Arama sonuçlarınız

1. emircifci

Debriyajdan gelen ses !

Ynt: Debriyajdan Gelen Ses ! Merhaba, ben aracımı bir ay önce sattım ama, sorun priz direk bilyalarında değiştirirseniz düzelecektir.

2. emircifci

Suzuki Grand Vitara XL 7 2.0 TD

Ynt: Suzuki Grand Vitara XL 7 2.0 TD Benim bildiğim triger 60.000km veya 4 yılda değiştirmek gerekiyor. Xenon konusunda ben aracımı aldığımda (2 sene önce) monza marka 6000k xenon takmıştım hala kullanıyorum, herhangi bir sorun yok.
  3. emircifci

Şile Ormanlarında kısa bir tur

Geçen hafta sonu öylesine bir ormana çıkmışken birkaç resim çekiyim dedim :) aksiyon yok zaten üstünde asfalt lastikleri var. Biraz çamur geçişleri yaptım yine de zorlanmadım.

4. emircifci

2006 Grand Vitara XL-7 '2.0 TD Enjektör Kaynatma Sorunu + Çözümü..!

Ynt: 2006 Grand Vitara XL-7 '2.0 TD Enjektör Kaynatma Sorunu + Çözümü..! Enjektörlerin durumu gerçekten içler acısı, ben bile tırstım :)
  5. emircifci

Ynt: 2006 Grand Vitara XL-7 '2.0 TD Enjektör Kaynatma Sorunu + Çözümü..! Acaba Bu egr Temizliği kolay birşeymidir, ben burdaki (anadolu yakasındaki) servisime gitsem herhalde yapar,

6. emircifci

Ynt: 2006 Grand Vitara XL-7 '2.0 TD Enjektör Kaynatma Sorunu + Çözümü..! Bizim Suzuki'ler usta konusunda çok hassas özellikle suzuki tamiri yapmayan bir ustaya götürünce, araba nerdeyse mındar oluyor. :)

7. emircifci

Ynt: 2006 Grand Vitara XL-7 '2.0 TD Enjektör Kaynatma Sorunu + Çözümü..! Bende enjektörleri sizin anlatmanızdan sonra elletmeye cesaret edemiyorum ve zatende bir sorun yaşamadım, arabam 130binde ve herhangi bir aksilik çok şükür yok bir tek debriyajdan gelen ses var onun yakın bir zamanda...
  8. emircifci

Ynt: 2006 Grand Vitara XL-7 '2.0 TD Enjektör Kaynatma Sorunu + Çözümü..! Bende öyle tahmin etmiştim artık bende uygun bir zamanda hem triger setini hemde debriyaj baskıyı değiştiricem ama benim servisimin bile o devasa şanzumanı indirmeye gözü yemedi :) O arabayı alan arkadaş baya bir...
  9. emircifci

Ynt: 2006 Grand Vitara XL-7 '2.0 TD Enjektör Kaynatma Sorunu + Çözümü..! Oğuz bey bu vites değiştirirken debriyaj pedalına basınca çıkan sesten (bilye sesi gibi) bahsediyosunuz galiba, o sorun bende de var, acaba direk sorunun nerden olduğunu çözdünüzmü acaba?

10. emircifci

Suzuki Grand Vitara(2004) için ses müzik sistemi tavsiyesi

Ynt: Suzuki Grand Vitara(2004) için ses müzik sistemi tavsiyesi Ben çerçeveyi 25 dolara aldım 15 gün sonra geldi, korgoda biraz yamulmuş geldi ama montajda bir sorun çıkmadı...

11. emircifci

Suzuki Grand Vitara(2004) için ses müzik sistemi tavsiyesi

Ynt: Suzuki Grand Vitara(2004) için ses müzik sistemi tavsiyesi İşte bu şekilde yapabilirsiniz, yalnız bu çerçeve Türkiye'de yok, ebay dan 25 dolara getirtebilirsiniz, tatminkar bir ses aldım, memnunum diyebilirim :)
  12. emircifci

XL-7 km sıfırlama düğmesi

Arkadaşlar, bugün arabamı yıkattığımda maalesef sonradan farkettim, km sayacı sıfırlama düğmesinin üstünde lastik bir kısım var, bir baktım ortada yok aradım ama bulamadım, önemsiz bir parça gibi ama gözüme battı bir kere, acaba çıkmacılarda bulabilirmiyim ?

13. emircifci

2006 Grand Vitara XL7 TD Modifiyesi

Geçen sene ağustos ayında, Edirne'nin o zulüm sıcağında İstanbul'dan Edirne'ye araçta 5 kişi klima full açık şekilde otobanda bazende 170-180 bastığım olmasına rağmen arabada herhangi bir anormallik görmeden çok rahat bir yolculuk yaptım(gidiş geliş yaklaşık 900km), ardından Şile'nin o zor...
  14. emircifci

Daha önceki Vitara V6'ım beni motordan daha çok uğraştırdı, hem maddi, hem manevi olarak
  15. emircifci

bu motorların sorunlu olduğunu düşünmüyorum aslında kesinlikle aracın bakımlarına bağlı bence.

16. emircifci

Ben ustayı kesinlikle kötülemekte değilim, daha önce vitara v6'ım vardı o araçta bana çok yardımcı oldular, geçen sene bolu taraflarında hararetten kapak yaktık bize istanbul dan parça gönderdi, işimizi hallettik onun sayesinde, benim demek istediğim sizin dediğiniz gibi bu motorlar Psa olduğu...
  17. emircifci

Hayır sadece bir kere yaptı, servisin bu araçtan anlamadığını düşünmekteyim.
  18. emircifci

Benim aracımda da bundan 5-6 ay önce birden 3000 devire sabitlendi ve daha yukarı çıkmadı, arabayı stop ettim ve 15-20 dk sonra düzeldi bende pek üstelemedim, arıza ışığı yanmıştı, usta bilgisayara bağladı herhangi bi kalıcı arıza kodu vermemiş dedi ve ışığı söndürdü ve bir daha aynı arızayı...

19. emircifci

Pazar Günü Can Sıkıntısı Foto

Ynt: Pazar Günü Can Sıkıntısı Foto Teşekkürler ;)
  20. emircifci

Bende Debriyaj setini değiştirmeyi düşünüyorum, acaba marka olarak 3 marka var aklımda Valeo : 430 tl Daikin: Japon malıymış orjinal dediler : 700 tl Aisin: Bu da Japon ama fiyat bulamadım daha Sizce bunlardan hangisini almalıyım Valeo fiyatı en ucuz olan ama, ucuz diye diğerleriyle...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR