Arama sonuçlarınız

1. emircifci

Xl-7 ime Çarptılar :(

Ynt: Xl-7 ime Çarptılar :( Teşekkürler. Tampon değişmiyecek arabayı servise bıraktım %90 tamir olur dedi servistekiler.

2. emircifci

Xl-7 ime Çarptılar :(

Arkadaşlar geçen perşembe akşamı arabayla garajdan çıkarken, (biraz dikkatsizliğime denk geldi.) birden yoldan geçen araç (süratlide geliyodu Hacı abim arabada tofaş olduğu için 10m fren izi oldu ama duramadı) sürttü geçti :( fazla bir şey olmamasına rağmen sis farı kırıldı ve öndeki koruyucu...
  3. emircifci

XL-7 'im Resimlere Devam :)

Ynt: XL-7 'im Resimlere Devam :) Şu an asfalt ile idare ediyorum. ;D

4. emircifci

Ynt: XL-7 'im Resimlere Devam :) Bonus..
  5. emircifci

Can sıkıntısı bi kaç resim çekeyim dedim :D

6. emircifci

İşte Grand Vitara XL-7 ' im

Ynt: İşte Grand Vitara XL-7 ' im Selamlar, ben şu ana kadar rampalar sizin dediğiniz kadar sıkıntıya düşmedim, evet biraz hantal olduğuna katılıyorum, hep kendi kendime dedim, kardeşim şunu 110 değilde 140-150 hp yapsalardı süper olurdu diye. Size enjektörlerin değişmesini tavsiye edenler...

7. emircifci

Grand Vitara XL-7 2.0 TD motor ışığı sorunu

Arkadaşlar, bugün sabah aracımı almaya gittiğimde çalıştırdığım anda motor ışığının sönmediğini farkettim, ve motor ısınınca söner umuduyla yola çıktım, ve süpriz :( arabanın çekişi inanılmaz düşmüş ve birinci vites dahi olsa tam gazda 3 bin deviri geçmemeye başladı, bu durum bana eyvah turbo...
  8. emircifci

Mastercraft Lastik hakkında

Geçen hafta bir arkadaşın tavsiyesi ile ''bunları kaçırma uygun dedi'' 4 tane 235/65/16 100t Mastercraft GlacierGrip 2 M+S lastik aldım, ve tanesi 270 tl, ben yolda yumuşak lastik seviyorum bunun yumuşaklığıda iyi çıktı,sizce nasıl lastiktir, kullanan varmı bunlarda?
  9. emircifci

Ynt: İşte Grand Vitara XL-7 ' im Buda arabayı boya koruma yaptırdıktan sonra çektim.

10. emircifci

Ynt: İşte Grand Vitara XL-7 ' im http://www.youtube.com/watch?v=jms6p4HA_Fs Küçük bir performans videosu ekleyeyim ;D

11. emircifci

Grand Vitara XL-7 '.0 Td yakıt tüketim değerleri

Ynt: Grand Vitara XL-7 '.0 Td yakıt tüketim değerleri Bende en kısa sürede bu dediğiniz tavsiyeleri değerlendiricem, bu carbon clean temizleme ve bu enjektör testlerini yapan yerleri nerede bulurum, artık araştırıcam.
  12. emircifci

Ynt: Grand Vitara XL-7 '.0 Td yakıt tüketim değerleri Yaklaşık 3 hafta önce arabanın bakımını yaptırdığımda, Grandoto daki Battal usta bana ağır bakımları ile ilgili herhangi bir şey söylemedi, kendim bizzat sordum neler yaptırmam gerek dedim, herhangi bir bakım söylemedi sadece periyodik bakım...

13. emircifci

Ynt: Grand Vitara XL-7 '.0 Td yakıt tüketim değerleri Ben arabamı şu ana kadar araziye sokmadım daha banada artık bu yakıt bu ağırlıkta bir araba için normal gibime geliyor, açıkcası 107 binde bir arabanın enjektörlerini söktürmeyi ve kaynama yapacağını düşünmüyorum. Turbo konusunda dikkat...
  14. emircifci

Ynt: Grand Vitara XL-7 '.0 Td yakıt tüketim değerleri Evet bende şehir içinde klima açık bir şekilde ortalama 11 lt yaktım.
  15. emircifci

Ynt: Grand Vitara XL-7 '.0 Td yakıt tüketim değerleri Evet bende aynı araçtan kullananların yorumlarını merak ediyorum, ona göre önlemlerimi alıcam mesela carbon clean yapsam ejentörler temizlense bir yararı olurmu.

16. emircifci

Merhabalar, bir süre önce aldığım aracımın yakıt değerleri tam rakamlar olmamakla beraber hiç tam depoyu bitirmedim, sadece yarım depo ölçümlerimde 320 km yol yaptı, daha sonra depoyu tekrar full yaptım, ve km/krş hesabı olarak 35krş gibi bi rakam çıktı, acaba forumda diğer XL-7 kullanıcısı...
  17. emircifci

Ynt: İşte Grand Vitara XL-7 ' im Teşekkürler. Üstünde Dunlop Grandtrek AT1 235/60/16 100H lastik var.
  18. emircifci

Ynt: İşte Grand Vitara XL-7 ' im Kesinlikle katılıyorum eski 95 model vitaramda o sorunu çok yaşadım

19. emircifci

Ynt: İşte Grand Vitara XL-7 ' im devam ;D
  20. emircifci

Arkadaşlar en sonunda aracımın detaylı resimlerini koyuyorum, arabam 106.000 km'de orjinal aldığımdan beri bakımını ve aksesuar olarak cam filmi ve xenon kit taktırdım. :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR