Arama sonuçlarınız

1. T

Seyahat Öncesinde Merak Edilenler

Ynt: Seyahat Öncesinde Merak Edilenler Köpeğimle kalabileceğim yerleri merak eder; ilk ona bakarım. İkinci olarak akaryakıt parası hesaplarım. Geri kalanlar da zaten ufak detaylar benim gözümde.

2. T

İmkanı Ve Parası Olanlar Jip Kullansınlar

Ynt: İmkanı Ve Parası Olanlar Jip Kullansınlar Güzel bir istek, ona diyecek bir sözüm yok da; yerli üreticiler kendi araçlarını üretmiyorlar ki. Hepsi de, yabancıların patentleri ile üretilen araçlar. Yurtdışından onaylanmadığı sürece vidasını değiştirme hakları yok. Yani şu andaki...
  3. T

4x4 Ranger Surat

Ynt: 4x4 Ranger Surat 2011 4x2 XLT vardı geçen aya kadar, kataloğunda 175km/s yazıyordu. 130'u hiç geçmedim, azami hızı nedir bilmiyorum.

4. T

IVECO ECODAILY 4x4

Ynt: Iveco Ecodaıly 4x4 Güzel karavan uygulamalarıymış.
  5. T

Ermenistan Gezisi İçin Yardım İstiyorum

Ynt: Ermenistan Gezisi İçin Yardım İstiyorum Güzel püf noktalar, bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Azerbaycan'dan men edilmek istemeyiz doğrusu.

6. T

Chip Ve Box Tuning Uygulamaları Hk

Ynt: Chip Ve Box Tuning Uygulamaları Hk Yazdıklarınıza katılıyorum. Box/chip tuning, araçlarından uzun motor ömrü ve ekonomi bekleyenlere göre bir ürün değil. "Piyasaya sürülmeden önce yüzbinlerce, milyonlarca kilometre test edilmiş; 5-10 (ya da X) yıldır piyasada süregelen ve böylelikle pek...

7. T

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Son iki resimdeki renk muhteşem. Işık azlığından mı koyu (yukarıdakiler açık da) yoksa bir ka daha mı vurdunuz? Yani, daha koyu daha güzel gözüktü gözüme.
  8. T

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin 36 beklemiyordum. Canavar olacak bitince.
  9. T

Chip Ve Box Tuning Uygulamaları Hk

Ynt: Chip Ve Box Tuning Uygulamaları Hk Bence kendi sorunuzu cevaplamışsınız. Motor ömrünü kısaltmak pahasına, performans yükseltmek için tuning yapılır. Eğer motora hiç zararı olmadan yakıt tüketimini düşürmek mümkün olsaydı, fabrikada yaparlardı zaten. Yakıt düşürmek için, motorun belli...

10. T

4x4 Araçlara Seferberlik İlanı

Ynt: 4x4 Araçlara Seferberlik İlanı Konu, bizi istilaya gelenler olsa kimse düşünmez zaten. Başka türlü olunca tartışma oluyor.

11. T

Isuzu Fotoğraflarımızı Paylaşalım

Ynt: İsuzu Resimlerini Paylaşalım Süpermiş, o zıplamalardan düz çıkması da büyük şans.
  12. T

Isuzu-D-Max Kaç Kişiyiz?

Güle güle kullanın.

13. T

Avcıya Suv Tavsiyesi

Ynt: Avcıya Suv Tavsiyesi Yeni nesil pickuplara göre fazla yakıyormuş, hem de daha ufak motorla.
  14. T

Isuzu Fotoğraflarımızı Paylaşalım

Ynt: İsuzu Resimlerini Paylaşalım Bu da benimkinin resimleri. Fabrikadan çıktığı halinden tek değişeni lastiği (General Grabber)
  15. T

Kemerburgaz Trial Yarışına Belgrad Ormanının İçinden Gitmek

Ynt: Kemerburgaz Trial Yarışına Belgrad Ormanının İçinden Gitmek Bir Dunning-Kruger vakası daha... Umarım başkalarına zarar gelmez.

16. T

Kemerburgaz Trial Yarışına Belgrad Ormanının İçinden Gitmek

Ynt: Kemerburgaz Trial Yarışına Belgrad Ormanının İçinden Gitmek Hız limitlerine uysanız da başkalarının canını tehlikeye atmasanız.
  17. T

Pazar Gezisi 1

Ynt: Pazar Gezisi 1 Uskumruköy'den geçeceksiniz diye düşünmüştüm.
  18. T

Pazar Gezisi 1

Ynt: Pazar Gezisi 1 Kesilen ağaçları görmek için iyi bir rota. Pazar günkü işlerimi düzenleyebilirsem tanışmak için gelirim.

19. T

Avcıya Suv Tavsiyesi

Ynt: Avcıya Suv Tavsiyesi Hiç sokakta da görmedim, gidip araca da bakmadım, ama BT-50 incelerken gözüme takılmıştı Mazda web sitesinde. Kağıt üzerinde epeyce iyi bir araca benziyor. Şehiriçi konfor olmazsa olmaz ise sizin için, ben de size pick-up tavsiye etmem.
  20. T

Arçelik Marka Araba?

Ynt: Arçelik Marka Araba? Motosiklet motoru vardır herhalde üstünde. Ben de hatırlıyorum çocukluğumda görürdüm sokakta. Hatta Bizimkiler dizisinde vardı galiba.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri