Arama sonuçlarınız

1. infernomer

Çekme Karavan Projem

Şu conqueror karavanlara bayıldım. İsviçre çakısı gibiler :)

2. infernomer

3 Metre Teardrop Projesi

Alt şasenin üzerine tek parça kontraplak sonra şasenin ara kısımlarına şase kalınlığı kadar keserek izolasyon malzemesi sonrada en alta tekrar kontraplak kaplamaktan mı bahsediyorsunuz tam olarak anlayamadım. Yani karkas görevini şase üstlenmiş oluyor. Birde xps levha hakkında bilginiz varmı...
  3. infernomer

3 Metre Teardrop Projesi

Verdiğiniz cevap için çok teşekkür ederim Yusuf bey. Yaptığınız karavanları inceledim. Konuma cevap vermesini çok istediğim kişilerden birisisiniz. Yan karkas için doğrayacağım kontraları sizce kaç cm doğramalıyım ben 5 cm düşünmüştüm. yoksa kalın mı olur. Tabanı yaparken karkas yapmadan...

4. infernomer

3 Metre Teardrop Projesi

Bakın ne güzel yazmışsınız "Zaten aslında sizi şimdi daha zorlu sorunlar bekliyor." diye. Benim bu konuyu buraya açmamın nedeni de zaten bu sorunları konuşmak. Teardrop 2 kişiliktir 5 kişilik tir tartışması değil. İyi günler.
  5. infernomer

3 Metre Teardrop Projesi

Teardrop lar sadece 2 yetişkin için değildir, yanlış biliyorsunuz. Örnek olması açısından teardrop karavanların en büyük kaynağı olan ve onlarca teardrop karavan yapılan sitenin örnek planlarından birisinin linkini gönderiyorum inceleyin lütfen. The 2 + 2 burada da tüm örnek karavan...

6. infernomer

3 Metre Teardrop Projesi

Merhaba arkadaşlar, 2 yetişkin 2 çocuk olmak üzere 4 kişilik bir teardrop yapma düşüncem var. Şimdilik tasarım aşamasındayım karavanı karkaslı sistem yapmak istiyorum önerilere açığım aşağıya şuana kadar tasarladığım karavanın resmini ekliyorum. Şu anda karkas tam değil extra birçok 5x5 çıta...

7. infernomer

Pvc Köpük Karavan

Bu honeycomp panel benim bahsettiğim aradaki malzeme pvc köpük.
  8. infernomer

Pvc Köpük Karavan

Merhaba arkadaşlar sessiz sedasız durup uzun zamandır forumu takip ediyorum. Malumunuz ülkemizdeki 750 kg altı mevzuatından dolayı içerisinde ayakta durulabilecek ve 4 metre civarında bir karavan yapmak çok zor. Ülkemizdeki bu tip imal edilen karavanlar ise 750 kg ye çok yakın ve karavan...
  9. infernomer

Kendin Yap - Teardrop Projem

Çekme Karavan bölümünde üstte yapışık gönderiler arasında er-tan nickli üye tarafından Amatör Üretimi Çekme Karavanın Tip Onayı Ve Trafiğe Tescil Edilmesi Hakkında başlıklı gönderinin 2. maddesinde şöyle yazıyor 2-) Yaptığım araştırma ile 750 KG'a kadar olan römork/karavanların da tip...

10. infernomer

Kendin Yap - Teardrop Projem

Merhaba Anıl Bey tebrik ederim çok iyi gidiyorsunuz.Bende bu tip bir çekme karavan yapmak istiyorum ve size birkaç sorum olacak. -750 kg altı karavanlarda da tip onayı almak gerekli mi ? -bu belge olmadan ne gibi problemler yaşayabiliriz ? -siz bu belgeyi almayı düşünüyor musunuz ? İyi çalışmalar.

11. infernomer

Forumda Fotoğraflar Görülmüyor

Bu sorun daha ne kadar sürecek. Bu şekilde konulardan hiçbirşey anlaşılmıyor.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri