Arama sonuçlarınız

1. karkurdu

Kar Leoparı Nasuh Mahruki'ye Oksijen Tüpsüz Everst Tırmanışında Başarılar

Ynt: Kar Leoparı Nasuh Mahruki'ye Oksijen Tüpsüz Everst Tırmanışında Başarılar Nasuh bu tırmanışı yapabilecek tecrübeye sahip bir sporcumuz, ayriyetten oksijensiz tırmanış ta gönlü olsa bile gerektiği durumda oksijeni kullanmaktan kaçınmayacak kadar aklı selim bir sporcumuzdur.Ben kazasız...

2. karkurdu

Çadır Alırken; Tercihlerimizi En Çok Neler Etkiliyor?

Ynt: Çadır Alırken; Tercihlerimizi En Çok Neler Etkiliyor? Bu konuda hoş bir tecrübem mevcud.Bir pense ile fermuar motorlarının uçlarına hafif bir baskı uygulayarak sıkarsanız sorunu halletmiş olursunuz.Problem fermuar motorlarının zamanla aşınmasından kaynaklanıyor.Hakan hocamın kulakları...
  3. karkurdu

Aydın - Söke'li Dağcı Özel PAK Vefat Etti.

Ynt: Aydın - Söke'li Dağcı Özel PAK Vefat Etti. Özel hocam ilk yüksek irtifa faliyetimde rehberdi kendisiyle bu vesile ile tanıştık.O çaylaklığımda bana gösterdiği abiliği unutmak mümkün değil.Gerçekten ÖZEL bir insandı.Abimizin toprağı bol mekanı cennet olsun...

4. karkurdu

Çadır Alırken; Tercihlerimizi En Çok Neler Etkiliyor?

Ynt: Çadır Alırken; Tercihlerimizi En Çok Neler Etkiliyor? Kış dağcılığı söz konusu ise Nort Face den başkasını tanımam.Minimum ağırlık, kolay kurulum, dayanıklılık.Cebi biraz yakar ama uzun yıllar arkanıza bakmazsınız...
  5. karkurdu

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri İşte hayatta kalmak insanın doğasındaki bu tabuyu yıktığı için bir sanattır...

6. karkurdu

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri Biraz abartı haline getirilmiş bir durum.Hayatta kalmak demek, olağan üstü hal söz konusu olduğunda kişinin kendisini duruma adapte ederek, bildiği temel eğitimleri doğaçlayarak verdiği hayatta kalma savaşından gelip çıkması demektir.Bunu dallandırıp...

7. karkurdu

Erciyes Dağının Zirvesine Jip ile Tırmanmak

Ynt: Erciyes Dağının Zirvesine Jip ile Tırmanmak Off road ile ilgili pek bir bilgim yoktur ama tahminimce Teleseyj in bitimine hatta sonrası buzul çanağına 3200 ler e kadar çıkılabilir diye düşünüyorum.Ondan sonrası için birşey diyemem ama bisiklet ile kendine güvenenler klasik sırt rotasından...
  8. karkurdu

Daysee Marka Kayak pantolonu

Ynt: Daysee Marka Kayak pantolonu [b]Aygül hanım büyük ihtimal ile bir bayana çok raha olur çünkü ben normalde medium beden giyerim ona güvenerek bu pantolonu almıştım ama bana küçük geldi.Ya benim tecrübesizliğimdi ya kesimlerde bir farklılık onu bilemiyorum.Ben en güzeli size detaylı...
  9. karkurdu

Ynt: Daysee Marka Kayak pantolonu [b]70 lira ya pazarlıksız bırakırım.Gittigidiyorda hemen al fiyatını 100 belirledim.Girip bakabilirsiniz...

10. karkurdu

Yüksek ölçüde nefes alabilme özelliğine sahip Daysee marka kayak pantolonu... -Tamamen su geçirmez kumaş -Yanlardan havalandırma fermuarları -Dikişlerin arkası yalıtılmış -Rahat hareket kabiliyetine sahip kesim -Medium beden Özellikleri mevcuddur. Satıyor olmamın sebebi alırken beden...

11. karkurdu

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri Öncelikle şunu belirtmeliyim ki ben bu iki programında fanatik bir hayranı değilim denk gelirse izlerim olmazsa olmazım değildir.Belirtmek istediğim şudur. Her iki programda insanları eğitici özellikte bilgiler içeren bir programdır.Farklı vizyonlarda olabilir ama...
  12. karkurdu

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri [b]Bir yerde iki kişi var ise yardımda vardır.Bunun garantisi ne ultimate survival programı için nede survivorman programı için verilebilir.Sonuçta o anı kayda alan en az bir kameraman var ki gerisini bilemeyiz.Amaçta zaten o kişilerin vahşi hayata karşı...

13. karkurdu

Yüksek İrtifa Rahatsızlıkları

Ynt: Yüksek İrtifa Rahatsızlıkları Yarım çay bardağı elma sirkesi mide ve bağırsak sorununa birebir gelir, birde askerden bilinen bir yöntem vardır ki soda ve asprin.Çareler tükenmez...
  14. karkurdu

Gezenbilir Medetsiz Dağı Zirvesinde (4-5 Temmuz 2009)

Ynt: Gezenbilir Medetsiz Dağı Zirvesinde. (4-5 Temmuz 2009) 30 ağustos pazar günü şanlı bayrağımızı yükseklere taşıma şerefine nail olmuş bulunmaktayız.Faliyet fotoğrafları aşağıdaki linktedir. http://picasaweb.google.com.tr/karkurdu415/30AgustosMedetsizFaliyeti?authkey=Gv1sRgCKL61drVtbq8mgE#
  15. karkurdu

Gezenbilir Medetsiz Dağı Zirvesinde (4-5 Temmuz 2009)

Ynt: Gezenbilir Medetsiz Dağı Zirvesinde. (4-5 Temmuz 2009) Fotolar ve anlatım için öncelikle teşekkürlerimi sunarım.Ben yarın akşam medetsiz yolcusuyum.30 ağustos gibi anlamı büyük bir tarihte şanlı bayrağımızı orada dalgalandıranlardan biri olacağım bir aksilik olmaz ise.Fotoğraflar sayesinde...

16. karkurdu

Paintball

Ynt: Paintball Paintball da takım olarak senkronize hareket eden birbirinden haberi olan ve mantıkla hızı birleştirebilen takım kazanır.Yenik vaziyette iken doğru noktalardan zamanl ve akıllı bir savunma herşeyi terse çevirebilir, çok sağlam bir savunma karşısında taktiksel ve hızlı hareket...
  17. karkurdu

Mesafe Tahmini

Ynt: Mesafe Tahmini Askeri yöntemleri severim az öz ve garantilidir...
  18. karkurdu

Ultimate Survival (Discovery Channel)

Ynt: Ultimate Survival (Discovery Channel) [b]Çok güzel söylemişsiniz.İsterse gitsin köyde çeksin programı, isterse her gece helikopter ile otele gitsin.O adamın orada yaşaması değil verdiği bilgiler önemlidir ki o kadar bilgiyi aktaran bir adam yeterince yaşamıştır o ortamlarda.Yanlış...

19. karkurdu

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri Teknik tekniktir, bilmek yarar sağlar.Elbet kullanmayı gerektirecek bir ortam oluşur...
  20. karkurdu

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri [b]Kitinizi kendiniz oluşturarak en güzelini yapıyorsunuz.Hazır kitler hikaye.Hem hayatı idame ettirmek için gerekli olan temel ekipmanlar harici malzemeler kişinin kendi yeteneği ve isteğine kalmış bir durumdur.Düşeneceğiniz mantık şu olmalıdır;"Dağda karşıma balık...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri