Arama sonuçlarınız

1. emircifci

95 Vitara V6 Lastik ölçü tavsiyesi

Arkadaşlar aracımdaki lastikler 225/70/16 ölçülerinde ama araziye çıkınca davlumbaza sürtme yapıyor, bende zaten lastikler eski olduğu için değiştiricem, acaba lastik ölçüsü pek ufaltmadan 225/65/16 taksam olurmu , stepnedeki lastik 215/65/16 ama bu lastik biraz ufak kalıyo aracımın fazla alçak...

2. emircifci

2.0 V6 Vitara Rolanti Hortumu!

Ynt: 2.0 V6 Vitara Rolanti Hortumu! Evet işte size dediğim hortum arkadaşlar ortası şişkin onu geçen çarşamba 50 liraya Grand oto da değiştirttim.
  3. emircifci

Ynt: 2.0 V6 Vitara Rolanti Hortumu! Bostancı daki tamirci (Suzuki Yıldırım Oto) bana motoru acıp elinle gösterdi ve rolanti biraz yüksek çalışıyo dedi dediği hortumda gaz telinin sağ tarafında kalıyor, belki lpg daha yeni olduğu için ayarlamaya tekrara gidicek ondan sebepte olabilir hafataya...

4. emircifci

Arkadaşlar, arabamın rolantisi biraz yüksek bazende düşüyordu, birde vites de giderken bazen hafif bir silkeleme var, bostancı da gösterdim rolanti hortumu varmış değişmesi lazım dedi üstünde takılı olan orjinal hortum olmadığı için yapıyor dedi fiyatıda 80-100 tl dedi sizce normal mi ...
  5. emircifci

Vitara 2.0 V6 Uygun LPG tavsiyesi

Ynt: Vitara 2.0 V6 Uygun LPG tavsiyesi evet zaten bayramdan sonra tekrar bi uğrayın dedi. dediğiniz gibi kalkışlarda rolantide herhangi bir sorun yok, benzinle farkı göremedim, zaten montajda başındaydım temiz işçilik yaptılar.

6. emircifci

Ynt: Vitara 2.0 V6 Uygun LPG tavsiyesi Özellikle arabayı bilgisayara bağlayıp 2.2 milisaniye olarak ayarladığını farkettim. Daha öncede vitara v6 monte etmişler.

7. emircifci

Ynt: Vitara 2.0 V6 Uygun LPG tavsiyesi Arkadaşlar bugün Bostancı da Suziki servisin yönlendirmesiyle Üçel Otogazın sahibinin tavsiyesiyle 1.500 tl ye atiker fast sistemi taktırdım. Şu an bir şey yok gazla benzin arasındaki farkı anlayamadım bakalım zaman ne gösterecek.
  8. emircifci

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım, bir tane 1995 model Vitara 2.0 V6 aldım, sizin Lpg tavsiyelerinizi bekliyorum, hem uygun fiyat, hemde işçilik olarak İstanbul civarında önerebileceğiniz bir servis veya marka varsa paylaşırsanız sevinirim. Marka takıntım yok önemli olan problem...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR