Arama sonuçlarınız

1. Yasar1299

Merhaba

Eyvallah sağolun

2. Yasar1299

Merhaba

Kaportada sıkıntı Kaportada sorun yok sadece tabanda var pedal kısımlarında onuda az önce izledim nasıl yaptıklarını çürük olan yerleri temileyip boyatma işine gireceğiz
  3. Yasar1299

Izmirde Kaporta Boya

taban için nasıl bir uygulama yapıldı acaba ? Bildiğim kadarıyla taban bu araçlarda metal sac alüminyum değil benim aracın tabanında da çürümeler var nasıl bir yol izleyebiliriz.

4. Yasar1299

Merhaba

Aracı kaportaya sokmaya karar verdik yapacak usta iyi ama daha önce land yapmamış yaparken neye dikkat etmesi gerekiyor taban sacında çürüme var ben tabanı komple aliminyum olsun istiyorum ama bağlantıyı perçinle mi yapması gerekir
  5. Yasar1299

Merhaba

Eyvallah teşekkürler ufaktan ufaktan yapacaz bişeyler işte

6. Yasar1299

Merhaba

Getirdik koca oğlanı :)

7. Yasar1299

Merhaba

Eyvallah sağolun bu gün satışı aldım çok şükür aklımda zaten ilk vinç ve tampon var ama araziye girdiğimde mekanik olarka değiştirmem gereken birşey varmı aks viraj denge cubukları vs
  8. Yasar1299

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba adım Yaşar istanbuldanım sigortacıyım ve kısmet ise bu cuma 110 sw land'ıma kavuşuyorum
  9. Yasar1299

Merhaba

Askerliğim den beri aklımda olan ve hayalini kurduğum 110sw modeline cuma günü kavuşuyorum.Aklımda bir kaç soru var askerde kullanırken şehir içindeydik o yüzden fazla mekaniğine girmedim ama şimdi aracı aldığımda araziye girmek istiyorum.Araç standart ufaktan bişeyler yapmak istiyorum 4-5 bin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri