Arama sonuçlarınız

1. BGRDRC

Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp) Vay Ümit Abi bizden habersiz organizasyon yaptınız demek...Sorarım ben o Hikmet'e ;) Gerçi haber vermiş olsanız ve çok istesem bile gelemezdim çünkü sen de biliyosun araç şuan sadece Minibüs şeklinde ne ısıtıcı...

2. BGRDRC

Karavan İçin Yardım Lütfen (uzakdost)

Ynt: Karavan İçin Yardım Lütfen (uzakdost) Sayın Uzakdost; Aynen belirttiğiniz gibi ruhsatta araç N1 sınıfı,kullanım amacı Yük Nakli-Hususi,Yanları Camlı-Üç sıra koltuklu,Şoför dahil 7 kişilik gözüküyor ve bu şekilde projeyi yapacak mühendis 4+1 veya 5+1 olarak karavana çevrilebileceğini...
  3. BGRDRC

Ynt: Karavan İçin Yardım Lütfen (uzakdost) Cem Merhaba; Benim kafa yine karıştı ve proje alacağım mühendisle görüştüm..Kendisinin bana benim araç için söylediğini diğer insanlara örnek olması açısından aynen aktarıyorum.Benim aracın bilgileri üzerinden tek tek gidelim; VW T4 2003 Model, ABS...

4. BGRDRC

Ynt: Karavan İçin Yardım Lütfen (uzakdost) Erden Abi; Yanlara doğru genişleme olmayacak..Sadece tavan yükselecek ve ön kısmı sendeki gibi değil de Californialardaki gibi Alcoven'e benzer şekilde olacak..Yukarıda 2 aşağıda 2 total 4 kişi yatabilecek şekilde düşünüyorum.. Yani aracın...
  5. BGRDRC

Ynt: Karavan İçin Yardım Lütfen (uzakdost) Erden Abi Merhaba; Biliyosun tavanı yükseltirken proje yaptıracağım zaten.Yazdıklarından anladığım bu projenin içerisinde şu an önde 2+1,ortada 1+1(döner),arkada 3'lü VIP tip olan koltuk yerleşimini önde 1+1 döner ortada 2 (Westfalia California gibi...

6. BGRDRC

Ynt: Karavan İçin Yardım Lütfen (uzakdost) Uzakdost Hoşgeldiniz. Umarım burada paylaşılanlar sizler için de çok faydalı olacaktır. :) Atilla Abi Merhaba; Bu durumda benim de kafam karıştı çünkü ben de arkada yolcu taşımak için ABS şartı olduğu şeklinde biliyordum.. Benim araç üzerinden...

7. BGRDRC

Goliath Powerplant, Kompresörlü 12V Vinç 10000LB, SQ10000

Ynt: Goliath Powerplant, Kompresörlü 12V Vinç 10000LB, SQ10000 Aynı soru benim de aklımda.Araç üzerine montajlı resimleri varsa paylaşırsanız en azından fikrimiz olur.Bir de benim durumum arazi araçlarına göre biraz farklı olduğu için aklımdaki "ön kısımda ne kadar yer kalplıycak,montaj ve...
  8. BGRDRC

Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp) İlhan Abi Merhaba; Hakikaten keyifle takip ettiğimiz bir projenin sonuna gelmene inan o kadar çok sevindimki kendim tamamlamış kadar mutlu oldum :D Darısı benim transporter'ın başına.. ::)Geçenlerde...
  9. BGRDRC

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun) Rıfat Abi Merhaba; Hayırlı olsun ve kolay gelsin..Oldukça hızlı ilerliyorsunuz ve ileride bizler için çok güzel fikirler/tecrübeler çıkıyor bu sayede...Fırsat olursa ziyaretinize gelip birebir tanışmayı da isterim(Gelmişken bi...

10. BGRDRC

Goliath Powerplant, Kompresörlü 12V Vinç 10000LB, SQ10000

Ynt: Goliath Powerplant, Kompresörlü 12V Vinç 10000LB, SQ10000 Adnan Bey Merhaba; Bu vinçte de sizdeki diğer Goliath Vinçte olduğu gibi su geçirmememe özelliği mevcut mudur?Bir de yine gezenbilir üyelerine %15 indiriminiz devam ediyor sanırım. Ben ileride Camper'a çevirmeyi düşündüğüm Syncro...

11. BGRDRC

Transporter T4 için Tavan Yükseltme Polyester Kalıp Projesi

Ynt: Transporter T4 için Tavan Yükseltme Polyester Kalıp Projesi Arkadaşlar Merhaba; Uzun süredir varolan genel sessizlikten Levent Abi dışında konuya ciddi yaklaşıp elini taşın altına koyacak kimse olmadığı,insanların "Hele bişeyler yapılsın,ortaya çıksın ben de sonradan dahil olurum...
  12. BGRDRC

Kar Kampımız... Kartepe - Kuzuyayla (22-23 Ocak 2011)

Ynt: Kar Kampımız... Kartepe - Kuzuyayla (22-23 Ocak 2011) Süper bi Photoshop çalışması olmuş ;D ;D Ama torpido da görselliği biraz kapatmış gibi.. Onu da sökmeli.. ;)

13. BGRDRC

Syncrocular Kaç Kişiyiz??

Ynt: Syncrocular Kaç Kişiyiz?? Şehit Usta Merhaba; Sizi de aramızda görmekten son derece memnun oldum.Nick ve isim aşağıdaki şekilde aynı mıdır?Değilse bilgi rica edicem güncelleyelim.Listemiz şuan bu şekildedir; 1-Buğra Darıcı (BGRDRC) 100.Yıl/Ankara VW T4 Kombi L,Syncro (0533...
  14. BGRDRC

Syncrocular Kaç Kişiyiz??

Ynt: Syncrocular Kaç Kişiyiz?? İlhami Bey Merhaba; Kusura bakmayın şu aralar tavan yükseltme işi ile ilgili çok yoğun araştırma içinde olduğum için mesajınızı görmedim ama sağolsun Levent Abi bütün gerekli bilgileri vermiş ;) Aşağıda yer alan linkte uzun şasi bir T4 yer alıyor.Benim aracım da...
  15. BGRDRC

Kar Kampımız... Kartepe - Kuzuyayla (22-23 Ocak 2011)

Ynt: Kar Kampımız... Kartepe - Kuzuyayla (22-23 Ocak 2011) Çok şey kaçırmışım harbiden...OFFFFF OFFFFF :'(

16. BGRDRC

Ynt: Transporter T4 için Tavan Yükseltme Polyester Kalıp Projesi Herkese Selam; Burak Bey'in ağabeyi Murat Bey'le bugün tanışma şansımız oldu.Kendisi hakikaten bu konuda oldukça deneyimli birisi ancak total maliyeti ve bunun kişi başına yansımasını çıkartmak adına bu işi ciddi düşünen net kişi...
  17. BGRDRC

Ynt: Transporter T4 için Tavan Yükseltme Polyester Kalıp Projesi Herkese Selam; Paylaşımlar için çok teşekkür ederim..Ben de Bursa ve İstanbul'da bir kaç karoser imalatı yapan firma ile görüştüm ancak rakamlar oldukça yüksek ortalama 4000-5000Tl'lerden bahsediyorlar(ki bu min 5 ve üzeri araç...
  18. BGRDRC

Dikkat! Eberspacher D2 Airtronic Yüksek Rakımda Çalışmama Sorunu

Ynt: Dikkat! Eberspacher D2 Airtronic Yüksek Rakımda Çalışmama Sorunu Merhaba; Sormak istediğim birşey var.Eberspracher D2'nin güncel fiyat aralığı nedir.Yüksek rakım kitiyle kaça geliyor? Aynı şekilde Webosta'da güncel fiyatlar ne şekilde? Çünkü yazılanlardan ve Cem Bey'in verdiği yurtdışı...

19. BGRDRC

Ynt: Dikkat! Eberspacher D2 Airtronic Yüksek Rakımda Çalışmama Sorunu Cem Bey; Peki bu linkte http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48629.0 yer alan cihaz konusunda bilginiz var mı?Bu cihazı içeride uygun bir yere takmak, benim syncro'nun altına 30-40lt'lik bir simit veya daha küçük lpg...
  20. BGRDRC

Ynt: Dikkat! Eberspacher D2 Airtronic Yüksek Rakımda Çalışmama Sorunu Levent Abi; ikisinin farklı olduğunu biliyorum ama sonuçta aracı karavana çevirirken bu tip eksiklikleri ileriye yönelik alırsam benim için hem ekonomik hem de kullanışlı olacağı düşüncesindeyim.Yani söylemek istediğim şuan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,947
Kaydolan Son Üyemiz
Homywood Bungalov

Çevrimiçi üyeler

Geri