Arama sonuçlarınız

1. T

Sgk'lılar,emekliler Çok Önemli !lütfen Okuyunuz...

Ynt: Sgk'lılar,emekliler Çok Önemli !lütfen Okuyunuz... Fişlenmedik bir avuç içimiz kaldı bir de... Neyse!

2. T

Avcıya Suv Tavsiyesi

Ynt: Avcıya Suv Tavsiyesi Arkaya yük koymaktan kastınız 500kg+ ise, evet, arkası rahatlar (üst üste binmiş makasların esneyebilmeleri ciddi ağırlık/güç gerekir) .Ancak şu "kıç atmasın" diye takılan ağırlıkları diyorsanız, süspansiyonda pek bir fark yapacağını sanmam. Eğer o "kıç atmasın" diye...
  3. T

Geleceğin Lastikleri!

Ynt: Geleceğin Lastikleri! Uçan arabaların yolu olmayacağı için, araçlar her zaman "offroad" olmuş olacak ama :P

4. T

Geleceğin Lastikleri!

Ynt: Geleceğin Lastikleri! Bizim göremeyeceğimiz gelecekte zaten lastik olmayacaktır herhalde (uçan arabalar vs).

5. T

Avcıya Suv Tavsiyesi

Ynt: Avcıya Suv Tavsiyesi Merhaba, ihtiyacım pick-up yazmışsınız, ama hız ve muayene sorunu demişsiniz; ben pek anlamadım. İlk paragrafınızda sizin pick-up yazdığınız yere gelmeden daha benim de aklımdan size pick-up önermek geliyordu. Hız ve muayene sorun değiller, araç tipiyle alakalı...

6. T

Ekrandaki Reklam Okumaya Mani Oluyor

Ynt: Ekrandaki Reklam Okumaya Mani Oluyor Siteye reklam alınmasına karşı değilim tabii ki, ancak biraz fazla baskın bir reklamdı.
  7. T

Aranıza yeni katıldım

Ynt: Aranıza Yeni Katıldım Bir senedir yapım aşamasında olduğuna göre çok değişik birşeyle karşılaşacağız.
  8. T

Sayfaları Açamıyorum

Ynt: Sayfaları Açamıyorum Şu anda düzelmiştir artık sanırım sizde de. Bende düzeldi de...

9. T

Isuzu-D-Max Kaç Kişiyiz?

Perşembe teslim aldım. Tam kayıt yapayım artık: 2013 Isuzu D-MAX V-Cross A/T --- İstanbul, Zekeriyaköy; Balıkesir, Ayvalık Otomatik vites, D'de dururken çok "konfor" odaklı çalışıyor. Yokuş aşağı hızlanma olmuyor, gazı kökleseniz de koltuğa yapıştırmıyor, motor sesini duymasanız vitesin...

10. T

Ermenistan Gezisi İçin Yardım İstiyorum

Ynt: Ermenistan Gezisi İçin Yardım İstiyorum Teşekkürler bilgi için. İlkbaharda "gidelim mi acaba?" diye düşünüyoruz.
  11. T

Ermenistan Gezisi İçin Yardım İstiyorum

Ynt: Ermenistan Gezisi İçin Yardım İstiyorum Sınır kapısında Türkçe biliyorlar demişsiniz, peki ülke içinde? Türkçe veya İngilizce bilenler oluyor mu? İletişim nasıl kurdunuz? Ben de eşimle gitmeyi istiyorum, giden hiç bir tanıdığımız olmadığı için bu soruyu soramadık kimseye.

12. T

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Estetik olarak değil de, yük taşıma fonksiyonu açısından hoşuma gitti.
  13. T

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Aynı rollbar'ı mı kullanacaksınız?
  14. T

Bu İlan Bir Şaka Mı ?

Ynt: Bu İlan Bir Şaka Mı ? Motor gücü olarak 376 - 400 hp yazıldığına göre, ya çok sağlam (55bin euro'yu hak edecek) motor modifiyesi var, ya da birileri birilerini kazıklamaya çalışıyor.

15. T

Evde Elektrik Üreten Var Mı?

Ynt: Evde Elektrik Üreten Var Mı? Amaç tasarrufsa, yukarıda da belirtildiği gibi günümüzde mümkün değil modern bir evi sürekli aktif tutmak. Amaç "ben kendi elektriğimi üreteceğim arkadaş" ise, tabii ki mümkün.
  16. T

Isuzu D-max Off-road Donanımlı Fuar Aracı

Ynt: Isuzu D-max Off-road Donanımlı Fuar Aracı Sizin resimleri görünce heyecanım kabardı; yeni V-Cross Isuzu'mu yarın ya da öbür gün teslim alacağım.
  17. T

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Ben merakla takip ediyorum. Birgün bir şekilde girişmek istediğim bir iş olduğu için eski araç toplatmak; paylaşılan her bilgi kırıntısı ve fotoğraf çekici geliyor. Ancak tabii ki sadece benim için vaktinizi ayırın her adımı belgeleyin diyemem. Siz kendi aracınızın...

18. T

İşte Yeni Duster

Ynt: İşte Yeni Duster Duster pickup dizaynı yapanlar, Amarok'a biraz fazla fazla bakmışlar sanki.
  19. T

Isuzu-D-Max Kaç Kişiyiz?

Teşekkürler. Çeki demiri ile bilgi verebilirim şu aşamada; (serviste çeki demirli bir tane vardı, ona baktık) dizaynı güzel idi, ancak uzaklaşma açısını fantastik ölçüde etkilecek kadar dışarıda ve aşağıda gözüktü gözüme, ihtiyacım olmasına rağmen almadım. Metal tampona takma-çıkmalı birşeyler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri