Arama sonuçlarınız

1. emircifci

2006 Grand Vitara XL7 TD Modifiyesi

Ben Valeo marka balata takmıştım ses yapmadı.

2. emircifci

Ustanın demesi ve benim başka bi tanıdıktan tecrübem ( onda da Xl-7 var araç motor sarsıntılı çalışıyordu) eğer enjektörlerden biri püskürtmüyor olsaydı araba çalışırken sirkeler ve düzensiz çalışırdı ve ustanın dediğide bu şekildeydi, bende hiç elletmemek uğruna carbon clean nanotech yaptırdım...
  3. emircifci

Ben sürücü kapısında yazan lastik hava değerlerine baktığımda, normal 26, yük durumunda 32 diyor, bende 29 hava basıyorum ;D Bu arada bende bi enjektör temizliği için götürdüm usta arabanın çalışmasını dinledi ve enjektörlere baktı ve sökülmesine hiç gerek yok dedi, bu araçlarda sorun olmadığı...

4. emircifci

Acaba bana enjektör test veya temizleme veya Carbon clean işinde ustalaşmış İstanbul tarafında biri önerirmisiniz, bu arada bende enjektörleri kontrol ettiğimde 2-3 tane pas olmuş, birde İmes sanayi sitesinde bu işten anlayan bir tane servis varmış ama ismini bulamadım, Peugeot ve Suzuki'lere...
  5. emircifci

Pazar Günü Can Sıkıntısı Foto

Ynt: Pazar Günü Can Sıkıntısı Foto Devam.

6. emircifci

Pazar Günü Can Sıkıntısı Foto

Çektiğim resimleri biraz makyajlıyıp sunuyorum. ;D ;D

7. emircifci

Bir gün Tüm Xl-7 kullanan arkadaşlar toplansak bu konuları konuşsak daha mı iyi olur ne? ;D
  8. emircifci

Heyooo yeniden kavuşrum Suzukiiiiiiiiiiiii me :)

Ynt: Heyooo yeniden kavuşrum Suzukiiiiiiiiiiiii me :) Hayırlı olsun, artık resim eklersiniz ;)
  9. emircifci

Heyooo yeniden kavuşrum Suzukiiiiiiiiiiiii me :)

Ynt: Heyooo yeniden kavuşrum Suzukiiiiiiiiiiiii me :) Hayırlı olsun artık resim eklersiniz ;)

10. emircifci

Tüm Xl-7 lerin hepsi aynı 1000-1500 devirde titreşim, hafif bir siyah duman dip gaz yaptığımda bendende geliyo dikiz aynasından görebiliyorum.

11. emircifci

Evet düşük devirdeki titreşim benimki de dahil tüm xl-7 lerde var, şaftlı olmasından kaynaklanıyor birde hantal olmasından, ama uzun yola çıkınca 170- 180 km yi görüyorum yakında uzun yola çıkınca resmini ekliyecem :D
  12. emircifci

Ben zaten chip tunning'e karar verirsem bana 130-135 hp yeter gibime geliyor. Birde sizde oluyormu ama benim XL-7 de motor soğuk olduğu zaman gaz yemesi çok ağır oluyor ve motor ısınıncaya kadar bu olay sürüyor. Sizin ve diğer XL-7 sahipleri arkadaşlarda bu olay varmı acaba?

13. emircifci

Acaba ne kadar güç artışı aldınız, bende biraz merak ediyorum ama yaptırma aşamasında biraz tereddütlerim var.
  14. emircifci

Suzuki Vitara XL7 İçin Bilgi İstiyorum.

Ynt: Suzuki Vitara XL7 İçin Bilgi İstiyorum. Bende arabayı aldığımda tramer de bir tane kazası çıkıyordu, daha sonra detaylı araştırdığımda sıkışık trafikte giderken aracımın eski sahibi öndeki ticari taksiye dokunmuş ve aracımda öndeki koruma bari taksiye zarar vermiş onun için o anda...
  15. emircifci

Ynt: Suzuki Vitara XL7 İçin Bilgi İstiyorum. İnşallah temiz sorunsuz bir XL-7 bulursunuz, bende galeriden aldım, bilenler bilir bağcılar otocenter işin çoğu simsarı orda ama bana gerçekten dürüst bir galerici denk geldi ve aldığımda onların dediğinden hariç araçta hiçbir sorun yoktu ( klima...

16. emircifci

Ynt: Suzuki Vitara XL7 İçin Bilgi İstiyorum. Sizin dediklerinizin bir kısmına katılmıyorum, çevremde temiz xl7 lerde var ama çok memnun oldukları için satmıyolar, bende kendi aracımı galeriden aldım ama aracı incelediğimde, biraz bu işten anlayan düzgün olup olmadığını anlıyor, benim...
  17. emircifci

Debriyajdan gelen ses !

Ynt: Debriyajdan gelen ses ! Bende debriyajdan şüphelendim, ama benim korkum şanzumanda sorun olması, artık ağır bakımı geldi, hepsini bir arada çıkarmaya çalışıcam.
  18. emircifci

Debriyajdan gelen ses !

Arkadaşlar aracımda vites değiştirirken debriyaja bastığım vakit kısa süreli bir zırıltı sesi geliyor ve debriyajdan ayağımı çektiğim zaman ses gidiyor. Bu ses araba boştayken yok ama debriyaja basılı gaz verdiğim veya vites değiştirirken debriyaja bastığım zaman geliyor ve zamanla bu ses arttı...

19. emircifci

Xl-7 ime Çarptılar :(

Ynt: Xl-7 ime Çarptılar :( teşekkürler, Allah daha beterinden korusun ki bişiy yok öyle.
  20. emircifci

Xl-7 ime Çarptılar :(

Ynt: Xl-7 ime Çarptılar :( Teşekkürler, evet fazla bir şey yok.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri