Arama sonuçlarınız

1. ishak77

Survival Knife (seçim)

Ynt: Survival Knife (seçim) hocam çok haklısınız kesinlike katılıyorum size big rock camp ı uzun süre bende almayı düşündüm fakat 440-a olduğunu öğrenince vaz geçtim karbon oranı düşük kötü bir çeliktir saygılar evet haklısınız çok mükemmel bıçakları var bu firmanın lakin türkiyede yok...

2. ishak77

Survival Bıçağı Seçimim

Ynt: Survival Bıçağı Seçimim o kadar aradım taradım düşündüm ne alayım diye insan işin içinden çıkamıyor vallahi eğer paranız ve imkanınız yoksa gerber sog victorinox vs. işinizi görecektir paranız ve imkanınız varsa: keskinlik için :cold steel sağlamlık için:kabar her ikisi için(ki bence...
  3. ishak77

Kamplı Etkinlikler için Balta Tercihi

Ynt: Kamplı Etkinlikler için Balta Tercihi hahaha çok doğru söylediniz kırdığı ağaçlar sanki içi boş gibi acaip bi ağaç

4. ishak77

Ynt: Kamplı Etkinlikler için Balta Tercihi girebi dediğiniz şeyi bende biliyorum bizde baba tarafından orduluyuz aynen bizde onu fındık tarlalarında kullanırız ancak o ucundaki gaga gibi çıkıntının ne işe yaradığını çözemedim ??? ;D bide baltanın ağzının sağa sola dalgalanması demiş eylem abi...
  5. ishak77

Karadeniz Turu için uyarılarınızı rica ediyorum

Ynt: Karadeniz Turu için uyarılarınızı rica ediyorum ayı,domuz sahibi olan gıcık köpek başlıca hayvan tehditleri karadeniz insanı sıcak kanlıdır ondan zarar geleceğini sanmıyorum belki gençler? +hava nın ne zaman ne olacağı belli olmaz

6. ishak77

hilleberge mesaj

arkadaşlar geçenlerde hillebergden katalog istedim sağolsun gönderdiler hatta 2 tane gönderdiler neyse.. içinde numune olarak gönderdikleri kerlon 1200 ve kerlon 1800 kumaşlarını inceledim ve çok hoşuma gitti ürünlerde gerçekten güzel yakın bir zamanda avrupaya ticaret amaçlı çıkan bir...

7. ishak77

Fotoğraf Çekmek İçin Nereye Gidilir ?

Ynt: Fotoğraf Çekmek İçin Nereye Gidilir ? rumeli feneri?
  8. ishak77

istanbul'a yakın kamp alanı önerisi?

Ynt: istanbul'a yakın kamp alanı önerisi? soğucak yaylası sapancadaydı yanlış hatırlamıyorsam öyle değilmi?
  9. ishak77

Ynt: istanbul'a yakın kamp alanı önerisi? valla imkanınız varsa her türlü çanakkale derim ;D saroz kömür limanı gibi

10. ishak77

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri sen ne kadar çok serdar kılıç izliyorsun öyle

11. ishak77

kampta kullanabilceğimiz küçük veya orta boyutlarda balta nerden temin edilir(kalite şart) +iyi balta nasıl olur özellikleri nelerdir
  12. ishak77

Ynt: istanbul'a yakın kamp alanı önerisi? daha bu cumartesi pazar ağva ya kampa gittim tıklım tıkış sahiller yollar. hiç güzel geçmedi kalabalıktan onu bırak çadırı kuracak yer bulamadım her yer çok dik ve bodur ağaçlık güzel yer yoktu kısaca ağvada bende en son orda dandik bi camping vardı...

13. ishak77

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri herkes ultimate survıval yok survıvorman yazmış halbuki kimsenin ray mears den haberi yok bu adam işin ehli ustası(galiba aynı anlama geliyor ;) ;D) bear ın işine söylediğim bir söz yok onada saygı duyarım çok harika şeyler yaptığı ve çok üretken olduğu anlar var...
  14. ishak77

yardım edebilcek

bizim arkadaşlarla hafta sonu kamp muhabbeti var benimde hafta sonuna kadar çadır almak için param yok şöyle kullanmadığı bir alıp bidaha yüzüne bakmadığı atmayı düşündüğü çadırı olan varsa bana dönebilirmi ?
  15. ishak77

hayır içün

bizim arkadaşlarla hafta sonu kamp muhabbeti var benimde hafta sonuna kadar çadır almak için param yok şöyle kullanmadığı bir alıp bidaha yüzüne bakmadığı atmayı düşündüğü çadırı olan varsa bana dönebilirmi ?

16. ishak77

Kurtarma Pozisyonu ( Rescue Positıon)

Ynt: Kurtarma Pozisyonu ( Rescue Positıon) çok önemli evet..
  17. ishak77

Vibram Taban

Ynt: Vibram Taban ne kadar yardımcı olur bilmiyorum ama geçen discoveryde bear grylls buzullarda yokuş çıkmaya çalışırken sürekli kayıyordu oda ayakkabıya çorap geçirip öyle çıktı ;D ;D ;D
  18. ishak77

Survival Hakkında ?..

Ynt: Survival Hakkında ?.. ek dedğiniz şey aslında bir kitap ismide ''dokuz canlı ol'' bir çok internet sitesindede var 16 lira gibi bişeydi yanlış hatırlamıyorsam

19. ishak77

Çadır ve Uyku Tulumu Soruları

Ynt: Çadır ve Uyku Tulumu Soruları konunu üstünden biraz zaman geçmiş ama olsun ;D ben hiç bir koşulda ne kıyafet ne çadır lafumayı önermem çok dandik bi marka bence ama husky de çok severim özellikle çadırları hoşuma gidiyor ama tabi çadırdada hillberg iyidir..
  20. ishak77

victorinox başka yerde yok

Ynt: victorinox başka yerde yok sağolun eylem ve ilbeğ abi hikermiş onlar yanlış yazmışlar galiba :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

Geri