Arama sonuçlarınız

1. ivan95

Forumda Fotoğraflar Görülmüyor

Sayın sedat açıl şifrem sıfırlanmadığı için ancak oğlumun sayfasından yazaıyorum. İsmim Şadan ipektel ( şado) şifremi sıfırlayabilirmisiniz.

2. ivan95

Yeni Forum Yazılımı Yardım Konusu

Sabırla bekliyorum inşallah ekmeği ekmekçiye vermişlerdir
  3. ivan95

Forumda Fotoğraflar Görülmüyor

Fotoğraflar görülmediği gibi yeni şifrede göndermiyor

4. ivan95

Baba-oğul Karavan İle Avrupa Yollarında

Ynt: Baba-oğul Karavan İle Avrupa Yollarında Öncelikle Kerem Bey, Balaton'da ki kampta motor karavandan çok çadır ve çekme karavan vardı,kampın düzeni çok güzeldi. Balaton Gölünden çıktıktan sonra tahmin ettiğimiz gibi Polonya'ya değil Almanya'ya doğru yol aldık,Slovakya üzerinden önce Prag'a...
  5. ivan95

Ynt: Baba-oğul Karavan İle Avrupa Yollarında Maalesef gezi sırasında güncel olarak yazamadim hem internet sıkıntısı hem de bu uzun yolculuk sırasında şifayıda kapınca istedigim sekilde olmadi ama su an fotoğrafları ayarladık bugünden itibaren sizinle paylaşacağım Balaton golünde kalmisim oradan...

6. ivan95

Ynt: Baba-oğul Karavan İle Avrupa Yollarında Seyahatimiz planladığımız gibi cumartesi sabahı 6 da başladı ancak internet sıkıntısından dolayı ilk gün yazamadım,İstanbuldan'dan yola çıktıktan sonra mola vermeden saat 9.30 da Yunanistan Pazarkule kapısına vardık,sorunsuz şekilde geçtikten sonra...

7. ivan95

Ynt: Baba-oğul Karavan İle Avrupa Yollarında Öncelikle yazımı yazdıktan sonra seyahat telaşına düşüp,değerli görüşlerinizi yeni okuyabildim. Haşmet Bey uyarınız için çok teşekkür ederim,uyarınızı dikkate alarak bugün navigasyonu biraz kurcaladım ama daha yabancıyım tomtoma o yüzden bulamadım...
  8. ivan95

Merhaba Gezenbilir ailesi, Ben Emre İpektel Şimdiden belirtmek isterim ki burada tecrübesiz ve yeni olduğum için,eğer hata yaparsam bir yanlışım olursa hoş görmenizi ve beni uyarmanızı rica ediyorum Kullanıcı adımdan da belli olduğu gibi ben genç bir karavan meraklısıyım,bu sene bir aksilik...
  9. ivan95

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Merhaba Gezenbilir Ailesi, Ben Emre İpektel İstanbul 1995 İstanbul'da doğdum.Bilgi üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğrencisiyim.Babamdan bana geçen karavan merakı sebebiyle aranıza katıldım.Genelde hepinizden küçük olduğum için bütün abilerime...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri