Arama sonuçlarınız

1. emircifci

Grand Vitara XL-7 2.0 TD alıcam acil yorum

Ynt: Grand Vitara XL-7 2.0 TD alıcam acil yorum Triger setinin değişip değişmediği konusunda bilgim yok, arabayı galeriden aldım, ama serviste arabanın hiç bir masrafı yok dediler.

2. emircifci

Ynt: Grand Vitara XL-7 2.0 TD alıcam acil yorum Teşekkürler, bende chip tunning konusuna sıcak bakmıyorum.
  3. emircifci

Ynt: Grand Vitara XL-7 2.0 TD alıcam acil yorum Evet biraz geçde olsa aracımın resimlerini sizinle paylaşıyorum, gerçekten aldığımdan beri çok memnunum, şehiriçi ortalama km'de 35 krş yakıt harcadım. Evet ilk kalkışlarda biraz hantal ama yolunu bulduktan sonra gidişi bana yetti, şehirler arası...

4. emircifci

Ynt: Grand Vitara XL-7 2.0 TD alıcam acil yorum Evet sonunda bende 2006 XL-7 2.0 TD aldım, aracı kullandım ve almaya karar verdim, 105.000 km'de daha sonra resimlerini ekleyeceğim.
  5. emircifci

Ynt: Grand Vitara XL-7 2.0 TD alıcam acil yorum Teşekkürler İlhami bey benim merak ettiğim, arabadan memnumusunuz, birde alırken araçta dikkat etmem gereken bir husus varmıdır.

6. emircifci

Arkadaşlar herkese selam, bir süredir Xl-7 2.0TD dizel model grand vitara yı araştırıyorum, sizce bu araç nasıl belli bir kronik sorunu varmı, duyduğuma göre hdi motor varmış bu araçlarda sizin tavsiyeniz ve yorumlarınızı bekliyorum burdaki yorumlara göre bu hafta bu araçlardan bir tane hemen...

7. emircifci

Amortisör Sorunu

Ynt: Amortisör Sorunu Amortisörler pahalı geldi bana, acaba hangi marka arabların olur suzuki ye bilen varmı ?
  8. emircifci

Amortisör Sorunu

Ynt: Amortisör Sorunu Evet bende dün Aksaray da daha öncede parça aldığım bir yer var, baskı balata almıştım Volcar otomotiv, oraya amortisör fiyatı sordum, Monroe marka 130 tl dedi, şu an araştırmadayım sizce iyimidir, ya da daha uygun tavsiye edebileceğiniz bi amortisör varmı?
  9. emircifci

Amortisör Sorunu

Ynt: Amortisör Sorunu Dediklerinizi en kısa sürede deneyecem, ama dediğiniz gibi çukurlarda arka taraf çok sert vuruyor, birde fren olayı frene bastığımda arabanın burnu baya bir aşağıya eğiliyor, büyük bi ihtimalle ustaya göstericem.

10. emircifci

Amortisör Sorunu

Arkadaşlar 95 model Vitara V6 aracımın aldığımdan beri tek şikayet ettiğim sorunu yolda giderken öne arkaya sağa sola çok esnemesi otoban yolda bile bir beşik gibi hareket etmesi, arabyı elimle salladığımda aynı çocuk beşiği gibi sağ sol yapıyor sizce normal mi, siz Vitara tecribesi olan...

11. emircifci

İşte VİTARA'm

Ynt: İşte VİTARA'm inş. hayırlısı
  12. emircifci

İşte VİTARA'm

Ynt: İşte VİTARA'm zaten kendimiz avcıolduğumuz için 2 haftadır çıkıyoruz, 8) zaten çıktığımız yollar toprak yol trakya, gönen, balıkesir nerdeyse tüm egeyi dolaşıyoruz, hafiften arazi yapıyoruz.

13. emircifci

İşte VİTARA'm

Ynt: İşte VİTARA'm Onur bey, kıran kırana bir pazarlık sonucu 13.700 e aldım, ama masraf yaptıktan sonra (1.900 lpg + 1.000 tl lastik) bana nerdeyse 16.600 e geldi. ;D
  14. emircifci

İşte VİTARA'm

Ynt: İşte VİTARA'm Denemenizi tavsiye ederim :)
  15. emircifci

İşte VİTARA'm

Ynt: İşte VİTARA'm Teşekkürler arabam 95 model 146 binde bayandan aldık, v6 bana daha bir jip gibi geldi, 1.6 jlx in zevkli olacağını düşünmedim, onun için V6 aldım.

16. emircifci

İşte VİTARA'm

Ynt: İşte VİTARA'm bütün arkadaşlara teşekkürler, aldığımdan beri (20 gün oldu) baya bir masraf yaptım, LPG, lastik, motor ıvız zıvır bakımları burda da lastikler değişirken :) Bu arada yakıtı hesapladım, Lpg ile şehir içinde 28 krş yakıyorum sizce iyimidir.
  17. emircifci

İşte VİTARA'm

Ynt: İşte VİTARA'm Bu resimleri ben çekmedim, arkadaşımdan aldım oda plakayı kapatmış anlamadım. (jj418)
  18. emircifci

İşte VİTARA'm

Ynt: İşte VİTARA'm .

19. emircifci

İşte VİTARA'm

Arkadaşlar size hep soru sorduğum aracım ;D
  20. emircifci

95 Vitara V6 Lastik ölçü tavsiyesi

Ynt: 95 Vitara V6 Lastik ölçü tavsiyesi Mustafa bey teşekkürler , şu an üstünde sizin dediğiniz 225/70/16 takılı aracı aldığımda üstünde takılıydı. Hafta sonları bazen şile ormanlarına avlanmaya çıkıyoruz offroad'luk yollar olmasada bazen davlumbaza sürtme oluyor. Lastikler baya eski, yeni...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR