsun..Allah ağız tadıyla,keyifle,kazasız-belasız kullanmayı nasip etsin..Darısı bizlere ::)

13. BGRDRC

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun) Rıfat Abi çok geçmiş olsun...Kendine dikkat et.. :( :( Bu arada İlhan Abi ve Senden edindiğimiz tecrübelere istinaden bir gerçeği daha öğrenmiş olduk..Karavan yapımına başlamadan önce ilk seferde kesinlikle kurşun döktürüp...
  14. BGRDRC

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun) Süper...İşte budur ;D
  15. BGRDRC

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun) Vay canına renk çok iddalı Rıfat abi ama bi o kadar da güzel..Tavan bej değil de beyaz olsaydı tam bayrağımızın renkleri olurdu ama bu da yakın bi kombinasyon sonuçta :D Ama renge dikkat etmek lazımmış..Kırmızı renk insanda...

16. BGRDRC

Vazgeçmenin Mümkün Olmadığı Donanım; Karavancının Baş Belası "Aküler"...

Ynt: Vazgeçmenin Mümkün Olmadığı Donanım; Karavancının Baş Belası "Aküler"... Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim..Bu durumda yükselip alçalabilir ayaklarla,tavana takılı bir solar panel aracın konumuna göre en dik açıyı yakalayacak şekilde ayarlanabilir ve böylece maksimum enerjiyi...
  17. BGRDRC

Vazgeçmenin Mümkün Olmadığı Donanım; Karavancının Baş Belası "Aküler"...

Ynt: Vazgeçmenin Mümkün Olmadığı Donanım; Karavancının Baş Belası "Aküler"... Sayın Laurent Hoşgeldiniz, Son derece faydalı bilgiler verdiğiniz için teşekkürler...Devamını da bekliyoruz ;) Sayın Akdeniz 45 ve İskender Bey; Detaylandırmalar ve açık-net anlatım ve hesaplamalar için sizlere de...
  18. BGRDRC

Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp) İlhan Abi; Ne kadar doğru söyledin zaman geçmeye mahkum ama önemli olan onu nasıl geçirdiğimiz bence.. Bi dahaki sefer Ankara'ya gelince mutlaka görüşelim isterim..O tarihe kadar senin de zamanını doya doya...

19. BGRDRC

Karavanda Gaz Sistemi Kuran ve Kullananların Dikkat Etmesi Gereken Bazı Noktalar

Ynt: Karavanda Gaz Sistemi Kuran ve Kullananların Dikkat Etmesi Gereken Bazı Noktalar Mesut Bey; Gerçekten çok faydalı bir paylaşım olmuş..Hemen kendime bir kopya aldım zira ileride Transporter'ımın Ocak,Buzdolabı,Isınma ve Sıcak Su enerji ihtiyacını Gaz Sistemi ile gidermeyi düşünüyordum tam...
  20. BGRDRC

Benim Karavanım J9 (şenol yirmiibeş)

Ynt: Benim Karavanım J9 (şenol yirmiibeş) Şenol Bey; Son derece güzel bir karavan ve oldukça kullanışlı gözüküyor.Kazasız belasız,güle güle kullanın.Helmetik soba bölümünden de takip etmiştim ancak orada iç mekan resimleri bu kadar fazla değildi..Soba ve Gizli TV sehpası da çok başarılı olmuş...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,947
Kaydolan Son Üyemiz
Homywood Bungalov

Çevrimiçi üyeler

Geri