Arama sonuçlarınız

1. karkurdu

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) O halde bizde asıldıktan sonra üstümüze düşeni yaparız sayın mezeci_67... İnsanoğlu öyle bir varlıktır ki aksini yaşamadıkça fikirlere iknası imkansızdır.Çünkü yanlışı yaşamadıkça gördüğü doğrudur ve kimse kendi doğrularını başkalarınınkine tercih etmez...

2. karkurdu

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Her koyun kendi bacağından asılır sayın ceranus.Bizi uzmanın yaptığı değil dediği ilgilendiriyor :)
  3. karkurdu

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Öncelikle herkeze merhabalar... Sohbetin ortasına atlamak gibi oldu ise özürlerimi bir borç bilirim. Konu sağlıktan doktor tavsiyelerinden açılınca yakın zamanda bir doktorun akrabama ettiği iki kelamı sizinle paylaşmak istedim. "Buradaki arkadaşların...

4. karkurdu

Kaçkar Dağları ve Yaylalar

Ynt: Kaçkar Dağları ve Yaylalar [b]Çok yakın olmasada tanırım.Geçen hafta kurşunlu kaplıcalarının zorlu parkurlarında aynı grupta idik.Doğa ile arasındaki tecrübe bariz.Asker arkadaşı ile kaçkarlara zirvve aptığından bahsetmişti.Herhalde aynı kişiden bahsediyoruz... Bu arada haritalar için...
  5. karkurdu

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri [b]Hayatı idame edebilmek için temel hayatı idame tekniklerini bilmenin yanı sıra yaratıcı ve o bilgileri her duruma uydurmaktır asıl marifet.Benim hayatı idame kitimin içinde olmazsa olmaz iki şey vardır.Elma ve üzüm sirkesi.Evet yanlış duymadınız.Elma sirkesi...

6. karkurdu

İyi Bir Rehber Olmanın İpuçları

Ynt: İyi Bir Rehber Olmanın İpuçları İyi bir rehber; Ekibini en az olumsuzluk ile düze çıkarabilendir.Rehber demek lider demektir...

7. karkurdu

Doğada Tek Başına Yürüyüş

Ynt: Doğada Tek Başına Yürüyüş Doğada tek başına bir yolculuğa çıkılacak ise; -Aile veya yakın dostlara yapacağınız aktivitenin detaylarını, kaç günlük bir aktivite düşündüğünüzü, takip edeceğiniz rotanız vb bilgileri paylaşmanız aski durumların çözümlerini daha kısa sürede getirir. -Temel...
  8. karkurdu

Ayak Su Toplaması Ve Önlemleri

Ynt: Ayak Su Toplaması Ve Önlemleri Ayak parmaklarının arasına pamuk koyun ve ortalama iki saatte bir çoraplarınızı değiştirin...
  9. karkurdu

Dağcılık Ne Zaman ve Nasıl Başlamalı?

Ynt: Dağcılık Ne Zaman ve Nasıl Başlamalı? Eğitim sisztemimizde askeri okullar haricinde spor büyük bir eksikliktir.Doğa sporları olarak kısıtlanmama durumu ile kişinin ilgisi ve yeteneği ile bağdaşan sporlara yönledirilmeli ve imkanlar sağlanmalıdır.Söylemekten utanıyorum ama yabancı ülkeler...

10. karkurdu

Dağcılığa Nereden Başlamalı?

Ynt: Dağcılığa Nereden Başlamalı? Dağcılığa hayat felsefesindeki boşlukların doldurulmasıyla başlanır.Egolar yenilerek, takımındaki herkezin birbirini tamamladığını, yeri geldiğinide aynı çadırı aynı havayı soluduğun insanları benimseyip en az kendin kadar değer verdiğin zaman başlanır.Ondan...

11. karkurdu

Paintball

Ynt: Paintball Şayet o boya topları temas halinde hafifte olsa bir acı bırakmasa emin olun oyunun adrenalininden ortalama bir %40 gider.Acı olacak ki kacacaksın, vurulmaktan korkacaksın, siperde sıkışıp kaldığında kalbin gümleyecek, korkacaksın ki seri olacaksın, korku ile mantıklı...
  12. karkurdu

İzmir Kaynaklar

Ynt: İzmir Kaynaklar İzmirli dağcıların mabedi...

13. karkurdu

Uyarlama Halat Yapımı

Ynt: Uyarlama Halat Yapımı Bilgi hayat kurtarır...
  14. karkurdu

Kimlik Fotokopisi Kullanımı

Ynt: Kimlik Fotokopisi Kullanımı Dikkat edilmesi gereken bir husus lakin, hiç birşey imkansız değildir.Ele bir fotokopi geçti ise insanın aklında da kötülük var ise montaj yapar, alttan girer üstten çıkar yapacağını yapar.Size orjinal sahte kimlik çıkartmanın bile bir yolu olduğunu söylesem...
  15. karkurdu

Viyadükten Paraşütle Atladı - Gaziantep

Ynt: Viyadükten Paraşütle Atladı - Gaziantep Teoride çok fark eden birşey yok.Süslenmiş ve hakkı yenmeyecek güzellikte bir sahne...

16. karkurdu

Bungee Jumping

Ynt: Bungee Jumping Bir kaç yıl önce denemiştim ama pekte heyecanlı birşey olarak gelmedi bana.Ölmeyeceğin garanti bir durum heyecan vermiyor açıkçası...
  17. karkurdu

Atıcılık

Ynt: Atıcılık Profösyonel olarak ilgilenmedim ama walther cp 99 ile aram haddinden fazla iyidir.Onun dışında ateşli silahlar ile yakından ilgiliyimdir.Yivsiz silahlar pek ilgi alanıma girmez ama spor amaçlı av niteliği taşıyan doğa yürüyüşlerine vakit buldukça av tüfeklerimi alıp stres atma...
  18. karkurdu

Basit Survival Takımı

Ynt: Basit Survival Takımı Elimizden geldiğince neden olmasın sayın kobra.Bilgi paylaştıkça büyür...

19. karkurdu

Serbest Paraşüt

Ynt: Serbest Paraşüt Gökyüzünde olmanın tarifi yoktur, hele ki serbest düşüşün yaşandığı o kısacık an, sanki dünya daha hızlı dönüyor gibi gelir...
  20. karkurdu

Sualtı Görüş Mesafesi

Ynt: Sualtı Görüş Mesafesi Görüş açısının en iyi olduğu zamanlar yaz aylarında durgu havalarda sabah güneşin ilk ışıklarındaki saatlerdir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri