Arama sonuçlarınız

1. A

Motorsikletli İmamın Başına Gelenler

Ynt: Motorsikletli İmamın Başına Gelenler TEPKİ ÇEKEN İMAMIN MOTOSİKLET KULLANMASI ASLA DEĞİLDİR..ONUN HAL VE HAREKETLERİ İMAMA YAKIŞMAYAN TAVIRLARIDIR...TABİİ BİZDE HERZAMAN OLDUĞU GİBİ,ALÇAK BİR, BİRKISIM KENDİNE VAZİFE EDİNMİŞ BASIN HERZAMAN DİNDARLARA ÇAMUR ATMAYI VAZİFE EDİNMİŞTİR...BURDA...

2. A

Kandiliniz Kutlu olsun

Ynt: Kandiliniz Kutlu olsun TÜM GEZGİNLERİN VE BÜTÜN MÜSLÜMANLARIN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN....
  3. A

Boydan Boya Karadeniz 2009

Ynt: Boydan Boya Karadeniz 2009 gezin mükemmel olmuş. fotoları izlerken çok sevdiğim etaplardan biri olan karadeniz etabını birkez daha sanalda dolaştım. teşekkür.... karadenizi tekrar gezmek istediğinde bizlerinde haberi olsun... aadem ...RİZE .İSTANBUL[attachment=1]

4. A

Kene Isırması - Kırım Kongo Kanamalı Ateşi

Ynt: Kene Isırması - Kırım Kongo Kanamalı Ateşi Tavukların, sülünlerin, kekliklerin ya da bıldırcınların ergin kene yemediğini nereden duyduğunuzu ya da okuduğunuzu öğrenmek isterim doğrusu. Bu konuda bir yayın varsa ben de konu hakkında bilimsel anlamda kalem oynatan doçent arkadaşlar var beni...
  5. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu HERKESE HOŞBULDUK.. İSTANBULDAN AADEM. GEZFGİN. DOĞA SEVER .ENDUROCU. YANLIZ VEYA BİRKAÇ ARKADAŞLA KAMP GEZİLERİ YAPARIM. 25 YILDIR HER FIRSATTA BUNU YAPARIM.... EVET SİZDE BUNUN İÇİN BURDASINIZ DİİLMİ.. SİZLERLE TANIŞIRKEN ..BİR RİCADA...

6. A

Kene Isırması - Kırım Kongo Kanamalı Ateşi

Ynt: Kene Isırması - Kırım Kongo Kanamalı Ateşi kene beni ısırmıştı iki yıl evvel. kestane toplarken.fark edince hastahaneye gittim.doktorların hepsi bu konuda bilgi sahibi değil.herbiri ayrı uygulamadan bahsetti... bende bıçakla çıkarttım...ortalıkta çok sansasyonlar var. ben önce...

7. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu he benda yeni geldum.herkeze selam.İSTANBULDAN ::)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri