Arama sonuçlarınız

1. T

2012 YENİ FORD RANGER !!!

Ynt: 2012 YENİ FORD RANGER !!! Telefonda aldığım son bilgi; 15 Aralıkta, gelecek araçların listesi belli olacakmış; yeni Ranger'in ocakta gelip gelmeyeceği o tarihte belli olacakmış.

2. T

Ynt: 2012 YENİ FORD RANGER !!! Telefonda Wildtrak'ın ocak ayında geleceğini söylediler Otokoç'tan. Açıklanan fiyatın o tarihte de geçerli olup olmayacağı soruma ise "Bilmiyorum." dedi konuşan satış yetkilisi.
  3. T

Ynt: 2012 YENİ FORD RANGER !!! Kampanyalı olarak 70.800TL fiyat yayınlandı sitede fuarla birlikte. Ancak liste fiyatı 85.000TL olarak gözüküyor. Tanışma/fuar fiyatı olabilir 70bin.

4. T

YENİ RANGER

Ynt: YENİ RANGER Evet şaka. İngiliz web sitesinde (ford.co.uk) 24.000 pound olarak ilan edilmiştir. Daha detaylı bilgi için http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=78487.30 adresindeki yazışmaları okuyabilirsiniz.
  5. T

Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme)

Ynt: Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme) takip.

6. T

v8 Arıyorum

Ynt: v8 Arıyorum Halen günceldir.

7. T

AKSESUARSIZ ARAÇ KALMASIN.

Ynt: AKSESUARSIZ ARAÇ KALMASIN. takip.
  8. T

Ynt: 2012 YENİ FORD RANGER !!! Navara nasıl satıyorsa öyle satacaktır. Sonuçta en güçlü motora sahip ve en fazla offroad donanıma sahip tek pick up modeli olacak 2012 içinde (muhtemelen 2013 ortasına kadar da öyle kalacaktır). Eğer Nissan Navara'nın V6'sını Türkiye'ye getirirse, dengeler...
  9. T

Ynt: 2012 YENİ FORD RANGER !!! Onlar 2011 kasanın fiyatları. 2012 için İngiltere fiyatlarını temel alarak tahmini yazayım. 1GBP = 2,8965TL Ford Ranger Wildtrak A/T İngiltere fiyatı (vergiler hariç) = 24278,63GBP yani 70323,05TL Nissan Navara'nın Türkiye'de de satılan en yüksek donanım...

10. T

v8 Arıyorum

Ynt: v8 Arıyorum Günceldir.

11. T

Ford Ranger hakkında bir kaç soru

Ynt: Ford Ranger hakkında bir kaç soru 1. O modeli tanımıyorum, ancak enjeksiyonluysa eurodizel. 2. Dizel motorun titremesine alışık olup olmadığınızı bilmeden tanı koymak mümkün olmaz.
  12. T

Ynt: 2012 YENİ FORD RANGER !!! Fikir vermeseydi keşke... Wildtrak'ın MTV'sini de düşününce... İkinci ele devam ;)

13. T

ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler.

Ynt: ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler. Ben elimden geldiğince kesinleştirmeye çalışmıştım; ancak benim yazdıklarıma kimseden ses çıkmayınca geri çekilip bekledim. Şimdi tekrardan tarih değişiyor; başlığı ilk gördüğümdeki hevesim kalmadı.
  14. T

1996 Model Grand Cherokee 5.2 V8 Full Orjinal Avrupa Versiyon

Ynt: 1996 Model Grand Cherokee 5.2 V8 Full Orjinal Avrupa Versiyon Sınırlı kaydırma diferansiyel kilidi vardır demek.
  15. T

v8 Arıyorum

Ynt: v8 Arıyorum Teşekkürler. Günceldir.

16. T

çek ile yapılan alış verişte yeni tür kandırmaca

Ynt: çek ile yapılan alış verişte yeni tür kandırmaca Kurumsal bir bilgsayar firmasındayım. Eskiden bir kere borcuna sadık çıkmayan bir müşteri yüzünden, dört önce sene de çek sahtekarlığı yapan bir müşteri yüzünden artık sadece kredi kartı, bloke çek ve peşin ile çalışıyoruz. Parayı almadan...
  17. T

Sonunda Ranger'ımı aldım

Ynt: Sonunda Ranger'ımı aldım Güle güle kullanın.
  18. T

ayvalık sarımsaklı cunda otel tavsiyesi!!!

Ynt: ayvalık sarımsaklı cunda otel tavsiyesi!!! Şeytan Sofrası'na akşamüzeri, Cunda'da balık yemeye akşam vakti, gündüz Ada Kamping veya Ortunç'a (son birkaç senedir fiyatları yükselttiler, ama çok güzel bir koydur) denize girmeye, Cumhuriyet Meydanı'ndan tekne gezisine (veya Cunda'da bağlı...

19. T

ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler.

Ynt: ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler. Ben önümüzdeki hafta ne olur ne olmaz diye yenileyeceğim pasaportumu. Sonra sınıra kadar gidip kös kös dönmeyelim.
  20. T

OTOMATİK VİTESE B1 EHLİYET GELİYOR...

Ynt: OTOMATİK VİTESE B1 EHLİYET GELİYOR... Bu arada, yaşlılara zorluk oluyor demişler; yaşlılar zaten kullanmasa daha iyi olur. Yavaş refleksler, kötü gözler ve işitme ile zaten hem kendilerine hem etraflarına tehlike (Yaşlı denince 70+ diye düşünüyorum tabii).

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,925
Kayıtlı Üye Sayımız
166,949
Kaydolan Son Üyemiz
gezginmelisa

Çevrimiçi üyeler

Geri