Arama sonuçlarınız

1. T

Cam Filmi Konusu Hortladı.

Ynt: Cam Filmi Konusu Hortladı. Cam filmi taktırmanın doğru olmadığını düşünüyorum ve fabrika çıkışı olanlar film değil renkli cam fbmy'nin yazdığı gibi. Suyun içinde bir fark yaratacağını sanmıyorum, mythbusters'ın bu konuyla alakalı pek çok denemesi mevcut. Yanlış hatırlamıyorsam zaten...

2. T

İstanbul Trafiğine Çözüm Fikrim Var.

Ynt: İstanbul Trafiğine Çözüm Fikrim Var. Herkes kurallara uysa, kavşaklar simulasyonlarda denenip inşa edilse trafik problemi zaten minimuma iner. Dünyada, nüfusu 5-6 milyonun üzerindeki her şehirde trafik bir problem, ancak gelişmekte olan ülkelerde bu problem devasa boyutlarda (Türkiye...
  3. T

2 Çeker Aracı 4 Çekere Çevirme Hakkında

Ynt: 2 Çeker Aracı 4 Çekere Çevirme Hakkında Türkiye'de de satılıyor diye okumuştum, hatta yanlış hatırlamıyorsam bu forumdan biri veya çalıştığı şirket almıştı.

4. T

Dodge Ram Defender Bilek Güreşi

Ynt: Dodge Ram Defender Bilek Güreşi Doğru gözlem, zaten gerçekçi bir karşılaştırma için kıçtan kıça bağlı değil de, ikisi de sırayla aynı yükü nereye kadar çekiyor diye bakmak lazım. (Örnek: Eurosport'ta çıkan traktör yarışları). Hiç bir anlamı olmayan bir video aslında.
  5. T

2013 Ford Ranger Lastik Ebadı

Ynt: 2013 Ford Ranger Lastik Ebadı Ben de zaten genel olarak Ford'u tavsiye etmiştim, 4x2'sini ekseriyetle değil. Hafif offroad dediğiniz için 2.2 motor kaldırır, ancak bundan evvel düşünmeniz gereken asfaltaki performansınız. Hızlı (otoyolda 180 kast etmniyorum tabi) kullanmayı unutmanız...

6. T

2013 Ford Ranger Lastik Ebadı

Ynt: 2013 Ford Ranger Lastik Ebadı Bende de 2011 XLT var, kesinlikle tavsiye ediyorum. Wildtrak için de sıradayım, sanıyorum 2014'ün ilk çeyreğinde teslim alacağım. Yakıt işini çok da kafanıza takmayın; her marka üç aşağı beş yukarı aynı yakıyor. Önemli farkı yaratan nerede ve nasıl...

7. T

Yeni Aracım Bir Dodge

Ynt: Yeni Aracım Bir Dodge Fotoşok olduğu için, birileri başka açıları yoktur büyük bir ihtimalle.
  8. T

Ford Ranger Dif Lock

Ynt: Ford Ranger Dif Lock Açık diferansiyelli SUV'lerden farkı olmaz. Gideceğiniz arazinin zorluğuna göre değişir.
  9. T

2011 L200 4x2 Kilitli Diferansiyel Uygulaması Veya Montajı

Ynt: 2011 L200 4x2 Kilitli Diferansiyel Uygulaması Veya Montajı - 4x2 araçlara kilit takılabilir. Hatta bir ara 4x2 kilitli L200'ler vardı. - Çamuruna bakar. Önde tahrik olmadığı için asla 4x4 kadar rahat çıkmaz çamurdan. - Kilit normal yollarda kullanılmaz, fantastik hasar yaratır.

10. T

Off-Road Araçlarında İç Dizayn

Ynt: Off-road Araçlarında İç Dizayn Hiç kimse göremiyor sanıyorum. Belli bir zamandan önce yüklenen resimleri görmek problemli şu anda.

11. T

2012 MTV....4.0 L ve Üzerindeki Araçların Vergileri

Ynt: 2012 Mtv....4.0 L Ve Üzerindeki Araçların Vergileri Yazdığınız da epeyce mantıklı, ama gene 4 dört bekleyip görmek isterim.
  12. T

2012 MTV....4.0 L ve Üzerindeki Araçların Vergileri

Ynt: 2012 Mtv....4.0 L Ve Üzerindeki Araçların Vergileri Etrafta çok fazla detaylı bilgi yok, kabaca herkes sizin bahsettiğiniz şekilde bahsediyor. Maliye bakanı da açıklama yaptı bu konuda, detayları su üstüne çıkarmadan. Elden çıkarma durumunda büyük bir ihtimalle söyle olur; yasa...

13. T

Vw Amarok Modelleme Ve Offroad'a Hazırlama

Ynt: Vw Amarok Modelleme Ve Offroad'a Hazırlama Lastiklerin fikri güzel. Lastikler silindirden ziyade simit (3d lisanda torus) formuna sahiptir. Bir de modeli detaylandırmadan önce, bütün formları kabaca oluşturursanız daha rahat edersiniz. Formların birbirlerine orantısını görüp...
  14. T

Vw Amarok Modelleme Ve Offroad'a Hazırlama

Ynt: Vw Amarok Modelleme Ve Offroad'a Hazırlama VFX'çi olarak takipteyim.
  15. T

Nüfuslu Ailelerin Yanlış Yapma Oranı Nedir?

Ynt: Nüfuslu Ailelerin Yanlış Yapma Oranı Nedir? Yanlış Yapmak, Zarar Vermek? Anlayamadım. tek Kardeşler Neye Zarar Verir, Abili-ablalılar Neyi Yanlış Yapmazlar?

16. T

Türk Malı Arazi Aracı ( TURKAR)

Ynt: Türk Malı Arazi Aracı ( TURKAR) Web sitelerine fiyat da koymuşlar; satışa başlamışlar anlaşılan. Alan, kullanan veya deneme şansı bulan oldu mu hiç?
  17. T

Ford Ranger Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Ynt: Ford Ranger Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir? Kusura bakmayın açık olmayınca bir sorayım dedim. Ben her zaman 2011 modelin katalog değerlerinde yaktım modifiye etmeden önce. Ancak akaryakıtın fiyatı sürekli değiştiği için kuruş hesabı yapmıyorum. Yani 23 litre civarı bir yakıt...
  18. T

Ynt: Ford Ranger Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir? Asfaltta 4 çeker mi kullandınız?

19. T

ZJ'den WJ'ye geçiş, peki farkları neler, hadi tecrübe konuşsun

Ynt: ZJ'den WJ'ye geçiş, peki farkları neler, hadi tecrübe konuşsun Amerikalılar Liberty için "Soccer Mom Jeep" diyorlar forumlarda. "Soccer Mom" çocuklarını futbola getirip götüren anneler için kullanılan bir terim, beraberinde taşıdığı sosyal bir profil de var tabii ("harbi" Amerikalılar için...
  20. T

Ynt: Ford Ranger Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir? 2011 modeller standart haliyle epeyce ağırdır, sizin model hakkında bilgi sahibi değilim, ama fabrika çıkışı ağır olabilir. Kaplamanız güzel görünüyor, ama ben plastiği tercih ediyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri